Tänään on 18.06.2018, 19:00.

NBA ti

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

NBA ti

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Kun nyt kerran hulluntuuri on riittänyt vaikka mihin viime päivinä, niin kokeillaan jysäyttää kunnolla...

Bulls@Cleveland (-3.0) **
Hawks@Mavericks (-13.0) *
Hawks@Mavericks Under 203.5 *
Pacers@Grizzlies (+5.5) *
Pacers@Grizzlies Under 197 **
Bucks (+8.0)@Kings ***
Bucks@Kings Under 203.5 *

Perustelen pitkin päivää...

Bullsit ja Cavsit ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti ja molemmat voittivat kotonaan. Cavalierseilla muutama pahempi kotipeli alla, viidestä viimeisestä kuitenkin 2-3, joten ei paha. Cavalierseilla on talenttia, mutta sitä ei olla saatu täysin hyödynnettyä ja jumbosija on tosiasia. Keskitasoa huonompia joukkueita vastaan Cavsit ovat mun mielestä pelanneet hyvin ja lähtevätkin selvinä ennakkosuosikkeina tähän. Chicago on erittäin huono vierasjoukkue, itseasiassa koko sarjan huonoin, joten ei taas paljoa lupailla heille. Chicagolla lisäksi b2b:n eka peli, seuraava Sixerseja vastaan kotona. Joukkueen sisäinen tilanne ei ole vieläkään ihan täysin selvä. Lisäksi tähän peliin on vakioloukkaantumisten lisäksi Corie Blount questionablena, niin uskon kotijoukkueeseen kahden tähden verran.

Dallas lähtee tottakai ennakkosuosikkina Atlantaa vastaan. Tällä kaudella on kohdattu kerran Atlantassa ja Dallas oli silloin parempi luvuin 117-99. Viime aikaiset otteet eivät ole häikäisseet, mutta osa syy voi olla kovassa pelirytmissä. Nyt on pieni huili takana ja edessäkin on välipäivä, joten levänneenä lähdetään. Atlantalla alkaa tästä hieman helpompi vieraskiertue, joten uskon että tiettyihin ns. helpompiin ja tärkeämpiin otteluihin panostetaan enemmän. Uskon ettei Hawksit saa kovin hyvin hyökkäystään toimimaan ja he jäävät sinne 80-85 pongon nurkille ja Dallas luukuttaa sen 100 pistettä kasaan. Hieman hirvittää pelata tuommoista tasoitusta ja Underia, mutta tapahtuuhan näitä, kuten Detroit ja Miami viime yönä osoittivat. Molempiin lätkätään vain yksi tähti.

Memphis on pelannut viime aikoina itseään huomattavasti parempia joukkueita vastaan, eikä mitenkään huonosti. Alla voitot NJ:stä kotona ja Milwaukeesta vieraissa ja siedettävä tappio Dallasille kotona. Indianan tahti ei ole ollut mitenkään vakuuttava ja peli on ollut ajoittain huonoa. Memphisillä on tässä saumat yllättää ja tasoitus on sopiva joten yksi tähti kehiin. Tuohon Underiin uskallan laittaa kaksi tähteä. Kumpikaan joukkue ei nähdäkseni ylitä 100 pistettä tässä pelissä ja siihen luotetaan.

Milwaukee on hyvässä vieraslyönnissä 6 viimeistä voittoa ja 10 viimeistä 8-2 saldolla. Se mikä viime aikoina parasta on Bucksien pelissä ollut on se, että vastustaja on saatu pidettyä alle sadan pisteen suurimmassa osassa otteluista ja itse ollaan siihen 100 pisteen tuntumaan päästy usein. Nyt tulee vahva joukkue vastaan joten kohtalaisen tasainen ottelu on tulossa, huomattavasti linjaa tasaisempi jos minulta kysytään. Hieman alkoi tuo Under mietittyttämään, mutta uskotaan että molemmat jää pikkuisen alle 100 pisteeseen. ML-vetokaan ei ole huono Milwaukeelle, mutta minähän en niitä vihjaa eikä Canbet niitä tarjoa. Milwaukeelle peräti kolme tähteä (kaksi ja puoli tarkemmin eli ei ihan seinä kohde kuitenkaan) ja underiin vain yksi.

Siinäpä on valinnat paketissa. Katellaan jos vielä lisäilen jotain. Kommentteja voi taas esittää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lv
Jäsen
Viestit: 842
Liittynyt: 14.01.2003, 16:45
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Lv »

Cleveland ml 1.73 1/5
Talenttia heiltä(kuulemma :) )löytyy.
Bullsia en oikein arvosta joten josko se Cleveland tämän voittaa.

Dallas(-13.5)on kyllä suurehko linja mutta mutta kuitenkin pelattava. 1/5 1.90

Orlando ml 1.54 1/5

Orlandolla pari niukkaa tappiota alla. Hornetsien 6 viimeistä vieraspeliä 1-5. Ainoa voitto Miamista. Edgessa on mielestäni aivan ok höpinät tästä matsista. Voittoa janoava Orlando ottaa voiton Hornetsista. Spreadia ei jaksa pelata.

Golden State Warriors(-3). Celtics on väsynyt. GS:n kotisaldo Celticsia vastaan on murskaava, 95-vuoden jälkeen 7-0. GS on myöskin voittanut 4 6:sta viime pelistään. Itseasiassa tämä tuntuu ihan ok kohteelta eli 2/5 panostus. 1.90

ja jätän nyt vaihteeksi totalsit pois vaikka niissä pari houkuttavaa tapausta olikin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Lv, 19.02.2003, 00:19. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Lv
Jäsen
Viestit: 842
Liittynyt: 14.01.2003, 16:45
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Lv »

ja lisätään vielä tämä..

Sacramento ml+Warriors ml 2.01 1/5
Rohkenen olla eri mieltä berrien kanssa. Bucks on tosiaankin pelannut 8 peliä putkeen kotona. Viimeisimmässä pelissä tuli tappio piristynyttä Grizzliesia vastaan ilmeisen ponnettoman esityksen jälkeen. Kings on pelannut 3 peliä putkeen kotona ja ainoa tappio tuli liekeissä pelannutta Spursia vastaan. Spredi( :) ) on itselle hieman liian korkea joten laitetaan se ML:na Warriorsin kanssa.

ja jätän nyt vaihteeksi totalsit pois vaikka niissä pari houkuttavaa tapausta olikin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Ei nyt enää juostu hulluntuurilla kovin pitkälle. 4-3 saldoksi ja huvittavinta on se, että yhden tähden kohteet piti ja muut **** nilkoille. Kerrankin näinpäin, että touhu näyttää paremmalta tasapanoksin kuin omien panostusten kanssa.

*tanan Milwaukee, ei tehnyt kahteen viimeiseen minuuttiin pisteen pistettä ja viimeiset naulat arkkuu löi mr. Christie 5 sekkaa ennen loppua vapariviivalta. Niin ja Memphisissä Indiana tasoitti kun 4 neljännestä oli jäljellä 0 sekuntia. Siihen meni under... No näin sitä joskus käy, eikä tuo niin haittaakaan. Mitäs näistä paineita ottamaan.

Mutta hyvä että alkaa tulemaan eriäviä mielipiteitä, tosin voisihan niitä mielipiteitään muutkin esittää, varsinkin kun tietää että täältäkin löytyy sitä TALENTTIA. :wink:

Mutta käyhän tämä homma näinkin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”