Sivu 1/1

NFL Divisional playoffs

Lähetetty:
Kirjoittaja GWS
Baltimore @ Tennessee Under 34,5 1,935 10Bet 55% 3/10

Alhainen raja, mutta niin sen näiden joukkueiden välillä kuuluu ollakin. Molemmilla huippupuolustukset ja juoksuun perustuva hyökkäyspeli, joten kunnon vanhanajan smashmouth -kamppailu tiedossa.

Lähetetty:
Kirjoittaja Utjakas
Maistuuko Eagles? Itse olen napsutellut sitä moneylineen, kun pari peliä olen siltä nähnyt ja täysin hurmaantunut heidän pelistään. Tästä päästäänkin asiaan, eli olen jäänyt koukkuun jenkkifutikseen vähän aikaa sitten ja ihan perusasioita tässä opettelen :) Eli kysyisin löytyykö mitään hyviä vinkkejä lajiin ja sen vedonlyöntiin liittyen: kirjoja, tilastosaitteja, onko lajissa noita "anomalioita" NHL:n ja NBA:n tapaan jne. Ainakin nuo aikaerot taitavat olla ratkaisevakin tekijä, jos siirrytään pelaamaan eri aikavyöhykkeellä? Mitä tekijöitä kannattaa ottaa huomioon kun arvioi joukueita, ihan noita perustekijöitä, kuten mainitsin olen ihan noviisi tässä lajissa, mutta peli vaikuttaa pirun kiehtovalta, joten kiinnostaisi opetella.

Lähetetty:
Kirjoittaja Kerroinhaukka
komppaan tuon GWSsän underin ja otan vielä kaveriks Titans -2.5
Under 34.5 1.90 Unibet 1/10
Titans -2.5 1.91 Jetbull 2/10

Ja seuraava spessu ekaan
Johnson o67.5 rushing yards 1.80 2/10 Bet365 (tuohon voisi saada muualta parempaa mutta en itsenyt alkaa metsastamaan kun tanaan kiire)

Lähetetty:
Kirjoittaja GWS
Kerroinhaukan mainostama -2,5 titansille 1,9 kertoimella maistuisi mullekin, muttei ole tuonne jetbullille tiliä.

Illan toiseen peliin otetaan underia myös nyt kun se on noussut.

Arizona @ Carolina Under 50 1,90 Centrebet 55% 2/10

Vesisadetta tiedossa Cardinalsin heittopeliä hankaloittamaan, enkä usko Boldinin pystyvän pelaamaan ainakaan täydellä teholla, joten kelpaa tämä myös.

Lähetetty:
Kirjoittaja Fat Mike
Tälle komppia:

Carolina - Arizona Under 50 1,90 Centrebet >55%

Eka peli on vaikea arvioitava, mutta -2,5 linellä voisin pelata kyllä kotijengiä myöskin...

Lähetetty:
Kirjoittaja MarkusM
Utjakas kirjoitti:Maistuuko Eagles? Itse olen napsutellut sitä moneylineen, kun pari peliä olen siltä nähnyt ja täysin hurmaantunut heidän pelistään.
Kovin syvällisiä arvioita en jaksa enää tässä vaihessa kautta tehdä mutta itselläni lähtee peliin altavastaaja kaikissa paitsi San Diegon peleissä.
Tästä päästäänkin asiaan, eli olen jäänyt koukkuun jenkkifutikseen vähän aikaa sitten ja ihan perusasioita tässä opettelen :) Eli kysyisin löytyykö mitään hyviä vinkkejä lajiin ja sen vedonlyöntiin liittyen: kirjoja, tilastosaitteja
Aiheitta käsitteleviä kirjoja löytyy paljon mutta valitettavasti isoin osa on aikamoista roskaa, uskalsin suositella vain paria teosta:
Beat the SportsBooks As Insider's Guide to Betting the NFL (Dan Gordon)
How Professional Gamblers Beat the Pro Football Pointspread (J.R. Miller)
Molemmat pitäisi löytyä amazonista.

Tilastosivustoja löytyy vaikka mihin makuun mutta seuraavilla pääsee varmaan hyvään alkuun:
http://www.pro-football-reference.com/
http://www.repole.com/sun4cast/samples/csvpage.html
http://www.footballoutsiders.com/

Lähetetty:
Kirjoittaja Utjakas
Kiitos MarkusM. Itse olen pelannut Eaglesin lisäksi Titansia -3, mutta Arizonaa pelasin 10 tasoituksella vaikka ovatkin hävinneet kaikki idän pelinsä suurinumeroisesti (Fizgerald hoitaa, loistava äijä! :) ). Titansin ja Ravenin matsiin otin sitten pitkinhampain underin, vaikka mieli olisi tehnyt overia :D Underiltahan tuo nyt näyttää, mutta ei nuolaista ennen kuin tipahtaa, olihan siinä paikkoja isompiin lukuihin ekalla puoliskolla, siis ainkakin näin noviisin silmään.

Lähetetty:
Kirjoittaja Kerroinhaukka
Komppaan Fitzii, en uskalla muita tuohon peliin.
Fitzgerald receivingyards o90.5 1.80 Betway 2/10

Lähetetty:
Kirjoittaja GWS
Utjakas kirjoitti:Maistuuko Eagles? Itse olen napsutellut sitä moneylineen, kun pari peliä olen siltä nähnyt ja täysin hurmaantunut heidän pelistään. Tästä päästäänkin asiaan, eli olen jäänyt koukkuun jenkkifutikseen vähän aikaa sitten ja ihan perusasioita tässä opettelen :) Eli kysyisin löytyykö mitään hyviä vinkkejä lajiin ja sen vedonlyöntiin liittyen: kirjoja, tilastosaitteja, onko lajissa noita "anomalioita" NHL:n ja NBA:n tapaan jne. Ainakin nuo aikaerot taitavat olla ratkaisevakin tekijä, jos siirrytään pelaamaan eri aikavyöhykkeellä? Mitä tekijöitä kannattaa ottaa huomioon kun arvioi joukueita, ihan noita perustekijöitä, kuten mainitsin olen ihan noviisi tässä lajissa, mutta peli vaikuttaa pirun kiehtovalta, joten kiinnostaisi opetella.
Markukselta tulikin näihin jo hyviä vinkkejä. Sen verran Eaglesista, että maistui kovasti su-ma yönä, kun aukesi 6,5 pisteen tasoituksella. Nyt nuo tuntuisivat olevan suht' kohdillaan. Nykykertoimillakin (+4 1,98, ML 2,80) jos jompaa kumpaa olisi pakko pelata, niin Eaglesille lähtisi peliä. Mun arviot noihin 52% ja 37%, joten sen verran rajatapauksia ovat, ettei peliin asti riitä, elleivät sitten nouse ennen kickoffia.

Tuo aikaeroasia on vähän kaksipiippuinen juttu. Tällä kaudellahan länsirannikon joukkueet konttasivat täysin itärannikolla yhdeltä iltapäivällä paikallista aikaa alkaneissa peleissä, mutta on muistettava että lännen aikavyöhykkeen joukkueet olivat tällä kaudella myös melkoisen paskoja ja mm. Cardinalsin kohdalla paljon menee myös olosuhteiden piikkiin, kun joukkueen heittohyökkäys on (tai ainakin oli runkosarjassa) haavoittuvainen huonoissa oloissa. Tuo tilasto saattaa hyvinkin olla asia, johon tullaan ylireagoimaan ensi vuonna. Toki tuo aikaslotti on lännen joukkueille hankala, kun pelaajien sisäinen kello on vasta 10 aamulla. Millekään muille aikavyöhykkeiden vaihdoille minä en laita lainkaan painoarvoa.

NHL:ään ja NBA:han verrattuna NFL:ssä on ainakin sellainen ero että let down -matseja ei periaatteessa ole, koska runkosarja on niin lyhyt, että jokainen peli on tärkeä. Poikkeuksena tähän runkosarjan päätöspelit, joissa playoff-joukkueet lepuuttavat starttereita, jos omat asetelmat ovat jo selvillä.

Lähetetty:
Kirjoittaja Fat Mike
Phillyä laitoin itse lapolle. En osaa isoa tasoeroa nähdä, mutta lepo, loukkaantumistilanne ja kotietu toki tekevät Giantsista suosikin. Jotain 40 % annan kuitenkin vieraille saumoja (ml 2,8 Pinnacle).

Toiseen peliin totaali: Under 38 1,91 Stan James (1,90 Expekt) ~55%. Kenttä on kehno, eikä pitäisi olla mitään ilotulitusta tiedossa tässäkään, kuten ei hetkeen Ketsuppipellolla. Big Benin aivotärähdys saattaa myös tarkoittaa juoksupelipainotteisempaa hyökkäystä kotijoukkueelta.

Lähetetty:
Kirjoittaja Kerroinhaukka
Itse löysin pienikertoimisen mutta useasti osuvan helmen Bet365
Westbrook rushing o56.5 1.57 3/10

Olen myös itse underin puolella tuohon illan matsiin kun sääolotkin vaikuttaisivat tukevan sitä

Lähetetty:
Kirjoittaja Fat Mike
Vielä ekaan peliin underia... Under 39,5 1,935 Pinnacle ja yli 55%, ei tarkkaa arvausta.

Lähetetty:
Kirjoittaja Utjakas
Fat Mike kirjoitti:Phillyä laitoin itse lapolle. En osaa isoa tasoeroa nähdä, mutta lepo, loukkaantumistilanne ja kotietu toki tekevät Giantsista suosikin. Jotain 40 % annan kuitenkin vieraille saumoja (ml 2,8 Pinnacle).

Toiseen peliin totaali: Under 38 1,91 Stan James (1,90 Expekt) ~55%. Kenttä on kehno, eikä pitäisi olla mitään ilotulitusta tiedossa tässäkään, kuten ei hetkeen Ketsuppipellolla. Big Benin aivotärähdys saattaa myös tarkoittaa juoksupelipainotteisempaa hyökkäystä kotijoukkueelta.
Itsekin ajattelin että Giants olisi korkeintaan 60-40 suosikki, aika hyvä arvaus noviisilta :) Tiukka peli tosiaan, tosin mielestäni Macnabb epäonnistui aika pahasti alussa, loppupuoliskoa kohdenhan tuo sitte paransi.