Tänään on 21.05.2018, 13:00.

NBA ke

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

NBA ke

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Joitakin poimintoja näin aamutuimaan.

Grizzlies (+8.0)@Sixers *
Knicks (+8.0)@Nets **
Suns@Bucks (-5.0) **

Lisää:
Grizzlies@Sixers Under 200.5 **
Jazz@T-wolves Over 198 *
Raptors (+0.0)@Bulls **
Hawks@Sonics Under 187 *
Pacers@Celtics (-4.0) **

Memphis luopui Orlando kaupassa kahdesta lahjakkaasta pelaajasta, tulevaisuuden kannalta erittäin huono ratkaisu, mutta tämän kauden kohdalla kohtalainen päätös. Miller tuo lisää korintekovoimaa ja Gooden oli vielä 6. mies. Philadelphia ei ole mitenkään musertavasti esiintynyt kotonaan. 8 kertaa ollaan ylletty yli 8 pisteen kotivoittoon, edellisessä pelissä Cavsit toki kaatuivat 13 pisteellä, mutta sitä ennen yli 8 pongon voitto tuli joulukuussa Denveristä. Memphis on huono vierasjoukkue, mutta linja on sen verran hyvä vieraille, että peliä pienellä.
Perse, Miller on questionablena selkäkipujensa kanssa, tosin Iverson on probablena varvasongelmansa kanssa eli ei välttämättä 100 %:n iskussa, joten pidetään tuo peli. Enää en kuitenkaan tota linjaa ihmettele... :( Mutta loukkaantumisetpa avasi silmäni ja tuohan on hyvä under-kohde, eli kaksi tähteä siihen. Kovasti on kyllä molemmat tehneet viime aikoina pisteitä, mutta mukana mennään.

Toisessa matsissa linja on sama, molemmat lähtee b2b:n jälkimmäiseen peliin, Knickseillä voitto alla Houstonista, Netseillä tappio Clevelandilta(! toki Cavseilla on talenttia, se täytyy muistaa :wink: ). Mutta Netsien otteet eivät vakuuta ainakaan minua, eihän se tietysti ihmeitä vaadi että homma loksahtaa kohdalleen, mutta en jaksa uskoa. Knicksit ovat kuitenkin selvinneet pahemmistakin paikoista pienemmällä tappiolla. ML:iin en uskalla laittaa Knicksejä, hyvistä kertoimista huolimatta, jotenkin niin pitkälle ei usko riitä.

Viimeinen onkin sitten aivan tosi taistelua. Molemmat tarvitsevat voittoa, ja vaikka eri konferensseissa pelaavatkin tämä peli on tärkeä. Phoenixin viime aikaiset otteet eivät lupaa playoff-paikkaa. Milwaukeessa toivotaan Paytonin tuovan sen viimeisen rutistuksen joka tarvitaan viivan päällä pysymiseen ja eiköhän Gary hoida homman.

Taitaa olla kolmas kerta kun pelaan Raptorseja tällä kaudella, eli säästeliäästi on menty, systemaattisesti olen pyrkinyt välttämään jengiä ja sitä vastaankin pelaamista ja on varmaan kannattanut. Mutta nyt laitan, Bullsit eivät ole edelleenkään hyvä joukkue. Voittivat toki Phoenixin, mutta Suns on rapakunnossa ja Torontokin voitti heidät. Pieni miinustasoitus (suuruusluokkaa 2-2.5) olisi vielä pelattavissa, joten tähän euro taikka kaksi tai useampia. Kassan mukaan. :wink:

Hawkseille tuli nuppiin viime yönä, tiukka peli oli ja varmasti painaa vielä. Atlanta on noin periaatteessa (paperilla) aika hyvä pisteitä tekee, mutta varsinkin vieraissa kontataan kuin mummot Viinamäen ompeluseuroista. Seattle tällä kaudella 5 kertaa kotonaan yli 100 pistettä, Atlanta kahdesti vieraissa yli 100 pistettä. Seattlella alkaa puolustuskin pitämään, joten Atlanta jää alle 85:n pisteen, Sonicsit saavat siis heitellä sen saturaisen ja vielä osuu. Jesus mitä perusteluja taas...

Pacers on suoraansanottuna kusessa. Ron Artest taitaa pyrkiä liigan pahaksi pojaksi vai mitä hittoa se kiukuttelee, kuitenkin kaveri jätettiin pelistä kotiin. Lisäksi pientä loukkaantumista Indianalla, joten Bostonia kehiin. Tinsleyn äiskä taitaa olla sairas, ei pelannut edellisessäkään pelissä (siis Jamaal, tuskin äiskäkään :wink:). Pari tähteä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Berrie, 26.02.2003, 20:11. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Lv
Jäsen
Viestit: 842
Liittynyt: 14.01.2003, 16:45
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Lv »

Juu, tälle päivälle tällaista(s=seurantaan eli kaikki expektin pelit):

Bucks(-5)s 1/5
Suns@Bucks under 200.5s 1/5
Knicks(+8) 1/5
Denver+7.5
Celtics(-5) 3/5 1.90
Yhdistelmä: Bucks-Sonics ML 1.87 2/5

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Lv, 27.02.2003, 00:57. Yhteensä muokattu 3 kertaa.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 3841
Liittynyt: 31.01.2003, 19:58

Tuotto: +58.65 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 2.95 yks.

Vetoja: 1585

Pisteitä: 14644
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Philadelphia 76ers - Memphis Grizzlies, under 201 panos 4/5

Tänään vaan tämä vaikka muut ovat näköjään löytäneet paljonkin pelattavaa. Millerin poissaollessa Memphis ei tule pääsemään lähellekkään 100 pistettä ja tällöin Philadelphiankin täytyisi latoa aika lailla koreja, jotta raja ylittyisi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”