Tänään on 21.05.2018, 22:57.

NBA Playoffs

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Hermoh
Jäsen
Viestit: 568
Liittynyt: 26.03.2004, 09:46

Tuotto: -0.82 yks.

Palautus%: 99.98%

Panosten ka: 3.76 yks.

Vetoja: 1130

Pisteitä: 413
Paikkakunta: Helsinki

NBA Playoffs

Viesti Kirjoittaja Hermoh »

Availlaanpa playoff -topic tänne jo hyvissä ajoin keskustelua herättämään. Itse väsään pienet analyysit Lännestä ja Idästä omasta näkökulmastani. Toki joku tietävämpi voi korjata asioita, joita itse en joukkueiden voimasuhteissa ole ottanut esille.

Länsi:

Oklahoma City (1) - Houston (8)

Houston sähelsi viimeiset ottelunsa sarjassa siihen malliin, että tiputtivat käytännössä varmuudella itsensä liian syvään kuoppaan. Mahdollisuuksia oli 6. sijalle jolloin jatkaminen 1. kierrokselta olisi ollut jonkinverran todennäköisempää. Joukkueet kohtasivat kaudella kolmesti ja Oklahoma vei näistä kaksi murskalukemin ja hävisi yhden Houstonin vieraana Harden & Lin kaksikon ollessa ilmiliekeissä. Oklahoma on Miamin ainoa todellinen haastaja ja se tulee kävelemään tästä sarjasta jatkoon. Houston saattaa viedä yhden ottelun, jos se saa liekit päälle kolmosen viivan takaa tai jostain syystä Harden pelaa unelmapelin, joka on hyvin epätodennäköistä sillä mies ei liiemmin ole loistanut entistä seuraansa vastaan ja Sefolosha tulee tekemään elämän hyvin vaikeaksi Hardenille.

Oklahoma on pikkuhiljaa parantanut joukkuepuolustustaan kuin sika juoksuaan ja viimeistään se asia kääntää tämän todella helposti Oklahomalle muun kokonaisuuden ja yksilöiden ohella. Houstonin puolustaminen, sekä clutch -pelaaminen on välillä huvittavalla tasolla niin mitään jännitettävää tässä sarjassa ei tule olemaan.
Arvio: Oklahoma City jatkaa 4-1.

San Antonio (2) - LA Lakers (7)

Todellinen klassikko, josta tunnetta ei varmasti tule puuttumaan vaikka Kobe Bryant sivussa istuukin. Jotkut aavistelevat Lakersilla olevan yllätyssauma tässä parissa, mutta ilman Bryantia asiat yksinkertaisesti saattavat olla liian haastavia. Tässä sarjassa tosin on paljon mielenkiintoisia asioita seurattavana.

Tim Duncan & Splitter/Blair/Bonner vs. Dwight Howard & Pau Gasol. Bryantin ollessa sivussa Gasol ja Howard saavat häärätä vapaammin korinalla, kun Kobe ei ole "pyörimässä jaloissa", joka ei kuitenkaan tarkoita että Lakers olisi ilman Kobea parempi joukkue. Runkosarjan olikohan viimeisessä keskinäisessä Splitter pelasi erittäin hyvin Gasolia vastaan ja Duncan pystynee painimaan Howardin kanssa aika tasapäisesti, jos Spurs pystyy sulkemaan tämän viimeaikoina hyvin pelanneen kaksikon ulos mukavuusalueeltaan, asiat menevät vaikeaksi Lakersin kannalta. Lakersin kannalta vielä tärkempää on Steve Nashin pelaaminen. Steve Blake on pelannut ihan mukiinmenevästi, mutta 7 ottelun playoff -sarjassa Nashin korvaaminen Blakella ei ole kovin optimaalista. Myös mielenkiintoa herättää miten Lakers meinaa saada puolustuksen tiiviiksi. Jos se jättää liikaa korinalle tilaa, niin Tony Parker kaataa yksinään Lakersin ja toisaalta jos Lakers sumputtaa korinalustan niin Bonnerit ja kumppanit pääsevät tykittelemään kolmosia hyvinkin vapaasti. San Antoniolla myös järkyttävästi leveämpi materiaali käytössään kuin Lakersilla.

Ainoat edut Lakersilla on viretila ja viimeisen keskinäisen voittaminen. Se joutui jo todella koville runkosarjan lopussa ja sai varmasti draivia viimeisistä taisteluvoitoista. San Antonio on pelaillut viimeajat ja meno on näyttänyt vähän huolestuttavankin heikolta, mutta Popovich kokoaa varmasti ryhmänsä takaisin iskukykyyn Parkerin & Duncanin johdolla kun ensimmäisen kerran pallo ilmaan heitetään tässä otteluparissa. Jos jostain syystä asiat eivät olekkaan reilassa ja Lakers vie toisen vieraspelinsä kahdesta ensimmäisestä, pieni yllätys saattaa kyteä.
Arvio: San Antonio jatkaa 4-2 (Nash kunnossa), ilman Nashia San Antonio kävelee Lakersin yli.

Denver (3) - Golden State (6)

Denver on pystynyt pitämään kotonaan huippuvireensä, vaikka pelaajia on tippunut sairastuvalle (huomattavin menetys Gallinari) ja sen saattelemana se tähän sarjaan selkeänä joskaan ei voittamattomana suosikkina lähtee. Ty Lawsonin paluu ennen playoffeja on valtavan iso asia Denverille ja heidän kannaltaan sopia toivoo, että Lawsonin vammat eivät uusiudu playoffien aikana. Denver kaatoi runkosarjassa kahdesti heikon vierasjoukkueen Golden Staten kotonaan, mutta vastaavasti oli vaikeuksissa Golden Staten vieraana. Golden State voitti toisen ja hävisi toisen tiukan jatkoaikakamppailun päätteeksi.

Paljon riippuu Golden Staten kohtalo Currysta ja Bogutista. Curry on pelannut loistokauden, mutta Denverillä on asettaa Currylle rakkikoira perään, on se sitten Iguodala tai joku muu, myös Thompsonille löytyy päällystakki. Jos Curry pysyy kurissa edes suurimman osan ajasta, on Golden Staten eväät aikalailla syöty näin pitkässä sarjassa, koska mitään kolmoshurmiota se ei neljässä pelissä tule pitämään yllä. Bogutin poissaolo sen sijaan vaikeuttaisi huomattavasti Golden Staten mahdollisuuksia yllätykseen, sillä vastaavanlaista puolustusta ei Bogutin tilalle ole asettaa ja Denverin peli perustuu hyvin paljon nopeisiin ajoihin korille. Kummatkin joukkueet pelaavat nopeatempoista koripalloa täysin eri tavalla. Kuten mainitsin Denver ajaa paljon nopeita suoraan korille, kun Golden State hakee taas vastaiskukolmosia järjestäen.

Golden State tarvitsee voiton Denverin kotiluolasta, mutta se on hyvin haasteellinen asia toteuttaa erittäin kokemattomalle playoff -joukkueelle. Saumat piilevät kuitenkin ensimmäisissä otteluissa. Kotiedun ryöstäminen saattaisi antaa Golden Statella jopa mahdollisuuden jatkaa tästä parista. Mielenkiintoista myös nähdä joutuuko Curry juoksemaan puolustuksessa Lawsonin perässä, vai painimaan Iguoadalan/Millerin kanssa. Sekin on aikalailla kiveen hakattu fakta, että jos Curry keskittyy vain ja ainoastaan hyökkäyspelaamiseen niin ongelmia on luvassa hyvinkin paljon, sillä Denver rokottaa armotta.
Arvio: Denver jatkaa 4-2 (Bogut kunnossa).

LA Clippers (4) - Memphis (5)

Mielenkiintoista painimista ja tiukkoja pelejä todennäköisesti luvassa. Joukkueet kohtasivat viimevuoden playoffeissa, jolloin Clippers jatkoi otteluvoiton 4-3 menoaan. Todellisuudessa Clippers olisi voinut ja sen olisi pitänyt mennä tuolloin voitoin 4-1 jatkoon. Trendi on jatkunut samana tällä kaudella, kun Clippers on hakenut kaksi vierasvoittoa ja voittanut kerran kotonaan. Memphikselle kirjattiin myös yksi voitto keskinäisissä Los Angelesissa, mutta vaikeuksissa se on viimeaikoina ollut Clippersin kanssa.

