Tänään on 24.05.2018, 21:21.

MLB Spring 3.3.2004

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
MarkusM
Jäsen
Viestit: 2187
Liittynyt: 23.03.2003, 17:54

Tuotto: -109.66 yks.

Palautus%: 95.74%

Panosten ka: 14.63 yks.

Vetoja: 176

Pisteitä: 76
Paikkakunta: Tampere

MLB Spring 3.3.2004

Viesti Kirjoittaja MarkusM »

Baseballin kevätkausi alkaa virallisesti tänään kun Mets kohtaa Los Angelesin grapefruit leaguen avausottelussa.

Näiden harjoiskauden pelien syöttäjät ja joukkueen kokoonpano muutenkin on aina pieni arvoitus mutta jonkinlaisen tiedon mukaan Los Angelesilta aloittaa tänään Hideo Nomo joka syöttää varmaankin ensimmäiset 4 vuoroa. Seuraavaksi Dodgersilta jatkavat Jose Lima, Rick White, Steve Colyer, Tom Martin ja Masao Kida joiden kaikkien pitäisi hoitaa yksi syöttövuoro.

Metsin aloittamisen hoitaa Aaron Heilman jota seuraavat Jeremy Griffiths, Braden Looper ja John Franco. Heilman syöttänee 4-5 vuoroa ja loppupeli jakautuu melko tasaisesti muiden syöttäjien kanssa.

Kuten muitakaan harjoituskauden pelejä niin tätäkään ei pelata joukkueiden varsinaisilla kotistadioneilla vaan harjoituskauden ottelut pelataan Floridassa ja Arizonassa olevilla joukkueiden harjoitusstadioneilla.

Vielä Pinnacle ei ole peliin kertoimia tarjonnut mutta 5Dimes on aikaisin liikkeellä ja sieltä löytyy seuraavat kertoimet:

NY Mets Vs. Los Angeles 2,07 - 1,78

Noilla oletetuilla syöttäjillä täytyy hakea pientä peliä Los Angelesin puolesta. Heilman ei todellakaan ole niin huono mitä viimekauden major tilastot antavat ymmärtää mutta ero kokeneeseen Nomoon on silti suuri. Los Angelesin syöttäjistä White, Colyer ja Kida ovat hieman epäillyttäviä mutta heitä vastaan pitäisi lyöntivuorossa olla jo Metsin vaihtomiehiä.

Kauden ensimmäinen ottelu televisioidaan Espn:än kautta koko maahan joten uskoisin tuon lisäävän hieman joukkueiden motivaatiota eikä näin pelistä muodostuisti normaalin harjoitusottelun kaltaista näytöstä jonka lopputuloksesta kukaan ei välitä. Los Angelesin kohdalla hieman epäillyttää Shawn Green joka aloittaa ykköpesällä, Green on entinen outfielder eikä pelikokemusta ykkösellä ole yhtä peliä enempää.
Metsilla ei ole täyttä varmuutta joukkueen uuden vahvistuksen Matsuin pelaamisesta lievästä sormivammasta johtuen.

Ei tähän uskalla prosentteja antaa mutta pelataan pienellä Los Angelesia.
Los Angeles 1,78 5€

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”