Tänään on 19.06.2018, 16:26.

NFL-kausi 2008-2009 (ennakkohöpötystä)

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Fat Mike
Jäsen
Viestit: 700
Liittynyt: 31.05.2003, 12:28

Tuotto: +44.84 yks.

Palautus%: 102.67%

Panosten ka: 2.94 yks.

Vetoja: 572

Pisteitä: 2132

NFL-kausi 2008-2009 (ennakkohöpötystä)

Viesti Kirjoittaja Fat Mike »

Vajaa kuukausi aikaa varsinaiseen kauden alkuun, joten lienee aika tarkastella hieman joitain omasta mielestäni mielenkiintoisimmista joukkueista ensi kaudella... Koitan jaksaa/ehtiä kommentoida tänne erityisesti sellaisista joukkueista, joiden mahdollisuuksista näyttäisin olevan ennen kauden alkua eri mieltä buukkereiden / muiden rankingien kanssa. Kommentit ja korjaukset yms. ovat erittäin tervetulleita :D

Carolina Panthers

Viime kaudella:
Surkealla pelillä saldo 7-9. Qb Delhomme aloitti kauden hyvin, mutta loukkaantui. Receiverit pelasivat kehnon kauden ja erityisesti puolustuksen linjamies Julius Peppers.

Joukkueen osa-alueet:

Hyökkäys:
Delhommen pitäisi olla taas kunnossa Tommy John-leikkauksensa jäljiltä, mutta nähtäväksi jää, kestääkö käsi koko kauden. Carolina hankki pari uutta receiveriä, Muhammadin ja Hackettin. Hackettin kestäessä kasassa, osasto alkaa olla ihan ok, kun liigan parhaimmistoon kuuluva Steve Smith saadaan takaisin pelikiellostaan kauden kolmanteen peliin. Running back -osastolla tapahtui myös muutos parempaan. Keskinkertainen DeShaun Foster lähti San Fransiscoon ja tekee tilaa paremmalleen, eli DeAngelo Williamsille. Lisäksi draftin ykköskierroksen varaus, Jonathan Stewart tuo uutta ulottuvuutta juoksupeliin. Hyökkäyksen linja ei ole mikään kovin erikoinen, mutta tilanne voi hieman muuttua parempaan tällä kaudella. Joka tapauksessa suht keskinkertainen hyökkäys, hyvällä tuurilla jopa kohtuullisen hyvä.

Puolustus:
Julius Peppers oli ennen viime kautta yksi parhaimmista puolustuksen linjamiehistä koko sarjassa. Kausi meni kuitenkin persiilleen, ja mies vaihdettiinkin vasemmalta oikealle täksi kaudeksi. Harjoitusleiriraporttien mukaan asenne ja kunto on kohdillaan, joten parempaa on lupa odottaa tältä kaudelta. Muu puolustuksen linja on kysymysmerkki ja suhteellisen heikkotasoinen. Linebackerit ovat jopa liigan parhaimmistoa, ja draftissä saatiin vielä lupaava ja pelillisesti valmis Dan Connor vahvistamaan jo ennestään kovaa ryhmää. Heittopuolustus oli sekin viime kaudella aiempaa kehnompi, mutta osittain heikkous johtui puolustuksen linjan kyvyttömyydestä luoda painetta vastustajan qb:lle. Täksi kaudeksi safety-osasto vahvistuu, joten puolustuksen tilanteen pitäisi olla monesta syystä jopa paljon parempi kuin 2007-08.

Special teams oli liigan kehnoimpia, mutta returnit paranevat varmaankin Stewartin tulon myötä (ei varmaan kuka hoitaa) ja uusi avauspotkijakin auttaa asiaa.

Monessa rankingissa Carolina on jossain sijan 20 tuntumassa, itsellä siinä sijan 10 huiteilla. Petsejä laitettuna lähinnä divisioona ja NFC-konferenssin voittajaksi (3,7 ja 21 kertoimilla). Ei nuo varmaan osu, mutta Carolinaa päässee kokeilemaan kauden aikana useamminkin... Kyllä tuolla materiaalilla pitäisi olla mahdollista ottaa se 9 tai jopa tuurilla 10 voittoakin, kun otteluohjelmakin on hieman keskimääräistä jengiä helpompi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Fat Mike
Jäsen
Viestit: 700
Liittynyt: 31.05.2003, 12:28

Tuotto: +44.84 yks.

Palautus%: 102.67%

Panosten ka: 2.94 yks.

