Tänään on 20.06.2018, 09:45.

NHL 11.11

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
power
Jäsen
Viestit: 2536
Liittynyt: 10.12.2003, 16:41

Tuotto: -73.99 yks.

Palautus%: 97.85%

Panosten ka: 1.70 yks.

Vetoja: 2030

Pisteitä: 215

NHL 11.11

Viesti Kirjoittaja power »

<B>11-11-2007: Vihjatut kertoimet voimassa n. klo 18:05</B><table border="1"><tr align="center"><th> Chicago Blackhawks - Detroit Red Wings </th><th> 1X2</th><th> 29 21 50 </th><th> U/O 5.5 </th><th> 52 48 </th><th>OA</th><th>Panos</th></tr></tr><tr align="center"><td align="left">Detroit Red Wings ML</td><td align="right">1.633</td><td>PinnacleSports</td><td align="right">63.2%</td><td>60min.</td><td>1.03</td><td>2/10</td></tr></tr><tr align="center"><td align="left">Detroit Red Wings O3.0</td><td align="right">2.150</td><td>TheGreek</td><td align="right">53.0%</td><td>Ja. + rl.</td><td>1.14</td><td>5/10</td></tr><tr align="center"><th> Colorado Avalanche - Minnesota Wild </th><th> 1X2</th><th> 46 22 32 </th><th> U/O 5.5 </th><th> 54 46 </th><th>OA</th><th>Panos</th></tr></tr><tr align="center"><td align="left">Minnesota Wild +1.5</td><td align="right">1.565</td><td>PinnacleSports</td><td align="right">67.5%</td><td>Ja. + rl.</td><td>1.06</td><td>4/10</td></tr></table>

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Pontus
Avatar
Jäsen
Viestit: 1271
Liittynyt: 26.01.2006, 23:51

Tuotto: -13.18 yks.

Palautus%: 83.52%

Panosten ka: 4.44 yks.

Vetoja: 18

Pisteitä: 52

Viesti Kirjoittaja Pontus »

Chicago Detroit 32 % 20 % 48 % Total 5,5 U/O 52 % 48 %
Khabibulin-Osgood
Colorado Minnesota 46 % 21 % 33 % Total 5,5 U/O 54 % 46 %
Budaj-Harding oma arvaus
Bäckström oli eilen loukannut nivustaan ja ei olisi ihme jos häntä lepuutettaisiin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

seuranta
Päivitetty 7.11.10

Minikommentit


Angelica03
Jäsen
Viestit: 636
Liittynyt: 20.11.2006, 06:27

Tuotto: -217.77 yks.

Palautus%: 84.08%

Panosten ka: 9.43 yks.

Vetoja: 145

Pisteitä: 25

Viesti Kirjoittaja Angelica03 »

Kaikki putket katkeavat joskus. Chicagoa vastaan aina lisälatausta molemmin puolin.

CHI-DET 32-23-45

CHICAGO(32%) Unibet 3,30 oa. 1,06




NHL kaudella 2007-2008; 9 vetoa, 4 osumaa, palautus 81,11%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


odds
Jäsen
Viestit: 2040
Liittynyt: 13.11.2003, 13:37

Tuotto: +645.17 yks.

Palautus%: 102.83%

Panosten ka: 4.91 yks.

Vetoja: 4640

Pisteitä: 2853
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja odds »

Chicago-Detroit kiihkeä kohtaaminen. Detroitin kausi mennyt niin putkeen, ettei Chicago peli ehkä erityisesti sytytä. Chigagon alkukausi lupaavampi kuin aikoihin, vaikka joukkue joutunut tulemaan toimeen ilman Havlatia. Detroitilla alla kaksi tiivistä kotiottelua ja lähtö vieraskiertueelle ei ehkä takaa parasta sytykettä tähän peliin.

Detroit pelien tärkeys Chicagolle tulee ilmi siinä että joukkue onkin pärjännyt varsin hyvin Detroitia vastaan vaikka joukkueet ovatkin olleet taulukkojen eri päissä. Näissä peleissä on myös maaleja tehty 6.5 keskiarvolla, joten vetovalinnat ovat Chicago ja over.

Minnesotalla Harding siis maalissa ja poissaoloja hyökkäyspäässä. Minnesotalla 3 peräkkäistä vierastappiota, ja viimeinen niistä juuri Coloradoa vastaan. Lopputulos tuossa pelissä 3-1 Coloradolla ja laukaukset 29-21. Minnesotalla ollut peräti 6 päivän tauko peleissä ja yleensä se tietää käynnistysvaikeuksia. Coloradolla edelliset pelit perjantaina ja keskiviikkona. Joukkue tuskin antaan väsymyksen vaikuttaa kun takana harmittava tappio Vancouverille. Colorado kotona tällä kaudella: 8 voittoa - 1 tappio. Pelivalinnaksi siis Colorado.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”