Tänään on 23.05.2018, 10:31.

NBA 17.6.2010 Finaalien ratkaisuottelu

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 3841
Liittynyt: 31.01.2003, 19:58

Tuotto: +58.65 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 2.95 yks.

Vetoja: 1585

Pisteitä: 14644
Paikkakunta: Tampere

NBA 17.6.2010 Finaalien ratkaisuottelu

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

NBA 17.6.2010

LA Lakers (-7.1) - Boston Celtics (189.9)
Over 186 1.885 (Pinnacle) 2/5

Hieman tylsähköt NBA:n pudotuspelit huipentuvat ensi yönä pelattavaan seitsemänteen ja ratkaisevaan otteluun Los Angelesissa.

Edellinen ottelu oli läpihuutojuttu Lakersille ja ottelu oli ratkennu jo hyvissä ajoin, kun Celtics onnistui koko ottelussa tekemään vaivaiset 67 pistettä. Tästä huolimatta en juuri lähtenyt muuttamaan viime ottelun total-arviota sillä vaikka kyseessä onkin ratkasuottelu on ottelussa muutama kokoonpanotekijä jotka nostavat pisteodotusarvoa verrattuna siihen, että molemmat joukkueet pelaisivat normaaleilla kokoonpanoillaan.

Kendrick Perkins loukkasi polvensa edellisessä ottelussa levypallotilanteessa ja on tästä ottelusta sivussa. Perkins on puolustuspäässä Celticsille tärkeä pelaaja sillä hän on kokonsa ja voimansa puolesta ainoa joka pystyy puolustamaan Pau Gasolia tehokkaasti. Perkinsin ollessa sivussa Kevin Garnett ja Rasheed Wallace joutuvat paikkaamaan tätä aukkoa ja vaikka kummatkin ovat tunnettuja hyvästä puolustuspelistä niin ongelmana on se, että he eivät ole tarpeeksi vahvoja pitämään Gasolin poissa korinläheisyydestä josta Gasol on hyvien hyökkäyspään taitojensa kanssa todella vaarallinen, lisäksi Perkinsin ollessa sivussa Gasolin on myös helpompi päästä käsiksi hyökkäyspään levypalloihin. Mahdollisesti Gasolin puolustajille kertyy myös runsaasti virheitä joka ei ole pahasta overin kannalta.

Vastaavasti hyökkäyspäässä Perkins on hyvin näkymätön ja hänen tehtävänsä on lähinnä taistella hyökkäspään levypalloista. Häntä puolustavan pelaajan ei tarvitse olla erityisen tarkkana ellei olla ihan korin läheisyydessä sillä Perkinsillä ei juuri heittopeliä ole. Häntä paikkaavat Rasheed Wallace ja Glen Davis sen sijaan ovat kelvollisia pelaajia hyökkäyspäässä Perkinsiin verrattuna. Wallace ei ole heittotarkkuudella juhlinut, mutta koska hän osaa heittää miltä etäisyydeltä vaan (myös kolmen-pisteet heitot) niin puolustajan pitää koittaa pysyä jatkuvasti lähietäisyydellä ja ja näin Celtics pystyy levittämään peliä ja avaamaan Rondolle ja Piercelle enemmän tilaa korilleajoihin. Lisäksi vielä, kun Andrew Bynum ei luultavasti pysty pelaamaan isoja minuutteja pitäisi korille ajojen olevan tehokasta, kun Lakersin suurikokoisin pelaaja ei päivystä korin läheisyydessä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”