Vetoja: 572

Pisteitä: 2132

Viesti Kirjoittaja Fat Mike »

Green Bay Packers

Viime kaudella:

Loistokausi, jonka piti päättää paikallisen legendan Brett Favren ura. Voittosaldo 13-3. Ryan Grant valtasi aika lailla täydestä tuntemattomuudesta running back-paikkansa ja pelasi hienon kauden.

Joukkueen osa-alueet:

Hyökkäys:
Suurimmat otsikot viime vuodet kerännyt Favre lopetti, mutta ei lopettanutkaan. Packers ei kuitenkaan miestä enää takaisin kelpuuttanut, vaan Favre lähti Jetseihin. Nyt aloittavana qb:na Aaron Rodgers, josta itsellä ei ole oikein mitään kuvaa. Heikennystä tapahtuu varmasti, mutta kuinka paljon? Receiver-osasto on hyvässä kunnossa ja Grant on keskitasoa parempi rb, jonka pitäisi olla toipunut takareisivamman jäljiltä (ei pelannut kolmessa ensimmäisessä pre-season-pelissä). Hyökkäyksen linja oli todella hyvä viime kaudella, mutta nyt on muutamia loukkaantumisia kauden alla. Tilanne on koko kautta ajatellen kuitenkin ihan ok. Rodgersista riippuen hyökkäys on joko vähän keskivertoa parempi, tai todella hyvä. Muita isoja muutoksia ei siis tapahtunut.

Puolustus:
Packersien puolustus oli viime kaudella aika lailla liigan keskitasoa. Secondaryä lukuunottamatta puolustus on nuori ja lupaava (= parantaa täksi kaudeksi).

Kokonaisuutena itsellä ei yhtä hyvää tuntumaa Packerseihin, kuin vaikkapa Carolinaan. Kuitenkin vaikuttaisi siltä, että aikamoista ylireagointia on tapahtunut Favren poistumiseen. Voittototaalirajana on buukkereilla 8, joka viime kauteen verrattuna on aika vähän. Tuskin Green Bay kolmeatoista voittoa tällä kaudella ottaa, mutta omissa papereissa se on kuitenkin divisioonansa suosikki (tai ainakin tasapääsuosikki Minnesotan kanssa). Divisioonan muut joukkueet, Detroit ja Chicago eivät tällä kaudella mitään kovin kummoisia porukoita kuitenkaan ole. Joku reilut 10 voittoa pitäisi olla tälläkin materiaalilla (ja suht vaikealla otteluohjelmalla) ihan mahdollinen saavutus.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Fat Mike
Jäsen
Viestit: 700
Liittynyt: 31.05.2003, 12:28

Tuotto: +44.84 yks.

Palautus%: 102.67%

Panosten ka: 2.94 yks.

Vetoja: 572

Pisteitä: 2132

Viesti Kirjoittaja Fat Mike »

Vielä yksi tälläinen höpötysviesti, vaikkei suurta kommenttivyöryä olekaan herättänyt tämä triidi.

Baltimore Ravens

Viime kaudella:

Voittosaldo 5-11, joten ei kovin hääppöinen menestys viime vuosien parhaalle puolustuspään joukkueelle. Hyökkäyksen ongelmat kasaantuivat ja pallonmenetyksissä oli kehnoa tuuria.

Joukkueen osa-alueet:

Hyökkäys:
Baltimoren ongelma oli todella kökkö hyökkäys. Steve McNair ei viime kaudella enää onnistunut aiemman kauden tavoin, ja se näkyi suoraan voittosaldossa (myös aloittamaan päässyt Boller on täyspaska). Tälle kaudelle uusi qb olisi todennäköisesti ollut yliopistomenestyjä Troy Smith. Smith kuitenkin on ollut preseasonilla kipeänä ja ykköskierroksen varaus Joe Flacco luultavimmin aloittaa kauden. Qb on joka tapauksessa joukkueen heikoin lenkki, mutta en usko että Smith tai edes Flacco pystyy viime kauden ukkojen huonouteen. Lisäksi rb McGahee on ollut koko preseasonin poissa polvileikkauksen johdosta. Varmaan kuitenkin on kunnossa tai ainakin pelaa alkukaudesta jo. Rookie Ray Rice on hyvä korvaaja, joten ei iso ongelma missään nimessä. Receivereistä TE Heap on kova, mutta WR:t pelasivat viime kaudella kehnosti. Tosin edellisellä kaudella olivat suht kovia, joten osa saattaa mennä surkean qb-pelin piikkiin.

Puolustus:
Ei isoja muutoksia viime kaudesta, jolloin secondaryn loukkaantumiset heikensivät puolustusta. Ei siis isoja muutoksia, mutta puolustuksen pitäisi olla tuttuun tapaansa liigan kärkitasoa.

