Tänään on 01.06.2020, 20:09.

NBA la

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Lv
Jäsen
Viestit: 842
Liittynyt: 14.01.2003, 15:45
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

NBA la

Viesti Kirjoittaja Lv »

Lyhyesti tällä kertaa :roll:

SA Spurs(-6.5) 2/5 1.90

Indiana on heikossa kunnossa, he hävisivät jopa Netsille joka ei myöskään ole missään kovin erikoisessa kunnossa. Spurs joutui Dallasin jyrän alle viime yönä mutta uskon että he ottavat helpon voiton tässä pelissä. Huoh, olipa perustelut :(

no perhana, lisätään vielä Jazz(-14) 1/5 1.90
Denver on yksinkertaisesti surkea ;)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jari
Jäsen
Viestit: 76
Liittynyt: 17.01.2003, 22:20
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Tampere

Pari kohdetta ensi yölle...

Viesti Kirjoittaja Jari »

Pari kohdetta löytyi pelattavaksi ensi yölle. vähän myöhälle jäi tämä kirjoittelu, mutta laitetaan nyt silti...

Detroit-New Orleans Most Points HAMILTON,Richard (Detroit) 3.40

Suosikkina tuohon viime yönä 50 pistettä pussittanut Jamal Mashburn, mutta mielestäni on Centrebet hieman ylireagoinut tuohon viime yön huikeaan pistemäärään (miehen uran suurin pistemäärä yhdessä matsissa). Tai sitten odottavat, että ihmiset pelaavat Mashburnia viime yön perusteella, niin kuin todennäköisesti melko moni tekeekin. Keskimäärin Mashburnin ja Hamiltonin pistemäärät ovat olleet suurinpiirtein samaa luokkaa (Mashburn 21.6 ja Hamilton 20.4). Tässä ottelussa Detroit on suosikki, se on pelannut hyvin kotonaan ja Hornetsin peli ei ole vieraissa kulkenut. Uskon Pistonsin voittavan selvästi, ja siten Hamiltonin pistemäärä todennäköisesti nousee...kaiken kaikkiaan pidän tätä erittäin hyvänä kohteena.

Utah-Denver Most Points MALONE, Karl (Utah) 2.20

Utah kohtaa kotonaan heikon Denverin. Utah on kotonaan pelannut melko hyvin ja Denver on vieraissa ollut luvattoman heikko (niin kuin kyllä kotonaankin). Denverillä alla 7 tappiota, ja tästä ottelusta tulossa yksi lisää suurella todennäköisyydellä. Utah jättää joukkueen todennäköisesti alle 80 pisteen, ja vaikka Juwan Howard tekee suurimman osan joukkueen pisteistä ei hänenkään pistemääränsä nouse kovin korkeaksi.
Utahin Karl Malone on ollu viime aikoina hyvässä vedossa. Kuudessa viime pelissä on Malone ollut viidesti joukkueensa paras pistemies, ja viimeisessä 15 ottelussa 11 kertaa. Malonelle tarjottu kerroin 2.20 nousee mielestäni pelattavaksi.

Tälläistä tällä kertaa...lisätään kohteet seurantaan...

Jari

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin