Sivu 1/2

NBA 12.2.

Lähetetty:
Kirjoittaja naurulocci
Dallas-Boston 1 +2.5 Pinnacle 1.926 57% (***)
Golden State-Portland 1 -3.5 Pinnacle 1.962 55% (**)

Vihjattu 55
Osunut 31
Kerroinsumma 60.42
Palautus tasapanoksin 110%

Lähetetty:
Kirjoittaja power
naurulocci kirjoitti:Houston-Sacramentoon malli suositteli Sacramento +13.5, se osui, jäi näköjään kiireessä pois tuosta postauksesta. Mallin palautus on nyt 110%. Huonoa tuuria ja lisäksi muutamat tärkeät loukkaantumiset ovat pilanneet muutamia pelejä.
Ei saatana. Ihanko pokalla vedit tämän kohteen jälkikäteen tuohon seurantaasi? :lol:

Lähetetty:
Kirjoittaja naurulocci
power kirjoitti:
naurulocci kirjoitti:Houston-Sacramentoon malli suositteli Sacramento +13.5, se osui, jäi näköjään kiireessä pois tuosta postauksesta. Mallin palautus on nyt 110%. Huonoa tuuria ja lisäksi muutamat tärkeät loukkaantumiset ovat pilanneet muutamia pelejä.
Ei saatana. Ihanko pokalla vedit tämän kohteen jälkikäteen tuohon seurantaasi? :lol:
Totta kai kun se oli mallin pelikohde eilen. Miksikäs ei? Tarkoituksena on seurata nimen omaa mallin tekemää tulosta spread-vedoissa. Tulos vääristyy jos kohteita jätetään pois meni ne sitten oikein tai väärin.

Lähetetty:
Kirjoittaja power
No et sinä sitä pysty kenellekään todistamaan. Ja et todellakaan vihjannut kohdetta, joten mitä vittua tuolla seurannassa lukee "Vihjattu 55" ? Sinähän voit jatkossakin näitä osumia lisäillä aina silloin tällöin, niin saat vähän palautusta ylöspäin. Jos Sacramento olisi kussut, niin olisit varmasti sillonkin lisännyt kohteen? Ei tuolla seurannalla ole mitään arvoa, jos se ei ole todistettavasti totuudenmukainen. Pidä omat seurantasi sitten erillään näistä tänne vihjatuista kohteista.

Lähetetty:
Kirjoittaja naurulocci
No laittelen näitä kohteita tänne vapaaehtoisesti joten ei minulla ole tarvettakaan todistella mitään kenellekään. Vihjattu 55 koska malli on vihjannut sen määrän kohteita. Mitää ei seurantaan lisäillä ellei ole kyse selvästä inhimillisestä kirjoitusvirheestä kuten eilen kävi. Mitään ei myöskään ole poistettu vaikka malli ei ole muutamia kohteita enää viime hetken kokoonpanotietojen mukaan pelannutkaan.

Lähetetty:
Kirjoittaja power
naurulocci kirjoitti:Mitään ei myöskään ole poistettu vaikka malli ei ole muutamia kohteita enää viime hetken kokoonpanotietojen mukaan pelannutkaan.
No tuo olisikin kaiken huippu, että aamulla sitten poistettaisiin ohi menneet kohteet, joista löytyikin poissaoloja.

Pelaatko itse näitä kohteita olleenkaan? Ei nimittäin tekstien perusteella siltä vaikuta. Joka tapauksessa tiedät itsekin että tuollainen seuranta, johon lisäillään "kirjoitusvirheistä" johtuvia osumia on palstan käyttäjile täysin nollan arvoinen. Aloita vaikka oma blogi, johon voit sitten jälkikäteen kehuskella osumia, joita et muistanutkaan postata, mutta koita nyt pitää joku järki täällä, missä porukka saattaa jopa peesailla oikealla rahalla noita kohteita.

Lähetetty:
Kirjoittaja Lundenääri
power kirjoitti: tuollainen seuranta, johon lisäillään "kirjoitusvirheistä" johtuvia osumia on palstan käyttäjile täysin nollan arvoinen.
Totta. Vittu mitä amatöörien puuhastelua. Sanon itseni irti NYT.