Baltimorenkin suhteen on aika paljon kysymysmerkkejä. Erityisesti hyökkäys on paperilla edelleen aika kehno. Puolustus varmaankin parantaa, joten mahdollisuudet parempaan on olemassa. 2006 Baltimore voitti kuitenkin 13 peliä (turnovermarginaalilla +17) joten viime kauden saldo 5 voittoa (turnovermarginaalilla -17) tuskin toistuu. Buukkereilla on voitto-linenä 6, joka uskoakseni ylitetään tosi usein. Arvioni on reilusti yli 60% ja kerrointa sellaiset reilut 1.8. Myös divisioonan voitto mahdollinen (9 kertoimella erityisesti), kun Cincinnati on loukkaantumisongelmissa (ja muissakin ongelmissa), Pittsburghin tilannekin aika lailla auki (+liigan vaikein otteluohjelma, kehno viime kauden loppu ja hyökkäyksen linja). Cleveland lienee jopa yhtä todennäköinen lohkovoittaja kuin Pittsburgh, mutta niilläkin voi tulla vähän takapakkia loistavan viime kauden jälkeen. Reilusti yli 10 % arvaan lohkovoitolle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


telso
Jäsen
Viestit: 44
Liittynyt: 28.06.2004, 22:44
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja telso »

Hyökkäyspeli on näillä näkymin aika täysin running backien McGaheen ja tulokas Ray Ricen harteilla. Cam Cameron valjastaa oman versionsa Air Coryellista Ravensille ja tässä varmaankin menee vielä aikaa. Nopeajalkaisia laitahyökkääjiä ei ole riittävästi. QB-osastolla ongelmia kun nopeaa ratkaisua ei ole odotettavissa, Flaccon hiominen timantiksi tulee kestämään. Puolustus oli viime kaudella loistava juoksupuolustuksen osalta, mutta yllättävän huono heittopelissä. Puolustuksen ikääntyminen ja loukkaantumiset syynä tähän?

Ravens varasi keväällä mielenkiintoisen pelaajan, Tom Zbikowski Notre Damesta. Nyrkkeilyäkin harrastanut safety, joka on aika satavarmasti heti ensimmäisestä päivästä lähtien tärkeä pelaaja special teamissa.


Fat Mike, kirjoita toki lisää näitä. Itse olen lukenut kaikki, ei ole ollut mitään sen erikoisempaa kommentoitavaa aiempiin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Morphion
Avatar
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 29.11.2004, 16:39

Tuotto: -33.90 yks.

Palautus%: 95.07%

Panosten ka: 1.73 yks.

Vetoja: 398

Pisteitä: 22

Viesti Kirjoittaja Morphion »

Green Bay Packers
Erittäin hyvää settiä FatMike, mutta Green Baysta ollaan kyllä aika eri linjoilla. Minun mielestä Favren lopettamisen merkitystä Packersin joukkueelle ei olla liioiteltu, vaan aluksi mielestäni jopa vähätelty. Itse olen dumpannut rahaa Minnesotan puolesta jo heti viime kauden päättymisen jälkeen. Minnesotalle tarjottiin 45 kertoimia ja Packers kertoimet olivat alhaalla hyvin menneen kauden takia, vaikka uutiset Favren lopettamisesta olivat jo ilmassa. Packers pelasi erinomaisen kauden viime vuonna, mutta en jaksa uskoa että sama onnistuu ilman Favrea. En ole ollenkaan vakuuttunut Rogersista tai edes Grantista. Hyvä heittopeli ja hyvä juoksupeli kulkevat käsi kädessä. Favren "Gun Slinger" heittopeli on ollut suurin syy siihen että melko tuntemattomatkin keskushyökkääjät ovat onnistuneet synnyttämään näitä tuhkimotarinoita Packersissa; Samkon Gado, Ryan Grant. Nyt kun Favren korvaa Rogers ja heittopeli ei enää muodosta samanlaista uhkaa puolustukselle, nähdään varmasti mistä Ryan Grant on todella tehty.

MINNESOTA VIKINGS on hyvä joukkue täynnä nuoria lupaavia lahjakkaita pelaajia joiden otteet vain parantuvat kausi kaudelta. Joukkue pelaa divisioonassa joka on mielestäni heikompi kuin edellisellä kaudella. Joukkue on paperilla vahva, on vaikea löytää mitään todella räikeää heikkoutta. Pelinrakentaja Jackson on toki arvoitus. Potentiaalia on, mutta vielä on tekemistä. Parhaillaan Jackson pelaa todella uskomattomalla tasolla, mutta toisaalta kokemattomuus näkyy ja välillä nähdään melko heikkojakin pelejä. Laitahyökkääjä Berrian oli erinomainen hankinta. Minnesotan juoksupeli oli mahtavaa viime kaudella, mutta heittopeli takerteli. Berrian pakottaa puolustukset pelaamaan vähän syvemmällä ja auttaa juoksupeliä läsnäolollaan.

