Tänään on 24.06.2018, 07:06.

NBA kausi 2004-05

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

NBA kausi 2004-05

Viesti Kirjoittaja Berrie »

En ole seonnut kaudesta.

Heitän uutisen jonka juuri luin:
NBA-koripalloliiga on päättänyt lohkojaosta ensi kaudeksi. NBA:n joukkuemäärä kasvaa kaudeksi 2004 yhdellä 30:een, jonka takia liiga päätti jakaa Idän ja Lännen kummankin kolmeen divisioonaan.

NBA:n tuorein joukkue majoittuu Charlotteen, jonka takia uusi divisioonajako oli tarpeen. Charlotten edellinen joukkue muutti New Orleansiin kaksi vuotta sitten, ja tämä Hornets-niminen joukkue siirtyy uudessa lohkojaossa Länteen. Uusi Charlotte on yksi Idän joukkueista.

Uusi Charlotte pelaa Kaakkoisessa divisioonassa, jonka muut joukkueet ovat Atlanta, Miami, Orlando ja Washington. Idän Keskisessä divisioonassa ovat Chicago, Cleveland, Detroit, Indiana ja Milwaukee, ja Atlantin divisioonassa Boston, New Jersey, New York, Philadelphia ja Toronto.

Lännen Lounaisessa divisioonassa ovat New Orleans, Dallas, Houston, Memphis ja San Antonio, Luoteisessa divisioonassa Denver, Minnesota, Portland, Seattle ja Utah sekä Tyynenmeren divisioonassa Golden State, Los Angeles Lakers sekä Clippers, Phoenix ja Sacramento. (STT-Reuters)
Elikkä länsi kovenee entisestään ja itään yksi heikompi lisää. Ei kovin mielekästä lännen joukkueiden kannalta, playoff-paikkaan vaaditaan jo nyt enemmän kuin idässä. Katsokaa vaikka tän kauden voittoprossia. :roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”