Omissa papereissani Clippers on tässä otteluparissa suosikki kolmen asian takia. Kotikenttäetu, Jamal Crawford ja Chris Paul. Vaikka tässä parissa saatetaan nähdä vierasvoittoja, niin kotikenttäetu on silti iso asia Clippersille kun isot panokset ovat vaakalaudalla. Memphikseltä löytyy eväät Blake Griffiniä vastaan, joten mikään ylikävely tästä ei tule, mutta paljon Memphiksen kohtalosta riippuu pystyvätkö he pysäyttämään Crawfordin ja Paulin tarpeeksi useina iltoina. Crawford on hyytävä ase vaihtopenkiltä kun tarvitaan pisteitä ja Memphiksen puolustuksen on pystyttävä vastaamaan tähän. Chris Paul on kuitenkin suurin syy omissa papereissani otteluparin ratkaisuun. Pelit tulevat lähtökohdiltaan olemaan tiukkoja ja fyysisiä taisteluita ja uskon, että enemmän kuin 1-2 peliä ratkaistaan vasta viimeisen 5 minuutin aikana. Memphiksellä ei valitettavasti ole järin kovia clutch -pelaajia rivistössään ja sen onkin toivottava etenkin Marc Gasolilta todella isoa panosta myös ottelun loppuhetkillä. Paul on sen sijaan yksi NBA:n parhaista ellei paras pelaaja, kun pelataan viimeisiä minuutteja ja tässä piilee Memphiksen isoin ongelma.
Arvio: Clippers jatkaa 4-2.

Illemmalla Itä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hermoh
Jäsen
Viestit: 568
Liittynyt: 26.03.2004, 09:46

Tuotto: -0.82 yks.

Palautus%: 99.98%

Panosten ka: 3.76 yks.

Vetoja: 1130

Pisteitä: 413
Paikkakunta: Helsinki

Re: NBA Playoffs

Viesti Kirjoittaja Hermoh »

Itä:

Miami (1) - Milwaukee (8)

Kaikki toki tietävät, kumpi tästä otteluparista tulee jatkoon menemään ja puhutaan tietenkin Miamista. Pelit eivät itse sisällöltään kuitenkaan välttämättä ole ihan täysiä läpihuutojuttuja ja muutamassa pelissä Miami voi joutua tiukoille. Miami kaatoi runkosarjassa kolmesti Milwaukeen, kerran jatkoajalla. Milwaukee nappasi kotonaan kuitenkin yhden päänahan Miamilta, toki tuolloin Miami oli "kriittisimmässä" tilassaan koko kaudella ja etenkin vieraspelaaminen ei ottanut luonnistuakseen. Kuten kaikki tietävät, niin Miamin meno kauden loppupuolella on ollut aivan eri touhua kuin alkukaudesta.

Uskoisin, että Miamin second unitille on tehnyt vain ja ainoastaan hyvää, että tähtipelaajat lepäsivät runkosarjan lopussa ja vähemmän tunnetut pelaajat saivat kantaa vastuuta ja saivat myös kiitettävästi onnistumisia. Jos Miami pelasi loisteliaan runkosarjan loppupuoliskon, niin se pystyy vielä kääntämään vaihdetta isommalle kun playoffit alkavat. Joskin se on vähän kyseenalaista, tarvitseeko sen tehdä sitä vielä tässä otteluparissa. Milwaukeelta löytyy heittovoimaa Elliksen, Redickin ja Jenningsin muodossa ja korinalla se pystynee taistelemaan varsin tasapäisesti Miamin kanssa mikäli Sanders pelaa. Milwaukee saattaa kotonaan kerran yllättää ylimielisen Miamin, mutta sitä enempää ei tästä otteluparista kyllä pysty millään kienoin lupaamaan Milwaukeelle.
Arvio: Miami jatkaa 4-0.

New York (2) - Boston (7)

Itselle playoffien 1. kierroksen mielenkiintoisin ottelupari. Kauden neljästä kohtaamisesta New York vei nimiinsä kolme, mutta kuten totuttua niin Boston tulee antamaan kaikkensa playoffeissa. Silti lopulta New York on otteluparissa selvä ennakkosuosikki sen laadukkaamman materiaalin, hyvän draivin ja kotikenttäedun takia.

Isoin kysymys tulee olemaan pystyykö New York pitämään tai nostamaan tasoaan playoffeihin, itselle tämä on ainakin vielä täysi kysymysmerkki. Joukkue on kuitenkin vahvempi kuin viimekaudella uusine takamiehineen ja myös isojen miesten backupit ovat eteenpäinmenoa. JR Smith näyttää kehittyneen, mutta pystyykö mies pitämään samanlaista draivia playoffeissa kun peli muuttuu astetta fyysisemmäksi, syytä olisi. New Yorkin isojen miesten (Chandler, Martin) on onnistuttava etenkin puolustuspäässä vaikka Kevin Garnettin pelikunto onkin vähän kysymysmerkki. Vaikka Garnett kaikkensa kentälle jättääkin niin pelkään että Boston tulee olemaan isoissa ongelmissa levypallotaistelussa.

Bostonin vahvin ase on henkinen vahvuus. Pierce ja Garnett ovat vuoden vanhempia, mutta tulevat laittamaan kovan kovaa vasten tässä sarjassa. Bostonin kannalta oleellista on myös päästä Carmelo Anthonyn ihon alle ja tässä jos jossain Doc Rivers, Paul Pierce ja Kevin Garnett ovat parhaimmillaan. Jos Melon peli sekoaa, on Bostonilla todellinen sauma tässä parissa, mutta jos Melo pystyy näyttämään vihdoin kyntensä myös playoffeissa niin Boston on ongelmissa. Rajon Rondon poissaolo ei ole vaikuttanut joukkueen tekemiseen niin paljon kuin moni luuli, mutta playoffeissa Rondon arvo on mittaamaton. Mielenkiintoista myös nähdä lähteekö Boston tappamaan pelin tempoa vai lähteekö se juoksemaan kilpaa New Yorkin kanssa, toivotaan että Rivers tekee oikeat valinnat tämän suhteen. Jeff Greenin panos tulee olemaan Bostonille elintärkeä, samoin kuin Bradleyn ja Leen puolustustyöskentely.

Mikäli Boston tästä mielii jatkoon niin sen on puolustettava loistavasti, sillä juoksukilpailussa se jäänee häviäjän asemaan.
Arvio: New York jatkaa 4-2.

Indiana (3) - Atlanta (6)

Aika hajuton ja mauton ottelupari, josta itse toivon kuitenkin Indianan jatkavan ihan vain sen takia että Atlantalla ei jatkossa olisi kyllä juurikaan mitään annettavaa. Runkosarjassa joukkueet jakoivat voitot niin, että kummatkin voittivat kaksi kertaa oman kotiottelunsa. Erittäin vaikea nähdä Atlantan hakevan vierasvoittoa Indianan kotikentältä, jonka he jatkoon pääsemiseksi tarvitsevat.

Indianalla oli jäätävä draivi kauden loppupuoliskolla meneillään, kunnes avainpelaajat alkoivat väsymään ja pelin ja tulosten taso tipahti. Paul Georgen meno on ainakin ollut hyvin tuskaisen näköistä juurikin väsymyksestä johtuen, puhutaan kuitenkin miehestä joka on Danny Grangerin loukkaantumisen johdosta ottant isoja harppauksia ja vastuuta harteilleen. Mikäli George ei pysty löytämään virettään takaisin tähän sarjaan, voi Indiana joutua kovemmille vaikka laajuutta joukkueesta kuitenkin löytyy selvästi enemmän kuin Atlantalta. Indianan puolustuspelaaminen on todella paljon Atlantan vastaavaa edellä ja tämä seikka lopulta kääntää vaakakupin Indianan hyväksi vaikka esim. Georgen vire ei täysin löytyisikään. Toki Hibbert & West joutuvat korinalla kovaan painiin, mutta ovat silti askeleen edellä ainakin lähtökohtaisesti Horford & Smith kaksikkoa. Indiana on myös valtavan kova joukkue kotonaan, joka suo heille todella ison edun tässä parissa.

Atlantan joukkuetta en niin valtavan hyvin tunne, koska ei ole ihan hirveästi kiinnostanut seurata kyseistä joukkuetta. Sen verran kuitenkin tiedän, että Josh Smith & Al Horford ovat joukkueelle korvaamattomia korinaluspelaajia, joiden suorituksesta Atlantan kohtalo tulee paljon riippumaan. Eivätkä he kaksitaan pelkästään tule Atlantaa tästä jatkoon vetämään, tarvitaan takamiesten onnistumisia sekä puolustus- että hyökkäyspäässä, joka ainakin itseäni arveluttaa valtavasti sillä Atlantan takamiesten taso ei kuitenkaan playoff -karkeloissa ole enää mitään priimaa. Atlanta ei voi ottaa yhtään sille tyypillistä "vapaata iltaa" jos se mielii jatkoon tästä parista ja kotona sen on voitettava käytännössä jokainen ottelu, joka tosin on Indianan vieraspelaamisen huomioiden vielä mahdollisuuksien rajoissa.
Arvio: Indiana jatkaa 4-1.

Brooklyn (4) - Chicago (5)

Tämä on ainoa ottelupari, jossa omissa papereissani lähtökohtaisesti jatkoon on menemässä vieraissa aloittava joukkue. Pelit runkosarjassa ovat olleet äärimmäisen tasaisia, mutta silti pelit on useammin onnistunut kääntämään edukseen Chicago. Brooklyn voittanut 4 pisteellä kotonaan Chicagon kerran, kun vastaavasti Chicagon voittomarginaalit ovat kolmesta pelistä 1, 2 ja 11 pistettä, kaksi kertaa kotona ja kerran vieraissa. Jos tilastoja ja ennakkoasetelmia on uskominen, peleistä tulee todella tasaisia ja tiukkoja pääsääntöisesti.

Brooklynin etuna on kuitenkin tämänhetkinen vire ja se, että joukkue on pysynyt terveempänä kuin paljon loukkaantumisista kärsinyt Chicago. Brooklyn pelaa kuitenkin hitaita hyökkäysiä ja tämä sopii Chicagolle, jonka ei tarvitse lähtemään juoksukilpailuun mukaan vaan se saa painia vahvuuksillaan ja koota puolustuksensa aina kasaan. Paljon Brooklynin mahdollisuuksista riippuu miten Brook Lopez tulee tässä sarjassa aiheuttamaan hyökkäyspelaamisellaan virheongelmia Joakim Noahille ja Taj Gibsonille, sillä puolustuspäässä Lopezin vahvuudet eivät missään nimessä ole ja hänen pitää saada ainakin hetkeksi Chicagon isoja pelaajia istumaan penkille. Ongelma vain on siinä, että Chicagolta löytyy Noah, Gibson ja Boozer kiusaamaan Lopezin puolustuspelaamista. Yksi Brooklynin eduista on myös se, että jos Deron Williams pelaa kuten runkosarjan loppupuoliskolla niin kentän paras pelaaja löytyy Brooklynilta. Mielenkiintoista nähdä kenet laitetaan Deronin menoa hidastamaan, itse haluaisin nähdä pystyykö Butler siihen hommaan. Joe Johnsonin suorituksesta riippuu myös paljon, pystyykö esittämään samanlaisia clutch -otteita mitä runkosarjassa, koska pelejä tullaan ratkaisemaan viimeisissä hyökkäyksissä.

Chicago on loukkaantumisista huolimatta joukkueena kuitenkin yhteinäisempi ja sävelet ovat selvemmät kuin vastustajalla. Se omaa All-Stars tason puolustuksen korinalle, sekä loistavan apupuolustajan Taj Gibsonin. Mikäli Noah on kunnossa, niin Lopezin pysäyttäminen on huomattavasti todennäköisempää kuin ilman häntä. Isoista miehistä Carlos Boozer on myös mies, joka on aiheuttanut valtaisia ongelmia runkosarjassa Brooklynille ja Lopez tarvitsee muiden isojen miesten apuja hyvin paljon mikäli Brooklyn haluaa kaikki isot miehet pitää kurissa. Chicagolta löytyy yksi sarjan parhaista puolustuksista isojenkin miesten ulkopuolelta, sillä Jimmy Butler ja Luol Deng antavat korinaluspelaamiselle loistavaa taustatukea. Chicago kuitenkin tarvitsee edes 80-90%:sen Noahin ja onnistumisia takakentältä ja penkiltä mennäkseen jatkoon.
Arvio: Chicago jatkaa 4-2.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hermoh
Jäsen
Viestit: 568
Liittynyt: 26.03.2004, 09:46

Tuotto: -0.82 yks.

Palautus%: 99.98%

Panosten ka: 3.76 yks.

Vetoja: 1130

Pisteitä: 413
Paikkakunta: Helsinki

Re: NBA Playoffs

Viesti Kirjoittaja Hermoh »

Pistetääs alkuun heti nämä pois alta.

Vedonlyöntivihje: - NBA Futures - Who will win the Western Conference - peliaika päättynyt

kohde
Who will win the Western Conference
veto
Oklahoma City
kerroin
2.150 (Bet365)
panos
8 yks.
raja
1.923
todennäköisyysarvio
arvio 52%

Huti: -8.00 yks.Vedonlyöntivihje: - NBA Futures - First Round Series: Brooklyn-Chicago - peliaika päättynyt

kohde
First Round Series: Brooklyn-Chicago
veto
Chicago
kerroin
2.250 (Bet365)
panos
8 yks.
raja
2.000
todennäköisyysarvio
arvio 50%

Osuma! +10.00 yks.Vedonlyöntivihje: - NBA Futures - First Round Series: LA Clippers-Memphis - peliaika päättynyt

kohde
First Round Series: LA Clippers-Memphis
veto
LA Clippers
kerroin
1.617 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.562
todennäköisyysarvio
arvio 64%

Huti: -5.00 yks.Vedonlyöntivihje: - NBA Futures - First Round Series: New York-Boston - peliaika päättynyt

kohde
First Round Series: New York-Boston
veto
Boston
kerroin
4.100 (Pinnacle)
panos
8 yks.
raja
3.571
todennäköisyysarvio
arvio 28%

Huti: -8.00 yks.Vedonlyöntivihje: - NBA Futures - Team to win NBA - peliaika päättynyt

kohde
Team to win NBA
veto
Miami, Oklahoma City, LA Lakers
kerroin
1.350 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.205
todennäköisyysarvio
arvio 83%

Osuma! +2.45 yks.Vedonlyöntivihje: - NBA Futures - To Win Game 1 and Series: Indiana-Atlanta - peliaika päättynyt

kohde
To Win Game 1 and Series: Indiana-Atlanta
veto
Indiana
kerroin
1.500 (Bet365)
panos
5 yks.
raja
1.429
todennäköisyysarvio
arvio 70%

Osuma! +2.50 yks.Vedonlyöntivihje: - NBA Futures - First Round Series: Indiana-Atlanta - peliaika päättynyt

kohde
First Round Series: Indiana-Atlanta
veto
Indiana 4-1
kerroin
3.400 (Unibet)
panos
6 yks.
raja
3.125
todennäköisyysarvio
arvio 32%

Huti: -6.00 yks.Vedonlyöntivihje: - NBA Futures - First Round Series: Indiana-Atlanta - peliaika päättynyt

kohde
First Round Series: Indiana-Atlanta
veto
Indiana 4-2
kerroin
4.500 (Unibet)
panos
6 yks.
raja
4.348
todennäköisyysarvio
arvio 23%

Osuma! +21.00 yks.Vedonlyöntivihje: - NBA Futures - First Round Series, Totals Games Played in the Series: Oklahoma City-Houston - peliaika päättynyt

kohde
First Round Series, Totals Games Played in the Series: Oklahoma City-Houston
veto
under 5.5
kerroin
1.670 (Unibet)
panos
7 yks.
raja
1.515
todennäköisyysarvio
arvio 66%

Huti: -7.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 60.00, palautukset 61.95, tulos +1.95 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

27.04.2013 00:00 <Lose> Itsekin vedin Oklahomaa Konf. voittajaksi. Tais käydä huono

27.04.2013 00:00 <Lose> tuuri Westbrookin kans :/

27.04.2013 19:26 <Hermoh> Joo pahalta näyttää. Houston tuskin vielä ongelma on, mutta

27.04.2013 19:26 <Hermoh> seuraavalla kierroksella tulee tekemään jo tiukkaa.


Hermoh
Jäsen
Viestit: 568
Liittynyt: 26.03.2004, 09:46

Tuotto: -0.82 yks.

Palautus%: 99.98%

Panosten ka: 3.76 yks.

Vetoja: 1130

Pisteitä: 413
Paikkakunta: Helsinki

Re: NBA Playoffs

Viesti Kirjoittaja Hermoh »

Vedonlyöntivihje: - NBA - Brooklyn-Chicago - peliaika päättynyt

kohde
Brooklyn-Chicago
veto
under 181.5
kerroin
1.952 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.887
todennäköisyysarvio
arvio 53%

Huti: -5.00 yks.

106-89Vaikka Noah ei välttämättä pelaa ollenkaan tai pelaa pienennetyt minuutit niin playoffien tärkeys ja ensimmäinen ottelu tuovat hermostuneisuutta joukkueiden otteisiin. Chicago pystyy ilman Noahiakin hyvään puolustuspeliin ja kumpikaan joukkue ei tästä ottelusta juoksukilpailua tule tekemään. Runkosarjassa joukkueet nyhjäsivät kerran 160 pistettä ja kolmesti 181-182 haarukkaan.