SAN DIEGO CHARGERS on omissa rankingeissani liigan toiseksi paras joukkue heti New Englandin jälkeen. Mikäli joukkue pysyy terveenä on kaikki edellytykset Superbowl mestaruudelle olemassa. Joukkue on käytännössä ollut mestaruus valmis paketti jo pari kautta, tämä kausi voi hyvinkin olla San Diegon. Chargersille irtoaa ~10 kertoimia, joilla omilla arvioillani irtoaa peliä.

Pakko kysyä vielä lopuksi että Carolina top 10?
New England, San Diego, Indianapolis, Jacksonville, Dallas, Pittsburgh, Giants, Seattle, Cleveland, Minnesota, Philadelphia, Tennessee (joukkueet ei suorassa ranking järjestyksessä, mutta joukkueita jotka tulee välittömästi mieleen)... Carolina näitä joukkueita vahvempi?? Jos kerran vielä Green Baykin pitäisi mahtua tuohon joukkoon. Divisioona mestaruus; ehkä. NFC tai Superbowl; no way.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Respect is not given, it is earned" - Brian Dawkins

Minikommentit


Fat Mike
Jäsen
Viestit: 700
Liittynyt: 31.05.2003, 12:28

Tuotto: +44.84 yks.

Palautus%: 102.67%

Panosten ka: 2.94 yks.

Vetoja: 572

Pisteitä: 2132

Viesti Kirjoittaja Fat Mike »

Morphion kirjoitti: Pakko kysyä vielä lopuksi että Carolina top 10?
New England, San Diego, Indianapolis, Jacksonville, Dallas, Pittsburgh, Giants, Seattle, Cleveland, Minnesota, Philadelphia, Tennessee (joukkueet ei suorassa ranking järjestyksessä, mutta joukkueita jotka tulee välittömästi mieleen)... Carolina näitä joukkueita vahvempi?? Jos kerran vielä Green Baykin pitäisi mahtua tuohon joukkoon. Divisioona mestaruus; ehkä. NFC tai Superbowl; no way.
Joo, hyvä kun herää keskustelua. Nopeasti kommenttia ennen kuin Fantasy Draft alkaa (pitää valmistautua 8--) )

Noista listaamistasi ehdottomasti tiputtaisin Tennesseen, jonka uskon olevan ongelmissa tällä kaudella. Myöskään Giants ei kuulu tuohon joukkoon missään nimessä. Omaa topteniä jos pudottelen, niin se menee jotenkin näin (ei järjestyksessä): NE, SD, IND, PHI, GB, MIN, JAX, SEA, DAL, CAR. Carolina ei välttämättä ole juuri sijalla 10, mutta siinä paikkeilla kuten totesinkin. Joka tapauksessa mulla noitten Tennesseen, Clevelandin ja Giantsien edellä... Kuten sanottua, mun mielestäni Carolinalla on optimitapauksessa kaikki palaset kohdallaan ihan isoonkin menestykseen asti, mutta en sitä toki kovin todennäköisenä pidä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1434
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1156
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

No niin, nyt alkaa vihdoin olla omat arviot valmiina ennen kauden alkua. Viime tipalle meni, kuten tavallista ja vielä sunnuntain fantasy draftissa olin kohtuu pihalla.

Pitkäaikaisvetoja katsellessani yksi joukkue paistaa minulla selkeästi silmään. Indianapolis tuntuu olevan mielestäni selkeän aliarvostettu. Minun rankingissani Colts on kuitenkin selkeä kakkonen Patriotsin jälkeen ennen Dallasia ja San Diegoa.

Manning on toki ollut loukkaantuneena, jonka takia alkukaudella voi olla hieman hakemista, mutta kunhan Indy saa hyökkäyskoneensa käyntiin, niin vaikea sitä on pysäyttää. Viime kauteen verrattuna Marvin Harrison on nyt terve ja vaikkei enää olekaan varmaankaan siinä vireessä mitä muutama vuosi sitten, on hän kuitenkin aina ollut Peytonin suosikkirissu ja tuo ilman muuta lisää leveyttä hyökkäykseen. Pallon kiinniottajissa ei pitäisi olla pulaa, kun Wayne ja Harrison kirmaavat laidalla ja lyhyttä voi heittää viime kaudella läpimurtonsa tehneelle Gonzalezille tai TE Clarkille.