Lähetetty:
Kirjoittaja naurulocci
Sellainen seuranta josta poistettaisiin suurten kokoonpanomuutosten takia pelikelvottomiksi menneet kohteet olisi sellainen seuranta jolla seurattaisiin mallin tulosta mikäli mallin mukaan pelaava vedonlyöjä olisi sellainen joka tarkaisi rosterit juuri ennen vetojen lyöntiä ja jättäisi kohteen pelaamatta jos mallin arvio ei enää vastaisi todellista tilannetta. Ei se suinkaan nollan arvoinen olisi sekään, vaan terveen järjen käyttöä sijoitustoiminnassa, tulos olisi jonkun verran parempi ja myös käytännössä saavutettavissa. Koska käytännössä se olisi todella työlästä kokopäivätoimista hommaa niin nyt seuranta on toteutettu siten että vedot on lyöty ennen varmaa tietoa kokoonpanoista eikä niitä ole jälkikäteen rukattu eil malli on "vahingossa" pelannut nyt myös kokoonpanotietojen jälkeen alikertoimia, sille ei voi mitään. Kirjoitusvirheitä sen sijaan sattuu todella harvoin että eipä niillä käytännön merkitytä ole. Seuranta voisi siis olla parempi tai huonompi kuin nyt on, sama se, ei ole tarvetta kehuskella vaan seurata miten mallilla menee, siksi inhimillisen typon takia ei ole mallin tulosta syytä torpedoida sen enempää.

Lähetetty:
Kirjoittaja Lundenääri
Kai olet lisännyt seurantaan myös kirjoitusvirheiden takia poisjääneet KUSSEET vihjeet?

Lähetetty:
Kirjoittaja naurulocci
Lundenääri kirjoitti:Kai olet lisännyt seurantaan myös kirjoitusvirheiden takia poisjääneet KUSSEET vihjeet?
En koska kirjoitusvirheitä ei ole sattunut tuota yhtä ainoaa enempää.

Lähetetty:
Kirjoittaja Xavi
naurulocci kirjoitti:Koska käytännössä se olisi todella työlästä kokopäivätoimista hommaa niin nyt seuranta on toteutettu siten että vedot on lyöty ennen varmaa tietoa kokoonpanoista eikä niitä ole jälkikäteen rukattu eil malli on "vahingossa" pelannut nyt myös kokoonpanotietojen jälkeen alikertoimia, sille ei voi mitään.
Niin, koskaanhan ne viime hetken kokoonpanomuutokset eivät tietenkään ole toimineet sinun eduksesi. Ja se on muuten kumma juttu noin yleensäkin, aina itketään kun oma veto menee väärin tällaisen takia, mutta koskaan ei todeta, että onneksi se tärkeä mies puuttuikin vastustajalta.

Ai niin, mutta miksi sitä pitäisikään kiitellä, se vetohan olisi TIETYSTI mennyt oikein muutenkin! Unohdin ihan, että malli tietää 100% tarkkuudella, jos yllättäviä kokoonpanomuutoksia ei tapahdu.

Lähetetty:
Kirjoittaja naurulocci
No ihan jokaista ottelua en ole jälkikäteen tarkastanut mutta kuitenkaan ei ole vaikuttanut olleen yhtään jossa vastustajalta olisi yllättäen puuttunut tärkeä pelaaja, toisin päin kyllä usemapikin eli huonoa tuuria ei voi kieltää siinä suhteessa olleen mutta kaipa tämän pitäisi tasoittua pitkällä jänteellä eli joskus hyödyttääkin sitten. Toki epävarmoja on puuttunut kuten eilen Houstonilta T.McGrady mutta se olikin tiedossa että hyvin mahdollisesti puuttuu mikä entisestään lisäksi Sacramenton maistuvuutta kun malli suositti sitä muutenkin joten sinänsäkin harni että se kohde jäi välistä pois postaamatta tänne, se meni siinä kohtaa sekaisin kun katselin toisella silmällä Portugali-Suomi ottelun ennakkoa tv:stä.

