Sivu 1/1

NHL 9.5.

Lähetetty:
Kirjoittaja Mungo
Washington-Pittsburgh 41-23-36

Pittsburgh +0.5 1.84 5/10
Pittsburgh rml 2.40 5/10

Muuten ois 39-23-38 mutta SG puuttunee enkä usko AO:n pelikieltoon. Ottelu on ilman muuta undermaisempi ja Pittsburgh puolustaa tarkemmin ja estää vetoja enemmän kuin jos SG olisi mukana.

O/U5.5 50-50, 2.13 5/10

Lähetetty:
Kirjoittaja erik
Aina olen pelannut suosittelmiasi vetoja kun olen kerennyt foorumille. Pakko silti että ihmetellä tuota että pelaat 10/10 Pensiä vaikka heiltä puuttuu ykköspuolustaja, varsinkin kun Pingiviineien puolustus ei muuten taida olle hirveän kummoinen? Viime kaudella kun Gonchar oli poissa puolustuksesta hävisi Pittsburgh järjestelmällisesti jos en muista väärin.

Lähetetty:
Kirjoittaja Mungo
erik kirjoitti:Pakko silti että ihmetellä tuota että pelaat 10/10 Pensiä vaikka heiltä puuttuu ykköspuolustaja.

Ihan aluksi: voin hyvin olla väärässä. Aika ei vaan riitä seuraamaan riittävästi ja tunnustan suoraan, että yhtäkään yöottelua en ole nähnyt kun aamusta on oltava 110 lasissa duunissa. Viikonloppuisin on niin rätti että hyvistä aikomuksista huolimatta yöpelit tahtovat pyöriä kissoille minun nukkuessa sohvalla :)

Olen koittanut paikata katsomalla yhteenvedot peleistä, mutta sehän ei ole sama asia ollenkaan kun nähdä koko ottelu. Iltapelit olen onneksi tästä parista nähnyt.

Gonchar on erittäin tärkeä. Mutta ei niin tärkeä että Pittsburgh olisi kaksi viimeistä ottelua voitettuaan 2.40 vieraissa. Ja Pittsburgh on hallinnut pitkät tovit niitäkin otteluita jotka se hävisi Washingtonissa. Suuri ongelma on ollut puolustuspelaaminen ja virheet ovat tulleet todella typerästi omalla alueella. Nyt on lähdettävä nöyränä liikkeelle ja jokaisen on pelattava tiukkaa puolustuspeliä. Esimakua saatiin jo Goncharin loukkaannuttua:

Instead, the remaining five defensemen -- Eaton, Scuderi, Hal Gill, Kris Letang and Brooks Orpik -- raised their collective level of play. After allowing 10 shots in the first period, the Penguins limited the Caps to just 12 the rest of the way.

"The good thing was the other five defensemen stepped up and played great," Penguins forward Maxime Talbot said.


Toinen oleellinen asia on maalivahtipeli. Fleury vs Varlamov on mielestäni kääntymässä Fleuryn eduksi.

Lähetetty:
Kirjoittaja erik
Kiitos analyysistä, peleihin siis.

Lähetetty:
Kirjoittaja Mungo
erik kirjoitti:Kiitos analyysistä, peleihin siis.
Jos pelaat niin huomaa tuo rml eli reg time money line. Jatkoille jos joudutaan, Goncharin puuttuminen on isompi ongelma. Siksi +0.5 & rml & under 5.5 kokonaisuus on asiallinen valinta minun arvioiden mukaan.

Lähetetty:
Kirjoittaja Unaslice
Chigago moneyline 2.31 peleihin pinnacle

Khabibulin on mielestäni parempi kuin luongo, ja parantanut otteitaan. Ja vancouverilta salo sivussa.

Lähetetty:
Kirjoittaja Pontus
Viimeöisen pelin nähneenä, voin sanoa että Gontsharin loukkantumisen jälkeen oli Penssin yv oli semmoista kuraa että oksat pois.
TSN mukaan hän on useita viikkoja poissa, ja supertähti ryssä ei tietenkään mitään pelikieltoa saa.

Itse en tuohon peliin saa mitään pelattavaa.
45-23-32 on arvio. Under mutulla maistuisi mutta ei prossat siihenkään riitä.

Lähetetty:
Kirjoittaja Mika Ässä
Washington - Pittsburgh Pittsburgh o2,5 56 % Pinnacle 1,971 Panos 4 / 10

Team total mun mielestä ylivoimanen kaikista Pittsburgh-vedoista, jos aikovat pelin voittaa ei se oikein onnistu Washingtonin vieraana 0-2 maalilla.

Lähetetty:
Kirjoittaja Tenkrat
Harvoin vedän 10/10 vetoja mutta tänään siihen on aihetta, panokset jaettu Pens o2.5 ja ml ot:lle.