Joseph Addai otti viime kaudella paikkansa liigan RB-parhaimmistossa ja nyt vielä Dominic Rhodes palaa Addain aisapariksi tuomaan osastoon leveyttä. Puolustuksessa viime kauden loppupuolen missannut Dwight Freeney palaa ja ainakin niin kauan kuin Freeney ja Bob Sanders pysyvät terveinä, puolustuksen pitäisi kyetä hoitamaan hommansa riittävän hyvin.

Vaikea tuosta joukkiosta on löytää heikkoa kohtaa ainkaan niin kauan kuin avainpelaajilla piisaa terveyttä.

Minulle kelpaa siis mainiosti Coltsin mestaruudesta saatavat yli 11 kertoimet. Prosentteja tuolle ainakin 15. Lisäksi kaudelta yli 11 voittoa on tarjolla jo 2,5 kertoimia, joka vaikuttaa myös poskettomalta. Colts on viimeksi jäänyt alle 12 voiton vuonna 2002 ja vaikka siirtyvät tällä kaudella uudelle stadionille ja ohjelma on vaikeahko, pyörivät mun arviot tuolle 50 prosentin kieppeillä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1434
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1156
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

FatMikelta tosiaan hyvää ennakkoanalyysiä, hienoa nähdä täällä aktivoitumista NFL osastolla. Jotain omia kommentteja käsittelyssä olleista joukkueista:

Green Bay: En usko Favren lähdön myötä mihinkään romahdukseen. Rogers ei tietenkään ole Favre ja pelityyli tulee varmastikin muuttumaan hieman konservatiivisemmaksi heittopeliksi Favren upporikas ja rutiköyhä tyylin sijaan. WR-osastossa on laadukkaat aloittajat Jennings ja Driver ja myös syvyyttä löytyy. Hyökkäyksen linja on jonkinasteinen kysymysmerkki, mikä ei tietysti kokemattomalle QB:lle ole hyvä asia. Grantin uskon sen sijaan jatkavan juoksupelissä siitä mihin viime kaudella jäi. Rogersilla on siis hyökkäyksessä mukavasti apuja, joten hänen ei pääsääntöisesti tarvitse yrittää ratkaista pelejä yksin. Riitää, että pelaa varmaa ja virheetöntä peliä. Heikkouksia Green Baylla löytyy lähinnä puolustuksen takakentältä, joka päästi viime kaudella luvattoman paljon pitkiä pelejä. Tuohon täytyy saada kohennusta, nyt kun Favre ei ole enää noita paikkaamassa. Viime vuoden 13 voiton kauteen en usko, mutta 9-10 voittoa pitäisi olla saavutettavissa ja pidän Packersia divisioonansa suosikkina.

Minnesotan ja Green Bayn kohdalla ollaan näköjään ainakin Morphionin kanssa eri linjoilla, koska itse pidän Vikesiä jonkin verran yliarvostettuna. Hyökkäys vaikuttaisi olevan pelottavan paljon AP:n harteilla. Mies veti toki uskomattoman tulokaskauden, mutta mukaan mahtui myös muutama täydellinen floppipeli. Miten mahtaa olla nyt, kun vastustajat ovat saaneet rauhassa scoutata AP:n pelin ja sen ei pitäisi enää tulla kellekään yllätyksenä? Minnesotan heittopeliin alan uskoa sitten kun näen. WR osasto on Berrianin tulosta huolimatta edelleen kovin köykäinen ja myös Tarvariksen pitää parantaa paljon, ennen kuin heittopeli alkaa muodostua pelotteeksi. Niin kauan kuin heitto ei vie peliä eteenpäin ja vastustaja voi tunkea boksin täyteen miehiä, on AP:lla kova homma kuskata hyökkäystä yksin eteenpäin. Puolustuksen puolella Vikesin heikko kohta on ollut heittopuolustus. Jared Allenin tulo linjaan pitäisi parantaa pass rushia, mutta nähtäväksi jää kuinka paljon tuo auttaa tähän mennessä vuotanutta takakenttää. Samaa mieltä Morphionin kanssa siitä, että Vikesissä on kyllä potentiaalia, mutta ennen kuin näen heittohyökkäyksen parantuvan, pidän tuota vielä vain tulevaisuuden potentiaalina. Arvio 8-9 voittoa ja divisioonan kakkonen Packin perässä.