Vedonlyöntivihje: - NBA - Indiana-Atlanta - peliaika päättynyt

kohde
Indiana-Atlanta
veto
Indiana -6.5
kerroin
1.952 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.852
todennäköisyysarvio
arvio 54%

Osuma! +5.71 yks.

107-90Indiana on kotonaan todella kovaa tekoa ja ensimmäinen ottelu tulee olemaan mielettömän tärkeä Indianalle voittaa. Pelit eivät ole sujuneet täysin odotetusti loppukaudesta, mutta George & Hill ja kumppanit ovat saaneet parannella vammojaan ja levätä varsinaisia koitoksia ennen ja ovat varmasti valmiit heti ensimmäisestä ottelusta alkaen. Atlanta jäänee jalkoihin heti ensimmäisestä ottelusta lähtien, vaikka varmasti mielessä heillä pyöriikin mahdollisuus ryöstää ensimmäinen ottelu Indianan vähän haparoidessa. Tasoero joukkueiden välillä on kuitenkin riittävä tähän tasoitukseen.

Vedonlyöntivihje: - NBA - Oklahoma City-Houston - peliaika päättynyt

kohde
Oklahoma City-Houston
veto
Oklahoma City -10
kerroin
1.971 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.923
todennäköisyysarvio
arvio 52%

Osuma! +4.86 yks.

120-91Miamin ja Oklahoman erot ovat mielestäni siinä kun puhutaan ylimielisyydestä, että Miamilla sattuu paljon useammin huonoja valmistautumisia otteluihin ennalta heikompia vastustajia vastaan. Houston yrittää varmasti yllättää Oklahoman heti kättelyssä, mutta kokematon playoff -joukkue potkaisee itseään nilkkaan ja uskonkin että Oklahoma syö Houstonin elävältä tässä ensimmäisessä kohtaamisessa. Houstonin yllätyssauma piilee yhdessä ottelussa, mutta se ei ole tämä ensimmäinen kohtaaminen juurikin sen takia että Houston hakee vielä itseään ensimmäisessä playoff -pelissä ja Oklahoma rankaisee surutta.

Vihjeet yhteensä: panokset 16.00, palautukset 21.57, tulos +5.57 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hermoh
Jäsen
Viestit: 568
Liittynyt: 26.03.2004, 09:46

Tuotto: -0.82 yks.

Palautus%: 99.98%

Panosten ka: 3.76 yks.

Vetoja: 1130

Pisteitä: 413
Paikkakunta: Helsinki

Re: NBA Playoffs

Viesti Kirjoittaja Hermoh »

LIVE -kohde puoliajalla. Tilanne 44-48.

Vedonlyöntivihje: - NBA - Denver-Golden State - peliaika päättynyt

kohde
Denver-Golden State
veto
Denver -2.5
kerroin
1.860 (Bet365)
panos
6 yks.
raja
1.754
todennäköisyysarvio
arvio 57%

Huti: -6.00 yks.

97-95

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hermoh
Jäsen
Viestit: 568
Liittynyt: 26.03.2004, 09:46

Tuotto: -0.82 yks.

Palautus%: 99.98%

Panosten ka: 3.76 yks.

Vetoja: 1130

Pisteitä: 413
Paikkakunta: Helsinki

Re: NBA Playoffs

Viesti Kirjoittaja Hermoh »

Vedonlyöntivihje: - NBA - New York-Boston - peliaika päättynyt

kohde
New York-Boston
veto
New York -7
kerroin
1.950 (Bet365)
panos
5 yks.
raja
1.887
todennäköisyysarvio
arvio 53%

Osuma! +4.75 yks.

87-71New York oli selvästi hermostunut ensimmäisessä kohtaamisessa, osasyy tähän toki oli Bostonin loistavalla puolustuksella. Boston puolusti juuri niin hyvin kuin se osaa, muttei pystynyt ratkomaan voittoa hyökkäyspäässä kun New Yorkikin alkoi toisella jaksolla tiukentamaan puolustusta. Silti suurempi syy oli Bostonin ratkaisijoiden puute ja Jason Terryn paskuus. Boston olisi ehdottomasti tarvinnut tuolla puolustusesityksellä voiton. Jeff Green piti lähes yksinään Bostonin hyökkäyspelaamista hengissä.

New York sai apinaa harteiltaan pois vaikka se ei missään nimessä tätä toistakaan peliä saa hävitä, Bostonin on sen sijaan aika vaikea toistaa ensimmäisen ottelun kaltaista puolustamista. Toivon ja uskon Bostoniin, mutta heidän saumansa tulee vasta kotikentällä jossa tarvitsevat kaksi voittoa ja momentumin kääntämisen. New Yorkilta löytyy enemmän ja monipuolisempia ratkaisijoita kuin Bostonilta, eikä Boston ainakaan vielä päässyt New Yorkin itseluottamusta murentamaan.

Vedonlyöntivihje: - NBA - Indiana-Atlanta - peliaika päättynyt

kohde
Indiana-Atlanta
veto
Indiana -7
kerroin
1.952 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.852
todennäköisyysarvio
arvio 54%

Osuma! +5.71 yks.

113-98Indiana vei juuri ensimmäisen kohtaamisen rutiinilla. Indianan heikosta vireestä käydyt keskustelut voidaan heittää romukoppaan, joukkue näytti olevansa tänään valmis playoffeihin viimeistäkin kentällä käynyttä miestä myöden. Atlantan penkki saattaa pystyä kontraamaan Indianan penkkiä vastaan, mutta aloitusviisikon suoritus tänään oli sitä luokkaa että erittäin paljon saa tapahtua muutaman päivän aikana, mikäli Atlanta tosissaan mielii Indianaa härnätä. Josh Smith, Kyle Korver ja Devin Harris kaikki aivan kuutamolla.

Vihjeet yhteensä: panokset 11.00, palautukset 21.46, tulos +10.46 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

22.04.2013 19:04 <Lose> Indianasta samaa mieltä. Sweeppi lähellä, vaikka Hibbert

22.04.2013 19:04 <Lose> jatkaakin fleguiluaan.

22.04.2013 19:05 <Lose> Penkin vaisuus nousee ongelmaksi myöhemmillä kierroksilla...

22.04.2013 21:05 <Hermoh> Omasta mielestä Indianalla ihan potentiaalinen penkki, Tyler

22.04.2013 21:05 <Hermoh> pystyy painimaan korinalla ketä vs tahansa, Augustinilla ja

22.04.2013 21:06 <Hermoh> Greenillä potentiaalia löytyy. Tosin hyvin mahdollista

22.04.2013 21:06 <Hermoh> ettei tuon kolmikon tasaisuus kestä koko playoffeja, joka

22.04.2013 21:06 <Hermoh> voi sitten kostautua väärässä paikassa väärään aikaan.

22.04.2013 21:07 <Hermoh> Eikä Indianan avausviisikko tosiaan noin hyvin tule

22.04.2013 21:07 <Hermoh> pelaamaan kaikkia pelejä, jolloin tuon kolmikon on

22.04.2013 21:07 <Hermoh> pakko ottaa isoja askeleita potentiaalinsa suhteen.

22.04.2013 23:06 <Lose> Vähän huono ilmaus multa. Huonolla penkillä ei olla noin

22.04.2013 23:06 <Lose> korkealla,mutta näen sen silti Indianan ongelmana kun

22.04.2013 23:06 <Lose> vastustajat kovenee.


Hermoh
Jäsen
Viestit: 568
Liittynyt: 26.03.2004, 09:46

Tuotto: -0.82 yks.

Palautus%: 99.98%

Panosten ka: 3.76 yks.

Vetoja: 1130

Pisteitä: 413
Paikkakunta: Helsinki

Re: NBA Playoffs

Viesti Kirjoittaja Hermoh »

Vedonlyöntivihje: - NBA Futures - First Round Series, Totals Games Played in the Series: Denver-Golden State - peliaika päättynyt

kohde
First Round Series, Totals Games Played in the Series: Denver-Golden State
veto
under 4.5
kerroin
5.050 (Unibet)
panos
5 yks.
raja
5.000
todennäköisyysarvio
arvio 20%

Huti: -5.00 yks.Denver joutui koville ensimmäisessä osassa, vaikka David Lee loukkaantui niin Golden State taisteli lopun erittäin hienosti. Leen loukkaantuminen tietää sitä, että Bogutin on otettava Landryn kanssa vähän enemmän roolia ja Jarrett Jackin pistevastuu kasvaa. Leen menetys on kuitenkin suuri Golden Statelle ja 48 minuutissa sen tulee huomaamaan paremmin kuin yhden ottelun lopussa. Toki Golden Statella kaikki eväät voittaa kotonaan ainakin 1 ottelu, mutta näin pieneksi en näe sitä mahdollisuutta että ilman Leetä pelaava Golden State jäisi nollaan voittoon.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

22.04.2013 21:10 <Hermoh> Meni itseltä vähän ohi, mutta parempi veto olisi u5,5, johon

22.04.2013 21:11 <Hermoh> sai ainakin eilen vielä 2.75 kertoimen.