Lähetetty:
Kirjoittaja leltsu
Vaikka kirjoitustyylisi onkin trollipohjainen, on silti melko hanurista yrittää pönkittää seurannan palautusprosenttia "unohtuneilla vedoilla". Jos kerran unohdit sitä ei myöskään tulisi liittää seurantaan, onhan se nyt selvä. Saman kaavan mukaisesti voisit joka ilta unohtaa pari kohdetta, jotka kas kas olisivatkin menneet oikein kun aamusella tuloksia tarkastelit.

Itsekin taisin unohtaa maininneeni, että mallini kehotti jostain syystä lyömään Norjan vierasvoitolle Saksasta eilen megalomaaniset 30/10 yksikköä.

Lähetetty:
Kirjoittaja moderator
Jokainen seurannassa oleva veto pitää olla vihjattu foorumille ennen pelin alkua. Vetoja ei saa kohteen alkamisen jälkeen enää lisätä, poistaa eikä editoida.

Pyydämme käyttäjää naurulocci poistamaan vihjaamattomat kohteet seurannasta, poistamaan koko seurannan tai aloittamaan oman blogin.


Terveisin,

moderaattorit

Lähetetty:
Kirjoittaja naurulocci
Ihme itkemistä yhdestä typosta, ihan kuin yhdellä kohteella nyt mitään käytännön merkitystä edes olisi muiden joukossa. Tarjolla on kuitenkin olleet maailman parhaat ja tuottoisimmat nba-vihjeet ja aivan ilmaisin. Jotkut laskuttavat nba-vihjeistään satoja euroja kuussa, kyttäävät kokoonpanoja ja joukkueita kokopäivätoimisesti ja vetävät silti jopa tappiokuukausia eivätkä kokonaisuudessaankaan pääse edes 110% palautuksiin jossa malli nyt on vaikka epäonnea ollut roppakaupalla. Kuten tänäänkin kun koko ottelun ajan johtanut ja mielinmäärin hallinnut Dallas menettää koko 15p johtonsa ja häviää aivan lopussa. Näitä kannattaisi varmaan pelata moneylineja kun tuo 2.5 pistettä plussa on aika tyhjän kanssa kun lopussa lahjoitetaan vapaaheitoilla vastustajalle riittävä piste-ero spreadin väärin menemiseen.

Aivan sama, minun on joka tapauksessa pidettävä omaa seurantaa josta on poistettava selkeiden kokoonpanomuutosten takia pieleen menneet kohteet. Tämä on tehtävä mallin "oikeusturvan" takia jotta saadaan selville mallin todellinen palautus joka lienee tuurien kääntyessä ja tasoittuessa pitkässä juoksussa jossain 115-120% tuntumassa. Melko lailla maailman parhaat vihjeet. Tuskin tuohon kukaan muu pystyy. En ole ainakaan nähnyt. Helmiä sioille.

Lähetetty:
Kirjoittaja winorloose
"On seurantoja ja on seurantoja ja ei ole seurantoja. Jokainen voi vetää hatusta mitä tahansa lukuja ilman sen suurempaa todistusaineistoa." Tiedätkö muuten kuka tällä foorumilla on kirjoittanut tuon?

Aika rohkeaa lisäksi nimetä vihjeet 55:n vihjatun kohteen jälkeen maailman parhaiksi ja tuottavimmiksi.

Lähetetty:
Kirjoittaja power
Joopa joo. Itselläni näkyy omassa seurannassani (linkki allekirjoituksena) 51 kohteen jälkeen lines-palautus (ml+hc) olevan 126.3% Taidan olla kovempi NBA-vihjaaja kuin sinä? :D

Totuus on että sinulla on alun aivan hirveän osumaputken jälkeen palautus tippunut kuin lehmän häntä. Siltikään en väitä, etteikö mallisi olisi voitollinen. Mutta kyllä sen toteamiseksi tarvitaan ainakin kymmenkertainen määrä kohteita.

nimimerkillä "Bostonia pelannut" (mutta ei vihjeseurantaan lisätty)