Baltimore: Arvelen, että puolustus parantaa viime vuodesta, mutta hyökkäys on niin rakennusvaiheessa, ettei kauhean menestyksekästä kautta voi Ravensille luvata, vaikka ovat aikanaan lähes pelkällä puolustuksella ja juoksupelillä mestaruudenkin voittaneet. Divisioona on kova (ei heittopusseja) ja ohjelma vaikuttaa hankalalta, joten arvelen Ravensin voittomäärän jäävän 6-8 välille ja joukkueen jäävän playoffsien ulkopuolelle. Ihan viimekauden tapaista konttausta ei sentään pitäisi olla tiedossa.

Carolina: Hankalasti arvioitava joukkue. Niin kauan kuin Delhomme ja Smith pysyvät kuosissa, pitäisi hyökkäyksen saada kohtuullisesti aikaan. Aika vastaavalla hyökkäyksellä ovat kuitenkin päässeet Super bowliin ja konferenssifinaaliin saakka. Puolustus on tosin niistä ajoista heikentynyt, joten noiden kausien toistaminen vaikuttaa liioittelulta. Divisioonassa Saints (mun rankingissa NFC:n kakkonen) lienee liian kova, mutta terveenä Panthers on monien joukossa taistelemassa Wild Card paikoista. Arvio 8-9 voittoa, jos Delhomme ja Smith pysyvät terveinä.

En pidä tuota Carolinan rankkaamista top 10:een sikäli mitenkään utopiana, että minulla ainakin tuo keskikasti on hyvin tasainen, jossa pienet painotuserot voivat muuttaa sijoitusta paljonkin. Selkeästi edellä ovat Patriots, Colts, Chargers, Steelers, Jaguars, Cowboys, Saints ja Seahawks (kunhan WR osasto tervehtyy). Packers ja Eagles myös edellä, mutta tämän jälkeen meneekin sitten jo aika lailla hienosäädöksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


upperdecker
Jäsen
Viestit: 34
Liittynyt: 06.10.2005, 15:21

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 2
Paikkakunta: lappeenranta

Viesti Kirjoittaja upperdecker »

tässä privaviesti, jonka lähetin MarkusM:lle. hänen ehdotuksestaan laitan tämän myös tänne julkiselle puolelle.
toivottavasti tämä herättää lisää keskustelua koskien NFL:n ihmeellistä maailmaa!
MarkusM sitten laittaa myös vastauksen tänne jos niin haluaa.
terve!
olen ollut monta kautta kiinnostunut nfl:stä ja petsannut pienillä summilla mutta ei tuo joukkuetietämys ainakaan "bottom-15" joukkueiden puolelta ole kovin kaksista.
hienosti on napsunut sulla tämän kauden vedot nfl:n puolella. valitettavasti en ole tajunnut niitä peesailla.
itse olen yrittänyt vääntää arvioita ja niiden mukaan mennä mutta huonolla menestyksellä.
oli suoraa voittoa pelattu mm. carolinalle ja green baylle - mitä mieltä olet
noista?

mites ajatukset tämän kauden menestyjistä - kenellä on mahkuja ihan loppuun asti?
omaan silmään miellyttää tällä hetkellä eniten eagles eikä tuo giants huonosti pelannut. mistä lienee johtuu että niidenkin mestaruuskerroin on vielä n. 15...
onko mielestäsi nygillä mahkuja uusia mestaruus?
varsinkin puolustus ja juoksupeli näytti hyvältä omasta mielestä, tuli cincy-pelistä mieleen voittoisa super bowl viime helmikuulta.

tässä muutamia ajatuksia, viimeinkin uskalsin ottaa ihan privana yhteyttä.
kuten sanoin, tietämys ei ole kummoista mutta olisi mukava "jutella" joukkeista, voimasuhteista yms.
Näytä käyttäjän tiedot

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


MarkusM
Jäsen
Viestit: 2187
Liittynyt: 23.03.2003, 17:54

Tuotto: -109.66 yks.

Palautus%: 95.74%

Panosten ka: 14.63 yks.