Washington – Pittsburgh 41-23-36 o/u 5.5 52-48 Canal+ klo 2
Pittsburgh-0.5
36% PAF 3.15, Centrebet 3.05
Pittsburgh ML 60min 46.5% Pinnacle 2.45
Pittsburgh ML OT 47% PAF 2.40, usealla 2.35 (seurantaan) 5/10
Pittsburgh o2.5 56.5% Pinnacle 1.971. 5Dimes 1.909 (seurantaan) 5/10
- Goncharin poissaolo ei Penseille ole niin paha kuin mitä voisi kuvitella. Pelasihan Pingviinit jo alkukaudesta ilman Sergeitä ja samalla ajoivat Goligoskea sisään ja hän saa nyt vastuuta oikeassa (lue kiekollisessa) roolissa. Eilisessä matsissa Malkin pelasi ylivoimalla Goncharin paikalla loppupelin ja voi olla että tänäänkin näemme samaa (toki kuormaa jakaen, jolloin Goligoski stunttaa). Ottelussa oli havaittavissa etenkin Caps puolustuksen väsymistä ja kun muistetaan että alla on jo pitkä sarja Ragseja vastaan niin jaksamisen rajat alkavat tulla vastaan. Ovechkinillä ja muutamalla muulla hyökkääjällä potkua riittää mutta eivät hekään kaikkeen pysty jos puolustus ei ole enään ”menossa mukana”.
Maalilla: Varlamov - Fleury

Edit. Toiseen matsiin ei pelattavaa.

Lähetetty:
Kirjoittaja jka10
Maalivahtipelistä on myös sellainen tuntu, että on kääntymässä Fleuryn voitoksi. Viime yönä nähtiin taas yksi kaukohörppäys Varlamovilta ja nuoren veskarin pää on varmasti kovassa rasituksessa.. niin paljon vastuuta tullut lyhyessä ajassa. Erätauoilla jo näytettiin ja kiinnitettiin huomiota, miten Varlamovin ylösnousut jäästä kestivät jo normaalia kauemmin. Väsymys siis alkaa pikku hiljaa ottaa otetta nuoresta veskarista, henkistä, fyysistä tai molempia.. sama se. Näin myös odottaisi Washingtonin puolustavan hieman normaalia tarkempaa, joten under Pensien lisäksi voisi olla hyvä vaihtoehto.

Lähetetty:
Kirjoittaja naurulocci
Jahas oikein paljonkin jengiä jotka ei tajua miten paljon tuossa Gontcharin poissaolo vaikuttaa ja ennen kaikkea miksi. Jos tähän jotain pelaisi niin ainoa oikea veto olisi Was -1.5 mutta jääköön nyt väliin, vaikka niukka ylikerroin onkin. Matsihan alkaa kohta.

Lähetetty:
Kirjoittaja Mungo
naurulocci kirjoitti:Jahas oikein paljonkin jengiä jotka ei tajua miten paljon tuossa Gontcharin poissaolo vaikuttaa ja ennen kaikkea miksi. Jos tähän jotain pelaisi niin ainoa oikea veto olisi Was -1.5
Minusta taas täällä on harvinaisen paljon jengiä jotka sen ymmärsivät oikein ja perustelivat oikein - päin vastoin kuin markkina :)

Lähetetty:
Kirjoittaja jka10
naurulocci kirjoitti:Jahas oikein paljonkin jengiä jotka ei tajua miten paljon tuossa Gontcharin poissaolo vaikuttaa ja ennen kaikkea miksi. Jos tähän jotain pelaisi niin ainoa oikea veto olisi Was -1.5 mutta jääköön nyt väliin, vaikka niukka ylikerroin onkin. Matsihan alkaa kohta.
Tilastot Goncharin kanssa ja ilman Goncharia ovat tietenkin selkeästi paremmat Pittsburghilla Goncharin kanssa. Kaikkihan sen tiesivät ja tietävät. Kuitenkin täällä oli hyviä perusteluja pelille, joista eniten kannatti minusta kiinnittää huomiota maalivahti peliin. Lisäksi tapa jolla Gonchar loukkaantui (Ovetchkinin taklaus), sytytti Pittsburhgin taistelemaan vielä kovempaa tässä sarjassa. Se oli myös odotettavissa.

