Tänään on 21.05.2018, 01:30.

NBA ma

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

NBA ma

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Viikonloppu meni muissa hommissa, joten olinpas aika hiljaa taas. Hienosti meni perjantai, kaikki osui ja mukana oli kaksi kolmen tähden kohdetta eli tuntui jo kassassakin jonkin verran. Jospa sitä tästä lähdettäisi rakettimaiseen nousuun.

Mutta asiaan. Mietiskelin tuossa aikani pelejä ja päädyin vain tämmöiseen:

Knicks@Blazers Under 195 **

Hulluako? Ehkä. Knicksit ovat viimeisessä kuudessa pelissään tehneet yli 100 pistettä, eikä Portlandin otteissakaan ole ollut valittamista. Mutta mutta, Portlandissa tällä kaudella vain neljästi on vierasjoukkue tehnyt 100 pistettä tai enemmän. Eikä 100 pisteen pelit NYKille mitään tuttuja ole, tällä kaudella vain kuudesti on vieraissa tullut väh. 100 pistettä, joista tosin kolme nyt putkeen. Lisäksi tässä pelissä ollaan jo vähän väsyjä. Viime yön voiton arvoa himmentää se seikka, että Shaq O'Neal oli sivussa, joten urakka helpottui huomattavasti. Ilman Houstonia NY olisi ottanut nenään oikein urakalla.

Uusimpia traderumoureja: Sprewelliä ollaan viemässä Philadelphiaan ja vaihdossa tulisi Keith Van Horn.

Pitää vielä katsoa hieman tuota Was - Tor peliä. Se ilmeisesti aukeaa -5.5 linjalla ja se on kyllä mun mielestä aika lähellä pelattavaa, itse mietin että jos alta 6 on tasoitus niin peliä, ja sen allehan tuo niukasti jääkin. Joten silmät auki. :shock:

Niin ja vielä lisään, että jos Detroit avataan alle n. -6 tai -6.5 niin peliä, en ole jaksanut selvittää miksi kohde ei ole vielä auki.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lv
Jäsen
Viestit: 842
Liittynyt: 14.01.2003, 16:45
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Lv »

K!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”