Vetoja: 176

Pisteitä: 76
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja MarkusM »

itse olen yrittänyt vääntää arvioita ja niiden mukaan mennä mutta huonolla menestyksellä. oli suoraa voittoa pelattu mm. carolinalle ja green baylle - mitä mieltä olet noista?
Carolina oli pirun hankala peli arvioida kun tieto Petersonin pelaamisesta oli epävarma koko viikon ja Minnesotalla oli vielä uusi QB pelissä. Itse otin tuon ottelun niin varman päältä että en tehnyt siihen kunnon arvioita. Green Bayn pelissä olin itse markkinoiden kanssa samoilla linjoilla, olivat toki aloittaneet kauden hyvin mutta ainakin itselläni Dallas on selvästi paras joukkue liigassa tällä hetkellä. Tuosta porukasta on hyvin vaikeaa löytää heikkoa kohtaa
mites ajatukset tämän kauden menestyjistä - kenellä on mahkuja ihan loppuun asti? omaan silmään miellyttää tällä hetkellä eniten eagles eikä tuo giants huonosti pelannut. mistä lienee johtuu että niidenkin mestaruuskerroin on vielä n. 15...
onko mielestäsi nygillä mahkuja uusia mestaruus?
varsinkin puolustus ja juoksupeli näytti hyvältä omasta mielestä, tuli cincy-pelistä mieleen voittoisa super bowl viime helmikuulta.
Kuten edellä sanoin niin Dallas on minulla selvä ykkönen nyt. Vanhoista hyvistä Colts ja New England on tippuneet kärkiporukasta. Giants on toistaiseksi näyttänyt hyvältä, preseasonin loukkaantumiset heittopuolustuksessa eivät ole näkyneet ja hyökkäys on toiminut ok. NFC East on tosin pirun kova divari joten postseasonille pääsystä joutuvat taisteleen.

Philadelphia on pelannut paljon paremmin kuin ennen kauden alkua odotin, pari aloittavaa WR:ä loukkaantui kauden alussa mutta kolmessa ekassa pelissä ei ole haitannut. Nyt tosin McNabb ja Westbrook on molemmat ainakin hieman rikki. En luota vielä Philadelphian puolustukseen kun vastassa on parempi hyökkäysporukka kuin St. Louis tai Pittsburgh

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Seurantoja: MLB11PS & MLB10PS & MLB10 & MLB09PS & Muut

Minikommentit


upperdecker
Jäsen
Viestit: 34
Liittynyt: 06.10.2005, 15:21

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 2
Paikkakunta: lappeenranta

Pelien seuraaminen - Viasat vai Gamepass?

Viesti Kirjoittaja upperdecker »

mitä kautta katsotte pelejä vai katsotteko ollenkaan?
viime kierroksella tuli kokeiltua gamepassia ja hyvin pelitti.
viasat on ollut mielessä hankkia mutta tuo gamepass tuntuu jotenki paremmalta, kun voi vapaasti valita pelin mitä seuraa.
lisäksi jos on aikaa niin voi katsella pelejä "uusintana" pitkin viikkoa - ja mainokset leikattuna niin menee hiukan nopeampaa kuin nuo suorat lähetykset.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Zup
Jäsen
Viestit: 390
Liittynyt: 07.02.2003, 15:03
Pisteitä: 2

Viesti Kirjoittaja Zup »

Game Pass HD tuli tilattua tälle kaudelle. Otin 24Megan nettiliittymän varmuuden vuoksi, että pystyy kattomaan parhaalla mahdollisella kuvan laadulla... harmittavasti vain striimiä en ole saanut yli 1400kbps näkymään vaikka esim. ficoran nettimittari näyttää parhaimmillaan 18000kpbs.

Ei muuten, mutta kun esim. töissä tuli testattua niin sielläkin tuli yli 2megan striimiä joka oli jo aivan hemmetin hyvän näköstä. Mut eipä sillä kyllähän tuo yli meganenkin menee, kun viimevuonna tais 700k olla paras mahdollinen... ja Vaisat oli karmea pettymys kun siihen jsks oli pelkästään tyytyminen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1434
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1156
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

Mulla molemmat, Gamepass ja Viasat. Viasatin toiminta ollut tällä kaudella ihan moitteetonta, eikä edelliskausien perseilyjä (mainoksia pelin ollessa käynnissä, lähetysten lopettamista ennen aikojaan yms.) ole tällä kaudella esiintynyt. NFL-matseissa mainoskatkoja on niin paljon, että kahden matsin seuraaminen onnistuu normaalisti ihan sujuvasti, joten katson yleensä toista matsia TV:stä ja toista koneelta. Ilmeisesti tuossa Gamepassin HD-versiossa onnistuu myös useamman katsominen yhtäaikaa?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


upperdecker
Jäsen
Viestit: 34
Liittynyt: 06.10.2005, 15:21

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 2
Paikkakunta: lappeenranta

Viesti Kirjoittaja upperdecker »

itsellä tällä hetkellä kaapelitalous ja 2 megan liittymä (sonera).
kuva on hyvää sekä telkussa (32 tuumanen samsung, hd-ready) että ihan läppärin ruudulla (17 tuumanen laajakuvanäyttö).

ensi viikolla muutetaan ja sinne on tilattu soneran adsl ja nopeutta 1 mega.
saa nähdä miten pelittää, jos ei niin se on helppo nostaa nopeutta ylöspäin.

miten muilla? minkälaisilla vempaimilla katsotte pelejä?
nettien nopeus, tv-mallit yms???

