Tänään on 24.05.2018, 19:25.

NHL 7.1.2008

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Better
Jäsen
Viestit: 405
Liittynyt: 25.02.2003, 22:12

Tuotto: -11.90 yks.

Palautus%: 83.54%

Panosten ka: 2.58 yks.

Vetoja: 28

Pisteitä: 6
Paikkakunta: Nokia

NHL 7.1.2008

Viesti Kirjoittaja Better »

Anaheim Nashville 48 % 22 % 30 %
Dallas Minnesota 45 % 22 % 33 %
Edmonton NY Islanders 38 % 24 % 38 %

Nashvilleä ja Islesia pelasin.
Onkohan Nashvillen maalivahdit todella oikeasti huonoja? Ellis on ainakin onnistunut nyt ja Koistinen on paikannut Weberiä puolustuksessa myöskin ilmeisen onnistuneesti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

SM-Liiga 2006-17.2.2009: Vetoja: 348 Tasapanoksilla: 104,22% OA: 111,91%
NHL 2007-17.2.2009: Vetoja: 251 Tasapanoksilla: 102,65% OA: 108,81%
Tarkemmat seurannat

Minikommentit


Pontus
Avatar
Jäsen
Viestit: 1271
Liittynyt: 26.01.2006, 23:51

Tuotto: -13.18 yks.

Palautus%: 83.52%

Panosten ka: 4.44 yks.

Vetoja: 18

Pisteitä: 52

Viesti Kirjoittaja Pontus »

Dallas Minnesota 46 % 23 % 31 % Total 5,5 U/O 61 % 39 %
Turco-Bäckström

Edmonton NY Islanders 42 % 23 % 35 % Total 5,5 U/O 58 % 42 %
Roloson-Dipietro

Anaheim Nashville 49 % 22 % 29 % Total 5,5 U/O 55 % 45 %
Giguere-Ellis
Anaheimilta Påhlsson edelleen pois. Nashvilleltä todennäköisesti Weber ja Suter. Suter oli merkattu healthy scartshiksi viime peliin, mutta ei valmentajan mielestä ollut toipunut vammastaan. Eiköhän heistä ainakin toinen pelaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

seuranta
Päivitetty 7.11.10

Minikommentit


Tahma
Avatar
Jäsen
Viestit: 950
Liittynyt: 13.11.2004, 16:11

Tuotto: +58.36 yks.

Palautus%: 103.44%

Panosten ka: 3.17 yks.

Vetoja: 536

Pisteitä: 238
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Tahma »

Dallas Stars - Minnesota Wild
46-23-31
O/U 5.5 43-57

Edmonton Oilers - New York Islanders
41-24-35
O/U 5.5 39-61
U5.5 1.72 Centrebet 2.5/10

Anaheim Ducks - Nashville Predators
51-23-26
O/U 5.5 38-62
Predators U2.5 1.699 Pinnacle(ja.+rl.) 62% 3/10

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”