24.04.2013 13:16 <Hermoh> Voi Denver Denver.

24.04.2013 23:20 <Lose> Denverin vierasvoitossa voisi yli 2 kertoimella olla ideaa?

25.04.2013 14:08 <Hermoh> Tutkinnan alla.


Hermoh
Jäsen
Viestit: 568
Liittynyt: 26.03.2004, 09:46

Tuotto: -0.82 yks.

Palautus%: 99.98%

Panosten ka: 3.76 yks.

Vetoja: 1130

Pisteitä: 413
Paikkakunta: Helsinki

Re: NBA Playoffs

Viesti Kirjoittaja Hermoh »

Vedonlyöntivihje: - NBA - Houston-Oklahoma City - peliaika päättynyt

kohde
Houston-Oklahoma City
veto
Oklahoma City -3
kerroin
1.952 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.818
todennäköisyysarvio
arvio 55%

Push: +0.00 yks.

101-104Ensimmäinen peli täysin Oklahoman heiniä, mutta toisessa ottelussa Houston pakotti Oklahoman viimeisten minuuttien taisteluun vaikka olivat viimeisellä neljänneksellä jo 15 pistettä perässä, eli toinen persraiskaus oli lähellä. Oklahoma varmasti hereillä seuraavassa pelissä, mikäli kaulan saavat revittyä sillä Houston on juurikin sellainen joukkue jota vastaan ei auta löysäillä johtoasemassa koska heitot voivat alkaa tippua yhtäkkiä aika iloisesti.

Houston voitti reboundit toisessa pelissä 57-40 ja silti onnistui jotenkin ihmeenkaupalla ottelun vielä häviämään heikkojen heittojensa ansiosta. Tälläistä reboundraiskausta ei tulla enää jatkossa näkemään, se on aika varma. Uskon, että Oklahoma lataa kaiken tuohon 3 peliin ja ottaa siitä vapauttavan voiton. Houstonin pelaaminen on kuitenkin ollut sen verran epätasaista kahdessa ottelussa, etenkin heittopelin suhteen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

25.04.2013 19:34 <Hermoh> Tässäkin aikataulut päin persettä, peli alkaa 04.35.


Hermoh
Jäsen
Viestit: 568
Liittynyt: 26.03.2004, 09:46

Tuotto: -0.82 yks.

Palautus%: 99.98%

Panosten ka: 3.76 yks.

Vetoja: 1130

Pisteitä: 413
Paikkakunta: Helsinki

Re: NBA Playoffs

Viesti Kirjoittaja Hermoh »

Vedonlyöntivihje: - NBA - Golden State-Denver - peliaika päättynyt

kohde
Golden State-Denver
veto
2
kerroin
2.020 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.923
todennäköisyysarvio
arvio 52%

Huti: -6.00 yks.

110-108Toinen ottelu toivottavasti toimii Denverille monellakin tapaa herätyksenä. Golden State tykitti siihen tahtiin heittoja, että vaikea nähdä vastaavan toistoa ainakaan heti seuraavassa ottelussa. David Leen poissaolo ei vielä näkynyt, mutta tulee näkymään kun sarja pidemmälle etenee, tästä olen lähes satavarma. Denver edelleen joukkueena laadukkaampi ja vaikka vieraissa on ollut ongelmia ja Golden State vastaavasti kotonaan saa valtavan tuen kotiyleisöltä, niin Golden Staten kokemattomuus näissä tilanteissa tulee vielä näkymään ja tässä on Denverin iskun paikka.

Kenneth Faried alkaa olemaan jo vähitellen paremmassa tikissä ja Denver tulee tekemään muutenkin muutoksia kokoonpanoonsa toisen osaottelun jäljiltä, joka on mielestäni vain hyvä asia. Todella tasabuukki tämä peli lopulta on, mutta silti näen Denverin juurikin Leen poissaolon takia suosikkina tässä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

25.04.2013 19:33 <Hermoh> Myös tässä aikataulusekoiluja, peli alkaa 05.35.


Hermoh
Jäsen
Viestit: 568
Liittynyt: 26.03.2004, 09:46

Tuotto: -0.82 yks.

Palautus%: 99.98%

Panosten ka: 3.76 yks.

Vetoja: 1130

Pisteitä: 413
Paikkakunta: Helsinki

Re: NBA Playoffs

Viesti Kirjoittaja Hermoh »

Vedonlyöntivihje: - NBA - LA Lakers-San Antonio - peliaika päättynyt

kohde
LA Lakers-San Antonio
veto
San Antonio -3.5
kerroin
1.950 (Bet365)
panos
7 yks.
raja
1.818
todennäköisyysarvio
arvio 55%

Osuma! +6.65 yks.

89-120Lakers on näyttänyt haavottuvaisuutensa heti kättelyssä. Steve Nash on kaukana parhaastaan, Blake otti kolhua viimeyönä ja San Antonio on löytänyt lääkkeet Gasolin ja Howardin varalle. Tähän kun lisätään Lakersin mitätön penkki, ei Lakersilla kotikentästä huolimatta asiat kovin hyvällä pohjalla ole.

San Antonio pelaa joukkueena hyvin ja nyt kun Tony Parkerkin näyttää vähitellen syttyvän, se tietää hyvin vaikeita aikoja Lakers -puolustukselle. San Antonio pystyy myös vieraissa viemään kovia päänahkoja ja tämän ottelun voittamista en itse edes laskisi kovin kovaksi päänahaksi, niin repaleinen Lakers tällä hetkellä on.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

25.04.2013 19:33 <Hermoh> Oikea alkamisaika 05.35, sekoilin väärän ajan tuohon.


Hermoh
Jäsen
Viestit: 568
Liittynyt: 26.03.2004, 09:46

Tuotto: -0.82 yks.

Palautus%: 99.98%

Panosten ka: 3.76 yks.

Vetoja: 1130

Pisteitä: 413
Paikkakunta: Helsinki

Re: NBA Playoffs

Viesti Kirjoittaja Hermoh »

Vedonlyöntivihje: - NBA - Chicago-Brooklyn - peliaika päättynyt

kohde
Chicago-Brooklyn
veto
Chicago -3.5
kerroin
1.971 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.887
todennäköisyysarvio
arvio 53%

Huti: -6.00 yks.

79-76Chicago haki elintärkeän vierasvoiton ja paransi otteitaan huomattavasti ensimmäisestä kohtaamisesta. Joukkueen selkäranka Joakim Noah näytti myös paremmalta kuin ensimmäisessä kohtaamisessa ja Chicago tulee olemaan vahvoilla, mikäli Noah pystyy vähänkään samankaltaiseen esitykseen 3. ottelussa. Chicago tulee myös repimään kotiyleisöstään kaiken tuen taakseen.

Brooklynillä on mahdollisuudet jos Deron Williams palaa tasolle, jolla on loppukauden viettänyt. Kolikon kääntöpuolena kuitenkin on se asia, että jos Williams pelaa huonosti niin Brooklynin mahdollisuudet voittoon vieraissa ovat selvästi heikommat. Joe Johnsonin pelikunto ei välttämättä myöskään ole täysin 100% vaikka todennäköisesti mies pelaakin 3. ottelussa ja Brooklyn tarvitsee myös Johnsonilta isoja pelejä mikäli haluavat tästä parista jatkoon.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

26.04.2013 14:00 <Hermoh> Tuurit taas kohdillaan Chicagon ja Denverin kanssa.


Hermoh
Jäsen
Viestit: 568
Liittynyt: 26.03.2004, 09:46

Tuotto: -0.82 yks.

Palautus%: 99.98%

Panosten ka: 3.76 yks.

Vetoja: 1130

Pisteitä: 413
Paikkakunta: Helsinki

Re: NBA Playoffs

Viesti Kirjoittaja Hermoh »

Vedonlyöntivihje: - NBA - Memphis-LA Clippers - peliaika päättynyt

kohde
Memphis-LA Clippers
veto
LA Clippers +4.5
kerroin
1.962 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.923
todennäköisyysarvio
arvio 52%

Huti: -5.00 yks.