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


MarkusM
Jäsen
Viestit: 2187
Liittynyt: 23.03.2003, 17:54

Tuotto: -109.66 yks.

Palautus%: 95.74%

Panosten ka: 14.63 yks.

Vetoja: 176

Pisteitä: 76
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja MarkusM »

upperdecker kirjoitti:mitä kautta katsotte pelejä vai katsotteko ollenkaan? ...miten muilla? minkälaisilla vempaimilla katsotte pelejä?nettien nopeus, tv-mallit yms???
Itsellä kanssa Viasat ja GamePass, netin liveseurannoista pyörittelen mieluiten nfl.comin GameCenteria.

Laitteistosta en viitsi mennä "likaisiin" yksityiskohtiin joten sanotaan vaikka että tässä työpisteessä on setit jolla pääsee seuraamaan samanaikaisesti viasattia telkkarista, 1-2 videostreamia gamepassista, 3-4 peliä gamecenterin livestä ja ruututilaa jää tarpeeksi vielä tarpeelliselle oheissälälle kuten irkille ja normaalille nettiselailulle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Seurantoja: MLB11PS & MLB10PS & MLB10 & MLB09PS & Muut

Minikommentit


MarkusM
Jäsen
Viestit: 2187
Liittynyt: 23.03.2003, 17:54

Tuotto: -109.66 yks.

Palautus%: 95.74%

Panosten ka: 14.63 yks.

Vetoja: 176

Pisteitä: 76
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja MarkusM »

Pelien seuraamisesta tuli mieleen kysellä kuunteleeko Ylikertoimen NFL seuraajat paljonkin sarjaan liittyviä podcasteja?

Itsellä tilauksessa on seuraavat castit:
ESPN Football Today
Futiskaudella joka arkipäivä julkaistava ~30min kestoinen liigan tapahtumia ja uutisia yleisestä läpikäyvä podcasti. Juontaja Jeremy Green kyllä tuntuu tietävät lajista varsin paljon mutta Espn:n formaatin mukaisesti mitään asiaa ei käsitellä kovinkaan syvällisesti.

ESPN: Fantasy Focus Football
Tällähetkellä netin suosituin nfl podcasti ja kieltämättä lähetyksessä juttu kulkee sujuvasti mutta koska kysessä on Espn:n Fantasy niin mitään erityistä sisältöä ei täältä löydy. Kannattaa toki kuunnella jos kaipaa sopivan kevyttä jefusisältöä. Julkaistaan myös arkipäivisin futiskaudella.

The Fantasy Football Guys
TI ja TO ilmestyvä harrastuspohjalta vedetty puhtaasti fantasyyn keskittyvä podcasti. Tämän kauden uusi formaatti on imo heikentänyt sisältöä mutta kokonaisuutena silti viihdyttävä ja paljon fantasy tietoa sisältävä podcasti.

NFL Rants and Raves
Myöskin harrastuspohjalta vedetty viikottainen(MA ja TO) podcasti. Normaalilähetykset käsittelevät liigaa yleisesti pääpainon ollessa otteluennakoilla ja recapeilla. Fantasylle on oma lähetys. Rants and Raves on kai tietyissä piireissä hyvin suosittu ja fanitettu mutta itse olen vuosien varrella alkanut hieman kyllästyä jatkuvaan samaan p***jauhantaan, jälkiviisauksiin ja omien suosikeiden/inhokeiden jatkuvaan buffaamiseen. Toki tätäkin kuuntelee ainakin taustalla jos NFL kiinnostaa.

FantasyGuru
Mielestäni paras fantasy podcasti, riippuen viikosta lähetyksiä on 2-3. Liigaa vuosia ammatikseen seuranneet John Hansen ja Adam Caplan tuovat hyvin esille matchuppeja ja muita pinnan alla olevia seikkoja. Jutuissa on ajoittain havaittavissa hieman ylimielisyyttä ja jälkiviisautta mutta yleensä noille löytyy perusteita.


Onko porukalla muita hyviä podcasteja listoillaan? Esim nfl vedonlyöntiin liittyviä edes siedettäviä lähetyksiä ei ole tullut vastaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Seurantoja: MLB11PS & MLB10PS & MLB10 & MLB09PS & Muut

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”