Tänään on 26.05.2018, 16:25.

NHL 14.11

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Pontus
Avatar
Jäsen
Viestit: 1271
Liittynyt: 26.01.2006, 23:51

Tuotto: -13.18 yks.

Palautus%: 83.52%

Panosten ka: 4.44 yks.

Vetoja: 18

Pisteitä: 52

NHL 14.11

Viesti Kirjoittaja Pontus »

New Jersey NY Rangers 36 % 22 % 42 % Total 5,5 U/O 67 % 33 %
Brodeur-Lunqvist
Columbus Chicago 46 % 22 % 32 % Total 5,5 U/O 53 % 47 %
Leclaire-Lalime
Tampa Bay Carolina 35 % 21 % 44 % Total 5,5 U/O 43 % 57 %
Holmqvist-ward
Dallas San Jose 43 % 22 % 35 % Total 5,5 U/O 57 % 43 %
Dallas sai pari prossaa GM:n vaihto lisää. Vanha viisaushan on että pelaa valmentajaa vaihtanutta joukkuetta niin kauan ennenkuin se häviää. Miten se toimii GM: kohdalla, varsinkin kun GM:ksi tuli muutamalle pelaajalle entinen pelikaveri Brett Hull?
Turco-Nabokov
Vancouver Edmonton 50 % 21 % 29 % Total 5,5 U/O 65 % 35 %
Luongo-Roloson
GP ja HI arvelivat rolosonia, joten uskotaan niin kunnes toisin todistetaan. Ei muuta arviota sillä garon on pelannut viime ihan hyvin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

seuranta
Päivitetty 7.11.10

Minikommentit


power
Jäsen
Viestit: 2536
Liittynyt: 10.12.2003, 16:41

Tuotto: -73.99 yks.

Palautus%: 97.85%

Panosten ka: 1.70 yks.

Vetoja: 2030

Pisteitä: 215

Viesti Kirjoittaja power »

<B>14-11-2007: Vihjatut kertoimet voimassa n. klo 18:35</B><table border="1"><tr align="center"><th> New Jersey Devils - NY Rangers </th><th> 1X2</th><th> 38 23 39 </th><th> U/O 5.5 </th><th> 68 32 </th><th>OA</th><th>Panos</th></tr></tr><tr align="center"><td align="left">U4.5</td><td align="right">2.000</td><td>Expekt</td><td align="right">52.1%</td><td>60min.</td><td>1.04</td><td>2/10</td></tr><tr align="center"><th> Columbus Blue Jackets - Chicago Blackhawks </th><th> 1X2</th><th> 42 22 36 </th><th> U/O 5.5 </th><th> 57 43 </th><th>OA</th><th>Panos</th></tr></tr><tr align="center"><td align="left">Chicago Blackhawks +1.5</td><td align="right">1.455</td><td>PinnacleSports</td><td align="right">71.7%</td><td>Ja. + rl.</td><td>1.04</td><td>4/10</td></tr><tr align="center"><th> Tampa Bay Lightning - Carolina Hurricanes </th><th> 1X2</th><th> 38 21 41 </th><th> U/O 5.5 </th><th> 41 59 </th><th>OA</th><th>Panos</th></tr><tr align="center"><th> Dallas Stars - San Jose Sharks </th><th> 1X2</th><th> 40 22 38 </th><th> U/O 5.5 </th><th> 59 41 </th><th>OA</th><th>Panos</th></tr><tr align="center"><th> Vancouver Canucks - Edmonton Oilers </th><th> 1X2</th><th> 53 21 26 </th><th> U/O 5.5 </th><th> 60 40 </th><th>OA</th><th>Panos</th></tr></tr><tr align="center"><td align="left">Vancouver Canucks U3.0</td><td align="right">2.020</td><td>PinnacleSports</td><td align="right">51.5%</td><td>Ja. + rl.</td><td>1.04</td><td>2/10</td></tr></table>

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Angelica03
Jäsen
Viestit: 636
Liittynyt: 20.11.2006, 06:27

Tuotto: -217.77 yks.

Palautus%: 84.08%

Panosten ka: 9.43 yks.

Vetoja: 145

Pisteitä: 25

Viesti Kirjoittaja Angelica03 »

DAL-SJS 40-26-34

TASAPELI X (26%) Ladbrokes 4,10 oa.1,07
UNDER 5 (49%) Pinnacle 2,11 oa.1,03

Dallas lähtee takuulla motivoituneena ja tarkasti johdon muutosten jälkeen. Puolustusvoittoisesti mennään ja tasurikin on lähellä. Todennäköisin tulos 1-1.




NHL VEDOT KAUDELLA 2007-2008; 11 vetoa, 6 osumaa, palautus 127,27%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”