94-82Toinen osaottelu näytti sen, että intensiteetti on nousussa ja sarjassa nähdään vielä tiukkoja otteluita. Memphis on kotonaan pienehkö suosikki, mutta Clippers ei ole viimeaikoina kovin huonosti Memphiksen kotikentällä pelannut ja nyt sillä on henkinen yliote kahden kotivoittonsa ansiosta. Pelistä tullee tasainen ja peli voi kääntyä kumpaan suuntaan tahansa, mutta en näe Memphikseä aivan kertoimien tasoisena suosikkina kuitenkaan. Memphis tarvitsee isoilta miehiltään vielä enemmän, jotta se pystyisi tosissaan haastamaan Clippersin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hermoh
Jäsen
Viestit: 568
Liittynyt: 26.03.2004, 09:46

Tuotto: -0.82 yks.

Palautus%: 99.98%

Panosten ka: 3.76 yks.

Vetoja: 1130

Pisteitä: 413
Paikkakunta: Helsinki

Re: NBA Playoffs

Viesti Kirjoittaja Hermoh »

Vedonlyöntivihje: - NBA Futures - First Round Series, Totals Games Played in the Series: New York-Boston - peliaika päättynyt

kohde
First Round Series, Totals Games Played in the Series: New York-Boston
veto
under 5.5
kerroin
2.130 (Unibet)
panos
6 yks.
raja
2.000
todennäköisyysarvio
arvio 50%

Huti: -6.00 yks.

4-2Tässä joutuu jo vähän luopumaan toivosta, joka siivittäisi Bostonin hirveän boostin saattelemana kakkoskierrokselle.

Paljon asioita on tällä hetkellä, mitkä kääntävät lopullisesti New Yorkin kelkan myös vieraskentällä Bostonin edelle. Boston on kotonaan vaikea voitettava vajaamiehisenäkin, mutta lähtökohtaisesti uskon New Yorkin toisen näistä kohtaamisista vievän. Kevin Garnett ei ole pystynyt kantamaan sitä taakkaa mitä häneltä on odotettu ja mies painii virheongelmien kanssa jokaisessa ottelussa, tähän on tultava muutos jos Boston haluaa edes vähän sätkiä vastaan. Suurimmat syyt Bostonin vaikeuksiin kuitenkin piilevät Rondon poissaolossa ja New Yorkin monipuolisuudessa.

Rondon poissaollessa Bostonin hyökkäystä johtaa puolustusexpertti Avery Bradley, jonka ei ikinä tähän tilanteeseen pitänyt joutua. Joukkue näyttää hyökkäävän flow:n mukana, sillä etenkin toisien jaksojen aikana siltä on yksinkertaisesti loppunut ideat kesken hyökkäyspelissä. Puolustuspeli on ollut varsin vahvaa 4/8 neljännestä, mutta sielläkin piilee iso aukko johon New York on iskenyt. Melo on joukkueen ykkösvaihtoehto, mutta Boston enemmänkin kaatunut tuohon toiseen hyökkäysvaihtoehtooon. Rondon poissaollessa jos Bradley puolustaa Feltonia, jää Smithille tilaa rankaista ja jos Bradley puolustaa Smithiä niin Felton alkaa ajamaan korille siihen malliin että ongelmia syntyy, tätä pulmaa Boston ei ainakaan vielä ole onnistunut ratkaisemaan. Tähän kun lisätään Bostonin heikohko "second unit" Jordan Crawford, Brandon Bass, Courtney Lee ja Chris Wilcox niin etenkin korinalle vaihtoehdot ovat todella vähissä Garnettin pyöriessä virheongelmissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hermoh
Jäsen
Viestit: 568
Liittynyt: 26.03.2004, 09:46

Tuotto: -0.82 yks.

Palautus%: 99.98%

Panosten ka: 3.76 yks.

Vetoja: 1130

Pisteitä: 413
Paikkakunta: Helsinki

Re: NBA Playoffs

Viesti Kirjoittaja Hermoh »

Vedonlyöntivihje: - NBA - Boston-New York - peliaika päättynyt

kohde
Boston-New York
veto
2
kerroin
2.290 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
2.174
todennäköisyysarvio
arvio 46%

Osuma! +7.74 yks.

76-90

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

27.04.2013 18:50 <Lose> Kiitos, ei raihnanen Boston pysty vastamaan Knicksille.

27.04.2013 18:51 <Lose> Sweeppi tuloillaan, u5,5 peliä erinomainen veto :)


Hermoh
Jäsen
Viestit: 568
Liittynyt: 26.03.2004, 09:46

Tuotto: -0.82 yks.

Palautus%: 99.98%

Panosten ka: 3.76 yks.

Vetoja: 1130

Pisteitä: 413
Paikkakunta: Helsinki

Re: NBA Playoffs

Viesti Kirjoittaja Hermoh »

Bostonilla ei tosiaan riitä tekeminen millään 48 minuutiksi. Joukkue ei ole pystynyt yhtenäiseen suoritukseen yhdessäkään ottelussa kuin osan ajasta. Jokaisessa pelissä joku palikka pettää, liikaa asioita joiden tulisi klikata tulikuumaa New Yorkia vastaan jos haluaisivat edes yhden voiton. Garnettin virheongelmat, Bradleyn liikavastuu kummassakin päässä kenttää, Piercen yliyrittäminen, penkin paskuus, nämä kaikki on jo nähty ja harmi että ne tuppaavat tulemaan juurikin eri peleissä vuorotellen. New York-Indiana tappeluita odotellessa.

Memphis-Clippers sarjaan ei oikeen enää uskalla koskea, niin pienistä marginaaleista puhutaan joukkueiden välillä.

Vedonlyöntivihje: - NBA - Chicago-Brooklyn - peliaika päättynyt

kohde
Chicago-Brooklyn
veto
Chicago -2.5
kerroin
1.952 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.852
todennäköisyysarvio
arvio 54%

Osuma! +5.71 yks.

142-134Chicago näytti ettei se tule luopumaan kotikenttäedustaan helpolla. Se aloitti pelin vaisusti, mutta nousi ja karkasi Brooklynilta. Jäätyminen viimeisellä neljänneksellä kuitenkin meinasi käydä kalliiksi, kun C.J. Watson pääsi vielä rykäisemään aika vapaan kolmosen viimeisellä sekunnilla, mutta Chicagon onneksi peli ei edennyt jatkoajalle jossa Brooklynillä olisi ollut hyvät mahdollisuudet.

Edelleen olen sitä mieltä, että Chicago on sen verran hyvä puolustamaan joukkueena että se pystyy turvaamaan käytännössä aina siihen. Hyökkäyspeli ei ole mitään trapetsitanssia, mutta tarvittavat pisteet saadaa yleensä jotenkin raavittua. Joakim Noahilla ei takapakkeja ja miehen avustuksella Chicago piti Brooklynin pois korinalta ja pakotti sen ottamaan pidemmältä heittoja. Deron Williamsin ja Joe Johnsonin on onnistuttava paremmin jotta Chicago joutuu ahtaalle ja luotan nyt enemmän Chicagon puolustukseen kuin Williams & Johnson parin heittotarkkuuteen.

Vedonlyöntivihje: - NBA - Atlanta-Indiana - peliaika päättynyt

kohde
Atlanta-Indiana
veto
2
kerroin
2.200 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
2.128
todennäköisyysarvio
arvio 47%

Huti: -6.00 yks.

90-69Atlanta on kotonaan vahvempi joukkue kuin vieraissa, mutta ei mikään pelottava kotijoukkue. Indiana on taas kotijoukkueena selvästi vaarallisempi kuin vieraskentällä. Indianalla on kuitenkin selvä henkinen yliote kahden todella tasapainoisen pelin jälkeen, joissa Atlantan pelaaminen on ollut huolestuttavankin sekavaa. Indianan materiaali on leveämpi, sekä puolustus on täysin toistaluokkaa kuin Atlantalla. Atlanta voi hyvän flow:n vallitessa olla vaarallinen hyökkäyspään joukkue, mutta Indiana on pystynyt nollaamaan Atlantan tyystin kahdessa ensimmäisessä pelissä.

Josh Smith uinuu varjojen mailla, Kyle Korverilla ollut todella suuria ongelmia. Näiden herrojen on astuttava esiin Teaguen ja Horfordin tueksi, jotka ovat edes jotenkuten pystyneet haastamaan Indianaa. Atlanta on ottelussa niukka suosikki, mutta vain ja ainoastaan sen takia että Indianalla saattaa vieraskentillä seota pasmat välillä uskomattomasti verrattuna kotipeleihin.