Lähetetty:
Kirjoittaja Oliver
naurulocci kirjoitti:Aivan sama, minun on joka tapauksessa pidettävä omaa seurantaa josta on poistettava selkeiden kokoonpanomuutosten takia pieleen menneet kohteet. Tämä on tehtävä mallin "oikeusturvan" takia jotta saadaan selville mallin todellinen palautus joka lienee tuurien kääntyessä ja tasoittuessa pitkässä juoksussa jossain 115-120% tuntumassa. Melko lailla maailman parhaat vihjeet. Tuskin tuohon kukaan muu pystyy. En ole ainakaan nähnyt. Helmiä sioille.
Jos seurannasta poistaa vaikka joka viidennen kusseen kohteen sen vuoksi, että kokoonpanot ovat muuttuneet epäedullisesti, niin jormajuoksussa pitäisi päästä noppaakin heittämällä noin 111%:n palautukseen. Siinä mielessä on aika vaatimattomat tavoitteet :roll:

Lähetetty:
Kirjoittaja Jone29
naurulocci kirjoitti:Ihme itkemistä yhdestä typosta, ihan kuin yhdellä kohteella nyt mitään käytännön merkitystä edes olisi muiden joukossa.
Mikäli yhdellä kohteella ei mitään merkitystä olisi, eikö olisi kannattanut jättää lisäämättä se seurantaan jälkeenpäin sekä omasi että mallin uskottavuuden kannalta?

Kai sinäkin tajuat, kuinka huonon kuvan tuo itsestäsi antaa kun selittelet, että "sattuipas typo ja tämä jäi pois, no se kuitenkin sattui ja mallin todellinen palautus on nyt 150 %".

Lähetetty:
Kirjoittaja Timze
Ei niitä Loccin tipsejä ole pakko puskea jos usko malliin on tuolla tavalla koetuksella yhden virheen takia, itseasiassa voitte kokonaan jättää loccin viestit omaan arvoonsa jos ne ei kiinnosta, turha sitä on täälä itkeä.

Lähetetty:
Kirjoittaja winorloose
Timze kirjoitti:Ei niitä Loccin tipsejä ole pakko puskea jos usko malliin on tuolla tavalla koetuksella yhden virheen takia, itseasiassa voitte kokonaan jättää loccin viestit omaan arvoonsa jos ne ei kiinnosta, turha sitä on täälä itkeä.
Tuon logiikan mukaan tällä foorumilla voi lähes kaiken muunkin jättää omaan arvoonsa. Turha esim. kommentoida kenenkään vihjeitä vaikka olisi täysin eri mieltä, ne voi vaan siinä tapauksessa jättää omaan arvoonsa.

Locci on erittäin kärkkäästi arvostellut tällä foorumilla mm. Tietäjien seurantaa, joten luulisi että hänen oma seurantansa hipoisi täydellisyyttä. Tällaisten "modausten" jälkeen se on kuitenkin kaukana siitä.

Lähetetty:
Kirjoittaja leltsu
naurulocci kirjoitti:Tarjolla on kuitenkin olleet maailman parhaat ja tuottoisimmat nba-vihjeet ja aivan ilmaisin.
110% palautus ~50 vihjeen jälkeen ja luokittelet itsesi maailman parhaaksi ? Koulutettu simpanssikin pystyisi samaan. Sitten kun palautus on 110% 500 vihjeen jälkeen niin voi nostaa hattua.

Lähetetty:
Kirjoittaja naurulocci
No totta kai se on eri asia jos kyseessä on kaupallisen vihjepalvelun seuranta niin se on moraalitonta suorastaan lisätä yksikin unohtunut kohde kun sillä voi olla kaupalliseen toimintaan vaikutusta ja mainonnan on lainkin mukaan pakko olla totuudenmukaista. Tässä tapauksessa lienee kuitenkin kaikkienkin etu että mallin totuudenmukainen palautusprosentti saadaan selville jotta niitä tietää peesailla sopivasti eikä sen seuranta kaadu satunnaisiin inhimillisiin kirjoitus tai kopiointivirheisiin. Mutta kateellisia sieluja riittää ja ymmärrän että täältä jo kaupalliset palvelut ovat savustamassa niille luun kurkkuun lyönyttä vihjaajaa ulos omien taloudellisten intressiensä takia.

Lähetetty:
Kirjoittaja playerone
Mallin palautusprosentti on epäilyttävän alhainen, kannattaisiko nyt tarkistaa ettei sieltä ole unohtunut muitakin voittavia kohteita? Olisi surullista jos mallin hieno tulos vesittyisi inhimillisten erehdysten vuoksi :cry:

Lähetetty:
Kirjoittaja west hampton
__