Tänään on 20.05.2018, 13:54.

NCAAF 12.11

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
JaAh
Jäsen
Viestit: 478
Liittynyt: 24.01.2004, 02:26

Tuotto: +1.65 yks.

Palautus%: 118.33%

Panosten ka: 1.12 yks.

Vetoja: 8

Pisteitä: 88
Paikkakunta: Tampere

NCAAF 12.11

Viesti Kirjoittaja JaAh »

Penn state ml 2.42 PinnacleSports 50%

Penn state ei tällä hetkellä todellakaan ole vedonlyöjien suosiossa. Ensimmäinen ja vähäpätöisempi syy on se, että vaikka joukkue on voittanut 8/9 pelaamastaan ottelusta on se pistetasoitusta vastaan 2-7 tänä vuonna. Toinen tärkeämpi syy on on näkynyt tällä viikolla joka päivä amerikkalaisissa uutisissa. Joukkueen entinen valmentaja on syytettynä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja päävalmentajan ja yliopiston johdon epäillään tienneen asiasta ja peitelleen tapausta. Päävalmentaja erotettiin tällä viikolla ja tunnelmat yliopistolla ovat olleet kiihkeät
http://www.nytimes.com/2011/11/11/sport ... .html?_r=1

Tämä tilanne todennäköisesti kasvattaa Penn staten kotietua suhteessa normaaliin otteluun. Virallisissa BCS-rankingeissa Penn Staten sijoitus on 12 ja vastustaja Nebraskan 17. Jos uskoisi näiden rankingien voimasuhteiden olevan oikeita kuuluisi Penn Staten olla ottelussa -7 pisteen suosikki, kun linja nyt on +3,5. Penn Staten otteluohjelma on kuitenkin ollut helppo ja itse rankkaisin Nebraskan hieman Penn statea paremmaksi joukkueeksi, kuitenkin kun huomioidaan kotietu päästään tuossa vihjeessä olevaan 50% arvioon. Amerikkalaisille tyypilliseen tapaan joukkueen ympärillä on tällä hetkellä hirveä hysteria. Jenkki foorumeilla jokainen joka sanoo jotain positiivista Penn Statesta lynkataan pedofiilien puolustajana. Joukkue on tällä hetkellä erittäin epäsuosittu ja se tuo mielenkiintoisen mahdollisuuden pelata joukkueen puolesta.

Alabama -17,5 1.99 PinnacleSports 52%

Alabama hävisi viime viikolla niukasti kärkiottelun LSU:ta vastaan. Alabama on silti edelleen mielestäni sarjan paras joukkue. Nyt se on lisäksi tappiosta ärsyyntynyt ja Missisippi state saa rumasti turpaansa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”