Vihjeet yhteensä: panokset 12.00, palautukset 11.71, tulos -0.29 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

28.04.2013 01:03 <Hermoh> Aikamoista hulinaa Chicago-Brooklyn ottelussa.

28.04.2013 02:30 <Lose> Hurja trilleri Chicagossa..hieno nousu Bullsilta ja huh huh

28.04.2013 02:31 <Lose> Mikä 4Q Robinsonilta..


Hermoh
Jäsen
Viestit: 568
Liittynyt: 26.03.2004, 09:46

Tuotto: -0.82 yks.

Palautus%: 99.98%

Panosten ka: 3.76 yks.

Vetoja: 1130

Pisteitä: 413
Paikkakunta: Helsinki

Re: NBA Playoffs

Viesti Kirjoittaja Hermoh »

Vedonlyöntivihje: - NBA - Milwaukee-Miami - peliaika päättynyt

kohde
Milwaukee-Miami
veto
Milwaukee +8.5
kerroin
1.990 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.887
todennäköisyysarvio
arvio 53%

Huti: -6.00 yks.

77-88Miami on ollut murskaava tällä kaudella viimeisellä neljänneksellä ja se näytti jälleen vahvuutensa Milwaukeen kotona karkaamalla hetkessä. Milwaukee tulee kuitenkin puristamaan kaikkensa tähän (mahdollisesti viimeiseen) peliin ja Ellis & Jennings eivät voi ainakaan kovin paljon huonommin enää pelata, mitä ovat tähän mennessä tehneet.

Miamilta puuttuu Dwyane Wade, toki voittaminen on edelleen lähtökohta, mutta en usko että tänään nähdään kovinkaan isoa ilotulitusta Miamilta edes viimeisellä neljänneksellä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hermoh
Jäsen
Viestit: 568
Liittynyt: 26.03.2004, 09:46

Tuotto: -0.82 yks.

Palautus%: 99.98%

Panosten ka: 3.76 yks.

Vetoja: 1130

Pisteitä: 413
Paikkakunta: Helsinki

Re: NBA Playoffs

Viesti Kirjoittaja Hermoh »

Vedonlyöntivihje: - NBA - LA Lakers-San Antonio - peliaika päättynyt

kohde
LA Lakers-San Antonio
veto
San Antonio -11
kerroin
1.926 (1.926)
panos
6 yks.
raja
1.818
todennäköisyysarvio
arvio 55%

Osuma! +5.56 yks.

82-103Pieni riski tässä on se, että San Antonio vetelee löysin rantein ottelun. Se ei kuitenkaan juuri mitenkään tätä ottelua voi hävitä, niin heikolta näyttää Lakersin tilanne. Sivussa Bryantin lisäksi Nash, Blake, Meeks ja myös World Peace. Tämä avaa niinkin koville kavereille mahdollisuuden nousta avauskokoonpanoon kuin Andrew Goudelock ja Darius Morris. San Antonio pystyy painimaan Gasolin ja Howardin kanssa niin hyvin, ettei tuo kaksikko mitään ihmetekoja tule tekemään. Penkiltä Lakersilla sitten iskeä Jamisonia, Duhonia, Sacrea ja puolikuntoista Hilliä, hyvin menee mutta menkööt. Siitä lähdetään, että San Antonio panee tänään sarjan nippuun tyylillä ja persraiskaus on edessä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hermoh
Jäsen
Viestit: 568
Liittynyt: 26.03.2004, 09:46

Tuotto: -0.82 yks.

Palautus%: 99.98%

Panosten ka: 3.76 yks.

Vetoja: 1130

Pisteitä: 413
Paikkakunta: Helsinki

Re: NBA Playoffs

Viesti Kirjoittaja Hermoh »

Vedonlyöntivihje: - NBA - Indiana-Atlanta - peliaika päättynyt

kohde
Indiana-Atlanta
veto
Indiana -7
kerroin
1.952 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.852
todennäköisyysarvio
arvio 54%

Osuma! +5.71 yks.

106-83Vedonlyöntivihje: - NBA - Chicago-Brooklyn - peliaika päättynyt

kohde
Chicago-Brooklyn
veto
Chicago -1.5
kerroin
1.917 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.887
todennäköisyysarvio
arvio 53%

Huti: -5.00 yks.

92-95Vedonlyöntivihje: - NBA - Memphis-LA Clippers - peliaika päättynyt

kohde
Memphis-LA Clippers
veto
Memphis -5
kerroin
1.900 (Bet365)
panos
7 yks.
raja
1.754
todennäköisyysarvio
arvio 57%

Osuma! +6.30 yks.

118-105


Vihjeet yhteensä: panokset 18.00, palautukset 25.01, tulos +7.01 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

01.05.2013 18:59 <Lose> Grizzlies voi olla ihan monsteriveto tämän hetken

01.05.2013 19:01 <Lose> kertoimilla, jotka tulee elämään Griffinin takia.


Hermoh
Jäsen
Viestit: 568
Liittynyt: 26.03.2004, 09:46

Tuotto: -0.82 yks.

Palautus%: 99.98%

Panosten ka: 3.76 yks.

Vetoja: 1130

Pisteitä: 413
Paikkakunta: Helsinki

Re: NBA Playoffs

Viesti Kirjoittaja Hermoh »

Vedonlyöntivihje: - NBA Futures - Who will win the Western Conference? - peliaika päättynyt

kohde
Who will win the Western Conference?
veto
San Antonio
kerroin
2.050 (Unibet)
panos
8 yks.
raja
1.818
todennäköisyysarvio
arvio 55%

Osuma! +8.40 yks.Vedonlyöntivihje: - NBA Futures - First Round Series: LA Clippers-Memphis - peliaika päättynyt

kohde
First Round Series: LA Clippers-Memphis
veto
Memphis
kerroin
3.400 (Unibet)
panos
10 yks.
raja
1.471
todennäköisyysarvio
arvio 68%

Vihje poistettu seurannasta.Unibetilla kertoimet väärinpäin tässä kohteessa, käykää hakemassa järkyttävä kerroin pois, nopeasti. Miten tuollaisten kanssa muuten yleensä menetellään, itsellä tämä jo lyötynä, mutta jos huomaavat tuon virheen tyyliin ennen MEM-LAC peliä, hylätäänkö veto yleensä vai miten toimitaan?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

01.05.2013 18:33 <Hermoh> No ei siinä kauan mennyt kun korjasivat kertoimet. Oma veto

01.05.2013 18:34 <Hermoh> 3.40 kertoimella ainakin toistaiseksi voimassa.

01.05.2013 18:35 <Hermoh> Nyt peruttu. Kusinaamat pistäkää ne kertoimet

01.05.2013 18:35 <Hermoh> alunperin jo oikein :)

01.05.2013 19:51 <nuhapumppu> eihän noita kannata veikata jos et halua heti limittejä

02.05.2013 00:51 <Hermoh> Näinhän se taitaa mennä.


Hermoh
Jäsen
Viestit: 568
Liittynyt: 26.03.2004, 09:46

Tuotto: -0.82 yks.

Palautus%: 99.98%

Panosten ka: 3.76 yks.

Vetoja: 1130

Pisteitä: 413
Paikkakunta: Helsinki

Re: NBA Playoffs

Viesti Kirjoittaja Hermoh »

Pakko ottaa liveä. Todella väsyneen näköistä pelaamista molemmilta ainakin ensimmäinen jakso.

Vedonlyöntivihje: - NBA - New York-Boston - peliaika päättynyt

kohde
New York-Boston
veto
under 174.5
kerroin
1.860 (Bet365)
panos
6 yks.
raja
1.754
todennäköisyysarvio
arvio 57%

Huti: -6.00 yks.

178

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

02.05.2013 03:26 <Hermoh> Tilanne puoliajalla siis 39-45.


Hermoh
Jäsen
Viestit: 568
Liittynyt: 26.03.2004, 09:46

Tuotto: -0.82 yks.

Palautus%: 99.98%

Panosten ka: 3.76 yks.

Vetoja: 1130

Pisteitä: 413
Paikkakunta: Helsinki

Re: NBA Playoffs

Viesti Kirjoittaja Hermoh »

Vedonlyöntivihje: - NBA - Golden State-Denver - peliaika päättynyt

kohde
Golden State-Denver
veto
Golden State -2
kerroin
1.943 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.852
todennäköisyysarvio
arvio 54%

Osuma! +5.66 yks.

92-88Golden Statelta puuttuu David Lee, mutta joukkue on näyttänyt pystyvänsä haastamaan Denverin tai itseasiassa laittamaan sen todella ahtaalle ilman Leetäkin. Denverin heittopuolustus ei ole parasta mahdollista ja Golden Staten riveistä tuntuu löytyvän tällä hetkellä enemmän ratkaisijoita, sekä Curry.