Lähetetty:
Kirjoittaja naurulocci
Mungo kirjoitti:
naurulocci kirjoitti:Jahas oikein paljonkin jengiä jotka ei tajua miten paljon tuossa Gontcharin poissaolo vaikuttaa ja ennen kaikkea miksi. Jos tähän jotain pelaisi niin ainoa oikea veto olisi Was -1.5
Minusta taas täällä on harvinaisen paljon jengiä jotka sen ymmärsivät oikein ja perustelivat oikein - päin vastoin kuin markkina :)
Kyllä markkina oli tuossa lähempänä oikeata, was oli tuossa n. 48% vaikka pitspurkin alikertoimet tuuripomppumaalin ansiosta sattuivatkin tällä kertaa osumaan. Mutta ei tarvitse ihmetellä jos monien näiden seurannat kyntää alamaissa jos tällaisia "huippukohteita" keksitään. Gontcharin arvo oli sinulle 2% tuossa tilanteessa, kyllä täytyy sanoa että melkoisen turhana pelaajana pidät mutta näkemyksensä kaikilla.

Lähetetty:
Kirjoittaja JussiQ
Eikös Mungon NHL-vihjeet ole aika hyvin napsunut?

Tosin sinällään yhdestä tuloksesta ei suoraan voi vetää johtopäätöstä, mutta itsekin tuon matsin katoin ja maalipaikat oli about tasoissa, tai ehkä hienoisesti Washingtonille, mutta sanoisin kyllä että nuo 41-xx-xx arviot lähempänä totuutta olivat. Hyvät vihjeet M:ltä, T:ltä ja Ä:ltä.

Lähetetty:
Kirjoittaja sharpdressedman
Totta. Vaikka Mungo tapansa mukaan liioitteleekin ei noissa arvioissa kuitenkaan mitään vikaa ollut - varsinkaan niin kauan kun vihjeet osuu.. :wink:

Itse katsoin (kuten katsonut muutkin kauden playoffsit) tuon ottelun ja tilanteita oli molemmilla joukkueilla kosolti tuon voiton ottamiseen. Tällä kertaa kävi näin.

Mitä tulee tuon Goncharin poissaoloon ja sen vaikutukseen Pensien peliesityksiin, niin eiköhän jokainen vähänkään noita pelejä seuraava ole samaa mieltä siitä, että yksittäisessä pelissä (nythän näissä kekkereissä noita on reilut yksi ottelu 8--) ) tuon poissaolon merkitys ei korostu vaan tuota pitää tarkastella hiukan pitemmällä aikavälillä. Allekirjoittaneen villi arvaus on, ettei Pensien siivet tule kantamaan enää konferenssifinaalia pitemmälle jos/kun ryssäpakki alakerrasta jatkossakin puuttuu. Toki ei välttämättä kantaisi tuon pitemmälle, vaikka mukana olisikin.

Mungolle tosiaan kunnia hyvästä hausta. Veskariosasto ja paineensietokyky oli mielestäni otettu hyvin huomioon tässä ketjussa. Edellisessä pelissä molemmat hörppivät muutaman helpon, nyt Fleuryn kokemus tuossa taistossa vaan korostui. Vaikka ottelu olisi voinut ratketa kummalle joukkueelle tahansa Pens oli lähempänä voittoa ja sen lopulta sitten ottikin saatuaan momentuminsa kääntäessään pelin edukseen kolmannessa erässä (Capsin tasoitus lopussa ainoastaan pitkitti ratkaisua).

Caps on tällä hetkellä liikaa Ovechkinin varassa, kun taas Pensiltä löytyy syvyyttä enemmän. Malkin oli sarjan alussa unessa, mutta on nostanut huomattavasti profiiliaan kolmessa peräkkäisessä Pens -voitossa. Eiköhän tämä sarja taputella jo kuudennessa pelissä?

Lähetetty:
Kirjoittaja Mika Ässä
naurulocci kirjoitti:Mutta ei tarvitse ihmetellä jos monien näiden seurannat kyntää alamaissa jos tällaisia "huippukohteita" keksitään.
Ainoa joka ei ole koskaan pystynyt missään lajissa/sarjassa pitämään Ylikertoimessa voitollista seurantaa olet sinä, koska sinä nimenomaan keksit perusteluja yleensä alkukauden 10 pelatun ottelun jälkeen (esim. tän kauden Veikkausliiga, toissakauden SM-liiga jne.). Nauruloccin edellinen nimimerkki jolla vihjasi "tuottoisasti" esim. NHL:ää ->
Mika Ässä kirjoitti:Spasanen piipahti foorumilla kirjoittamassa 20 viestiä ja lähinnä vittuilemassa kaikille vihjepalveluille ja haukkumassa kaikkien muidenkin Ylikertoimen vihjaajien olevan yössä ja arviot ovat lähinnä vitsejä, ja sitten kun SM-liigan totalseissa ja NHL:ssa spasasen vihjeet ja näkemykset menivät odotetusti ihan päin vittua, avasit taas uuden nimimerkin ja unohdit kaikki aiemmat teoriasi ja aloit hehkuttaa ihan eri lajien/sarjojen "helpoista 120% palautuksista".

Lähetetty:
Kirjoittaja Unaslice
Hyvin noi mungon vihjeet on kyl napsunu kieltämättä