Tänään on 23.06.2018, 19:48.

nba pe

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 3848
Liittynyt: 31.01.2003, 19:58

Tuotto: +58.94 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 2.95 yks.

Vetoja: 1591

Pisteitä: 14752
Paikkakunta: Tampere

nba pe

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Chicago Bulls - Atlanta Hawks, Chicago -3,0 panos 5/5

Vastakkain kotonaan hyvin esiintynyt Bulls (18-9) sekä vieraissa surkea Hawks (5-25). Viimeisessä 10 kotipelissään Bulls on esiintynyt edukseen nappaamalla 8 voittoa. Atlantan viimeset 10 vieraspeliä on sujuneet tututun surkealla tavalla, saldona 2 voittoa ja 8 tappiota.
Miksiköhän Atlantan kertoimet on painettu noikin alas. Loukkaantumis tilanteissa ei tunnu olevan muutoksia ja kyllä se vaan täytyy uskoa, että alisuorittaja Atlanta on paha pettymys myös tällä kaudella juuri noiden aneemisten vieraspelien vuoksi.

New York Knicks - Orlando Magic 2 2.12, panos 5/5*

Tohon nyt ei paljon perusteluja Orlandolla menee lujaa ja Knickseillä ei.
Vahvistukset parantavat jatkuvasti peliään ja Orlando on kuuluu ehdottomasti pudotuspeleihin. Grant Hillista sen verran, että onhan hän Orlandolle tärkeä mies jokaisella osa-alueella, mutta ei enää uusien vahvistusten jälkeen niin välttämätön, koska uusien vahvistusten myötä Orlandon korintekoon saatiin juuri tätä kaivattua monipuolisuutta, kun kaikki vastuu ei lepää Tracyn harteilla.
Oma Arvio Orlandolle on 53%, mutta viivyttelin vihjaamista, koska oli mielenkiintoista kuinka muutamalla ulkomaisella keskustelupalstalle moni puhui Knicksejen puolesta ja aattelin, että kerroin voisi tosta vielä jopa nousta ja voi olla, että vielä nouseekin.

* nostin kohteen panoksen täysiin tarkkailtuani peliä vielä lisää, mielenkiintoinen asia on se että Orlando on voittanut 6 peräkkäistä kertaa Knicksit.

Lisää kohteita voi tulla lisää kun mm. Iversonin pelaaminen tänään ei ole aivan varmaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut S.Sukkela, 01.03.2003, 00:05. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Minikommentit


hitter
Jäsen
Viestit: 58
Liittynyt: 27.01.2003, 23:08
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Tampere

Orlando

Viesti Kirjoittaja hitter »

Kerropas sukkela,miksei ORLANDO ole tänään hyvä kohde,aika monien mielestä jopa NY Knicks olis pelin paikka...Itseäni pidän ja myös olen turisti NBA:ssa mut kun olet pyydellyt tänne "juttuseuraa"/ajatustenvaihtoa niin mikä siinä Orlandossa tänään mättää?? Edelliset pelit GREAT ja joukkuetta vahvistettu, ei välttämättä mene enään rahat siihen, että tunti ennen ilmoitetaan erään Mcradyn puuttuminen :twisted: (oli kauden isoin NBA peli,aikanaan).Vaikka kyllähän se ed. taitaa olla 50% joukkueen menestyksestä mutta kuitenkin...
Ainoa minkä olen itse tänään saanut pelattua on SEATTLE ML & +4.5 panostustasolla ML 1/5 HC 1.5/5...Miten on Lakersin kokoonpanot,entäs Orlando!!!! Tuokin peli pelattu vain, koska arviot ylittää aika ison oa rajan...Ja jaettu HC joihin en alkuunkaan luotettavia arvioita vielä saa,joten heittelen ne "suojauksina"tahi toisinpäin mukaan.
Vaikkakin palaan tässä siihen että omalta osalta älytön voimaluku ym matematikointi on jäänyt ,toki ne taustalla tulee mutta "uran"eka täydet 2.5kk tappioputkea,vain seuraamalla arvioita on loppu, samoin jääkiekko,kuten loppu 20v pelaaminen jäällä :x Sitä lajia on mittarit NS täynnä,toista krt ja viimeistä!! terveisiä toiselle TOPICILLE :lol: .
Nyt siis on uudet kujeet kaikilla osin ja jos jotain prossia ihmiset kaipaa tuohon seattle valintaan 43%-57%.Siinä pitäisi olla huomioituna,että molemmat parhaalla miehistöllä liikkeellä...
Jos tiedät lähes luotettavia sivuja kokoonpanotiedoista ym. olisin mycket kiitollinen niistä,nyt aika kaivaminen ja vedot yleensä vasta keskellä yötä ko asioiden takia.
Aika sekainen hölynpöly mutta kiinnostusta tuohon NBA saloihin opetteluun löytyy :wink:
Mulla ainakin lätkässä liikaa tunne mukana oman vihan takia,joka siihen jäi,kun lopetti ja se alkoikin maksamaan ei tuottamaan "tuntemuksen"takia,vaikkakin suurin osa täällä sanoo "liian pieni otos"tuohon päätelmään :wink:
Se siitä bull... jauhamisesta jatkossa vain NBA 8)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lv
Jäsen
Viestit: 842
Liittynyt: 14.01.2003, 16:45
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Lv »

Hmm, tällaiset pelit tällä kertaa:

Orlando(+2) 2/5 1.90
No mie olen hitterin&sukelan kanssa samoilla linjoilla. Kyllä tämä peli pelin ansaitsee koska Orlando on pelannut viime pelit todella hyvin.