Golden Staten valmentajan turha itkeminen Curryn ajojahdista on aiheuttanut lähinnä myötähäpeää, sillä nyt pelataan playoffeja ja Golden Staten on kestettävä se, jos heidän ykköstykkiään vähän jahdataan. Golden State on kuitenkin kotiyleisön takana vaikea voitettava ja Denverillä on paljon opittavaa vielä vieraskenttäpelaamisesta. Golden Staten kolmostykittely ja vauhdikas peli muutenkin sopii yleisön riehumiseen ja Denver tulee joutumaan todelliseen hornankattilaan. Luotan kotiedun ryöstämisen olleen tämän sarjan ratkaisu ja Denver ei tuota asiaa enää omissa papereissani tänään korjaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hermoh
Jäsen
Viestit: 568
Liittynyt: 26.03.2004, 09:46

Tuotto: -0.82 yks.

Palautus%: 99.98%

Panosten ka: 3.76 yks.

Vetoja: 1130

Pisteitä: 413
Paikkakunta: Helsinki

Re: NBA Playoffs

Viesti Kirjoittaja Hermoh »

Vedonlyöntivihje: - NBA - San Antonio-Golden State - peliaika päättynyt

kohde
San Antonio-Golden State
veto
San Antonio -8.5
kerroin
1.952 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.852
todennäköisyysarvio
arvio 54%

Huti: -6.00 yks.

129-127San Antonio eteni helposti jatkoon 1. kierrokselta, eikä sen tarvinnut laittaa lähellekkään kaikkea peliin. San Antonio myös sai arvokasta huiliaikaa Parkerille ja Duncanille, samaan aikaan Golden State juoksi kilpaa Denverin kanssa. Golden Staten puolustus tulee olemaan helisemässä San Antonion tasapainoisen hyökkäyksen kanssa, kolmosen viivan takaa löytyy paremmat heittäjät kuin Denveriltä, pelintekijänä Parker on kuitenkin paljon kokonaisvaltaisempi kuin Ty Lawson, sekä materiaali on paljon Denverin ja Golden Staten vastaavia laajempi.

Golden State tosiaan joutui laittamaan jo kaiken peliin 1. kierroksella kovatempoisessa tappelussa Denverin kanssa. Curry & Bogut & Jack kolmikko ei pääse rellestämään lähellekkään samalla tavalla kuin Denverin kohtuu munatonta puolustusta vastaan ja tämän jälkeen Golden Staten materiaali vähän loppuu kesken etenkin jos David Lee ei ole kuin puolikuntoinen. Uskoisin, että totuus iskee vasten kasvoja tässä ensimmäisessä kohtaamisessa ja jos Golden Statella mahdollisuuksia yllätykseen on, ne tulevat myöhemmin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hermoh
Jäsen
Viestit: 568
Liittynyt: 26.03.2004, 09:46

Tuotto: -0.82 yks.

Palautus%: 99.98%

Panosten ka: 3.76 yks.

Vetoja: 1130

Pisteitä: 413
Paikkakunta: Helsinki

Re: NBA Playoffs

Viesti Kirjoittaja Hermoh »

Vedonlyöntivihje: - NBA - Oklahoma City-Memphis - peliaika päättynyt

kohde
Oklahoma City-Memphis
veto
2
kerroin
2.300 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
2.174
todennäköisyysarvio
arvio 46%

Osuma! +7.80 yks.

93-99Oklahoma taistelee ilman Westbrookia ennakkaluulottomasti, mutta sen pelaamisesta löytyy silti enemmän kysymysmerkkejä kuin Memphiksen vastaavasta. Ensimmäisessä kohtaamisessa Memphiksellä oli kaikki aseet käsissään voittaa ottelu, mutta Oklahoma ja etenkin Durant lopussa olivat eri mieltä ja joukkue nousi loisteliaasti voittoon.

Oklahoma tarvitsee jokaisena iltana Durantilta loistavan peliesityksen, joka ei vielä itsessään takaa mitään, sillä Martinin, Ibakan, Fisherin ja Jacksonin on myös melkein kaikkien onnistuttava jokaisena iltana, sekä Collisonin onnistuttava puolustuspäässä loistavasti ne minuutit mitkä mies tulee pelaamaan. Mahdollisuudet on tästäkin parista jatkaa, mutta paljon kysymysmerkkejä löytyy jos Memphis pystyy pelaamaan yhtä solidisti kuin viimeiset ottelunsa.

Memphis tietää mitä tekee ja se pystyy luottamaan puolustuksensa pitävyyteen. Isot miehet eivät pääse rellestämään samalla tavoin kuin Clippersiä vastaan, mutta tarpeeksi ongelmia hekin onnistuessaan pystyvät aiheuttamaan ja pystyvät tukkimaan Oklahoman isojen miesten pistetehtailun lähes tyystin. Kaikenkaikkiaan paketti on niin hyvin kasassa ollut viimeiset ottelut, että Memphiksen voitto seuraavassa ottelussa ei olisi edes yllätys. Yllätyksestä voidaan puhua, jos Oklahoma pystyy taistelemaan ja pitämään pintansa tasaista ja hyvin organisoitua joukkuetta vastaan illasta toiseen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hermoh
Jäsen
Viestit: 568
Liittynyt: 26.03.2004, 09:46

Tuotto: -0.82 yks.

Palautus%: 99.98%

Panosten ka: 3.76 yks.

Vetoja: 1130

Pisteitä: 413
Paikkakunta: Helsinki

Re: NBA Playoffs

Viesti Kirjoittaja Hermoh »

Kokeillaas totalsejakin ja katsotaan miten metsään näiden kanssa mennään.

Vedonlyöntivihje: - NBA - Miami-Chicago - peliaika päättynyt

kohde
Miami-Chicago
veto
under 187
kerroin
1.990 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.852
todennäköisyysarvio
arvio 54%

Osuma! +6.93 yks.

86-93Miami tulee tämän ottelun viemään 10/10:stä, näin uskaltaisin väittää. Chicago on raajarikkoinen, Deng ei pelaa ja Hinrichinin pelaaminen epävarmaa ja vaikka pelaisi niin pelikunto on arvoitus. Chicagon mentaliteetti on kuitenkin puolustaa hyvin, vaikka poissaolijoita löytyisi ja se on ainoa lähtökohta sille antaa edes jonkinlainen haaste Miamin suuntaan.

Miami on hyvin levännyt, mutta sen ei tässä ottelussa tarvitse kaikkeaan antaa voittaakseen ottelun. Se toki tekee tarvittavan ja voittaa ottelun, mutta uskoisin että loukkaantumisista kärsivä Wade ja muutkin supertähdet pelaavat vähän pienempiä minuutteja, mikäli peli ratkeaa ajoissa. Miami ottaa tässä ottelussa voiton, mutta Chicagon etukenttä pystyy hidastamaan sitä sen verran ettei mitään hirveitä korijuhlia tulla näkemään, vastaavasti Miamin puolustuksella tuskin isompia ongelmia on Chicagon hyökkäyksen pysäyttämisessä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

07.05.2013 23:15 <Hermoh> Ei vienyt Miami ei, mutta underit pysyi.


Hermoh
Jäsen
Viestit: 568
Liittynyt: 26.03.2004, 09:46

Tuotto: -0.82 yks.

Palautus%: 99.98%

Panosten ka: 3.76 yks.

Vetoja: 1130

Pisteitä: 413
Paikkakunta: Helsinki

Re: NBA Playoffs

Viesti Kirjoittaja Hermoh »

Vedonlyöntivihje: - NBA - Oklahoma City-Memphis - peliaika päättynyt

kohde
Oklahoma City-Memphis
veto
under 186
kerroin
1.952 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.852
todennäköisyysarvio
arvio 54%

Huti: -6.00 yks.

93-99Oklahoman hyökkäyspeli on kapea ja helpommin pysäytettävä ilman Westbrookia. Memphis pystyy hidastamaan Oklahoman isoja miehiä huomattavasti, sekä parhaimmillaan puolustamaan myös heittäjiä paremmin kuin ensimmäisen kohtaamisen lopussa. Memphis ei kuitenkaan varsinaisesti ole mikään vaarallinen hyökkäysjoukkue, mikäli Gasolin ja Randolphin saa suht hyvin kuriin. Oklahomalta löytyy Perkins, Collison ja Ibaka painimaan korinalle, joten Gasol ja Randolph eivät rellestäne ihan samalla tavalla kuin Clippersiä vastaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”