Indiana(-5.5) 2/5 1.90
Artest palaa kokoonpanoon eikä Tinsleylla ole ongelmia äitinsä kanssa(no pelasi kuitenkin viime pelissä). Indiana on kuuden pelin tappioputkessa mutta ei Milwaukeellakaan kovin hyvin mene. Kyllähän sen putken on loputtava ja MuTu sanoo että tämä on keskivertoa parempi kohde. Jos Indiana saa pelinsä kulkemaan niin uskon että sieltä se noin 10 pisteen voitto tulee. Ei minulta vain löydy luottoa Bucksiin..

Lakers@Sonics over 192 1.90 2/5, Lakers nakutteli liigan parasta pulustusta vastaan 95 pistettä. Viime kohtaaminen päättyi 106-101 Lakersin eduksi ja näen että tässä pelissä ylitetään 192 pistettä. Allen, Kobe ja Shaq hoitanevat tämän ;) SpreDia en uskalla laittaa(seattle).¨
perustelut ontuu kuten aina mutta jatketaan taululaisten ahdistelua..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Lv, 01.03.2003, 00:31. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Minikommentit


hitter
Jäsen
Viestit: 58
Liittynyt: 27.01.2003, 23:08
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Tampere

kun..

Viesti Kirjoittaja hitter »

nyt kerran aloitettiin niin ORLANDO ML 2,24(kävi jo) ja silloin mentiin rajojen yli eli peliä :-) Mulla on siis tämä ML tasabuukki,joten jos pinnacle hinaa +2.5 vielä sinne 1,99 saattaa panos hieman kasvaa siihen...
Kertokaapa S.S ja LVI &Berrie kuinka paljon tai mikä merkitys miehellä HILL on Orlandolle...Hänhän palaa(kai)eli palaa tänä vuonna ,muuttuuko arvionne silloin orlandosta kuinka paljon jos nyt vertaillaan ,vaikka Mcradyyn...En oikein osaa taas muotoilla kysymystäni mutta KUINKA SUURI MERKITYS HÄNESTÄ on mielestänne.
Siis :
SEATTLE ML 2.75 1/5
HC +4.5 krt 1.93 3/10(hieman selvempi muotoko?)
Orlando ML 2.24 2/5
hc +2.5 1,93 1/5
Tuon tänne vain suurimmat ylikertoimet ja PARHAAT pelit, kun kuitenkin levitän riskiä melko lailla arvioiden/mutun/tiedon ollessa vielä HUONOA,joten jätetään vielä muut väliin ehkjä yöllä joku nousee vielä vst tasolle JA JOS KUULETTE IVERSONISTA LAITTAKAA IHMEESSÄ TIETOA TÄNNE... :!: Perskeles vielä mutu peli mukaan
MINNY HC -13.0 1.96 2/5 asenteesta taitaa tuo olla kiinni ei niinkään muusta :roll: Millwaukee ja Utah saattavat yöllä sekaantua pakkaan ja TOKIHAN KAIKKI dogit voittaa paitsi MINNY tänään heh...Ei vaan DENVERIÄ hetken seuranneena olen sitä mieltä =MUTU, et niitä vastaan pitäisi kyllä tuollaisella linjalla pelata aina MUTTA ML ei ylitä rajoja joten ootellaan,vaikka tässä se taitaa olla turhaa :-(

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


hitter
Jäsen
Viestit: 58
Liittynyt: 27.01.2003, 23:08
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Tampere

Herran...

Viesti Kirjoittaja hitter »

enpäs sano tota loppuun mutta,jälkikäteiselvistely on kivaa,ei vaan on vain todella hieno tunne eilisistä Orlando ainoa, joka ei hoitanu hommaa ja joka peliin tuli mäiskästyä. NHL ei saanut yhtään tälläista iltaa tänä vuonna ja nyt, kun tiedätään sarjasta yhtä paljon kuin 1 vuotias lukemisesta niin menee yli hilseen :lol: No joskushan ne tuurit kääntyy, eikä o vain numeroista kiinni ja hyvistä tai huonoista arvioista.
Pelaan NBA ilman jakajaa tai 12 kun NHL se oli 3 ja viime yön tuotto isompi kuin NHL kertaakaan tänä vuonna.Se siitä, tällä varmistettiin ens yön vastakkaismenestys VAI OLIKO vihje, että mene poika lottoa pelaan ja UNOHDA taitopelit :-)...Tänään näyttäis tulevan yksi tai kaksi peliä mutta voi olla,että menee taululta futisvihjeiden pelaamiseen tänään pelit ,oli tuo eilinen, kuin 7 oikein lotossa ja se harvemmin tulee kahta krt peräkkäin sen ymmärrän.
Jos tiedätte niitä hyviä sivustoja näiden norm ESBN, NBA.com jne lisäksi siis niitä loukkaantumisia ja kokoonpanotietoja vrt olisin ed mycket kiitollinen ??

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”