Tänään on 22.05.2018, 01:52.

NHL 8.11

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Anaz
Jäsen
Viestit: 179
Liittynyt: 28.01.2003, 20:56
Pisteitä: 0
Paikkakunta: lappeen Ranta

NHL 8.11

Viesti Kirjoittaja Anaz »

Yöksi kolme peliä greekille:

DAL-PHO Hagman-Doan 1,77 (60,4%) 3/10
PHI-NJE Briere-Madden 2,2 (49,3%) 2/10
TAM-CAR Richards-Staal 2,6 (42,5%) 2/10

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


power
Jäsen
Viestit: 2536
Liittynyt: 10.12.2003, 16:41

Tuotto: -73.99 yks.

Palautus%: 97.85%

Panosten ka: 1.70 yks.

Vetoja: 2030

Pisteitä: 215

Viesti Kirjoittaja power »

<B>08-11-2007: Vihjatut kertoimet voimassa n. klo 17:40</B><table border="1"><tr align="center"><th> New Jersey Devils - Philadelphia Flyers </th><th> 1X2</th><th> 43 22 35 </th><th> U/O 5.5 </th><th> 58 42 </th><th>OA</th><th>Panos</th></tr></tr><tr align="center"><td align="left">Philadelphia Flyers +0.5</td><td align="right">1.806</td><td>PinnacleSports</td><td align="right">57.6%</td><td>60min.</td><td>1.04</td><td>2/10</td></tr></tr><tr align="center"><td align="left">New Jersey Devils U3.0</td><td align="right">1.775</td><td>PinnacleSports</td><td align="right">59.5%</td><td>Ja. + rl.</td><td>1.06</td><td>3/10</td></tr><tr align="center"><th> NY Rangers - Pittsburgh Penguins </th><th> 1X2</th><th> 46 21 33 </th><th> U/O 5.5 </th><th> 53 47 </th><th>OA</th><th>Panos</th></tr></tr><tr align="center"><td align="left">Pittsburgh Penguins +1.5</td><td align="right">1.556</td><td>PinnacleSports</td><td align="right">68.0%</td><td>Ja. + rl.</td><td>1.06</td><td>4/10</td></tr></tr><tr align="center"><td align="left">Pittsburgh Penguins O2.5</td><td align="right">2.200</td><td>PinnacleSports</td><td align="right">50.1%</td><td>Ja. + rl.</td><td>1.10</td><td>3/10</td></tr><tr align="center"><th> Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning </th><th> 1X2</th><th> 52 20 28 </th><th> U/O 5.5 </th><th> 42 58 </th><th>OA</th><th>Panos</th></tr></tr><tr align="center"><td align="left">Tampa Bay Lightning +1.5</td><td align="right">1.752</td><td>PinnacleSports</td><td align="right">60.7%</td><td>Ja. + rl.</td><td>1.06</td><td>3/10</td></tr></tr><tr align="center"><td align="left">Carolina Hurricanes U3.5</td><td align="right">2.100</td><td>PinnacleSports</td><td align="right">50.9%</td><td>Ja. + rl.</td><td>1.07</td><td>3/10</td></tr><tr align="center"><th> Boston Bruins - Montreal Canadiens </th><th> 1X2</th><th> 36 22 42 </th><th> U/O 5.5 </th><th> 54 46 </th><th>OA</th><th>Panos</th></tr></table>

Alustavana oletuksena, että Niittymäki Philadelphian ja Rask Bostonin maalilla.
Pontus kirjoitti:Taidan olla aika kahvilla näissä idän joukkueiden totalsseissa.
Kyllä se taisi olla joku muu, joka oli kahvilla... :oops:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


power
Jäsen
Viestit: 2536
Liittynyt: 10.12.2003, 16:41

Tuotto: -73.99 yks.

Palautus%: 97.85%

Panosten ka: 1.70 yks.

Vetoja: 2030

Pisteitä: 215

Viesti Kirjoittaja power »

<B>08-11-2007: Vihjatut kertoimet voimassa n. klo 18:10</B><table border="1"><tr align="center"><th> Ottawa Senators - Washington Capitals </th><th> 1X2</th><th> 62 18 20 </th><th> U/O 5.5 </th><th> 47 53 </th><th>OA</th><th>Panos</th></tr></tr><tr align="center"><td align="left">Ottawa Senators ML</td><td align="right">1.413</td><td>PinnacleSports</td><td align="right">73.7%</td><td>Ja. + rl.</td><td>1.04</td><td>4/10</td></tr></tr><tr align="center"><td align="left">Washington Capitals U2.5</td><td align="right">1.847</td><td>PinnacleSports</td><td align="right">59.9%</td><td>Ja. + rl.</td><td>1.11</td><td>5/10</td></tr><tr align="center"><th> Calgary Flames - Vancouver Canucks </th><th> 1X2</th><th> 46 22 32 </th><th> U/O 5.5 </th><th> 59 41 </th><th>OA</th><th>Panos</th></tr></tr><tr align="center"><td align="left">Vancouver Canucks +1.5</td><td align="right">1.510</td><td>PinnacleSports</td><td align="right">68.6%</td><td>Ja. + rl.</td><td>1.04</td><td>3/10</td></tr></tr><tr align="center"><td align="left">U5.5</td><td align="right">1.770</td><td>Centrebet</td><td align="right">59.5%</td><td>Ja.</td><td>1.05</td><td>3/10</td></tr><tr align="center"><th> Phoenix Coyotes - Dallas Stars </th><th> 1X2</th><th> 34 22 44 </th><th> U/O 5.5 </th><th> 53 47 </th><th>OA</th><th>Panos</th></tr></tr><tr align="center"><td align="left">Dallas Stars O3.0</td><td align="right">2.310</td><td>PinnacleSports</td><td align="right">46.8%</td><td>Ja. + rl.</td><td>1.08</td><td>3/10</td></tr></table>

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Pontus
Avatar
Jäsen
Viestit: 1271
Liittynyt: 26.01.2006, 23:51

Tuotto: -13.18 yks.

Palautus%: 83.52%

Panosten ka: 4.44 yks.

Vetoja: 18

Pisteitä: 52

Viesti Kirjoittaja Pontus »

Boston Montreal 41 % 22 % 37 % Total 5,5 U/O 56 % 44 % 1,78 2,28
Rask-Price
New Jersey Philadelphia 44 % 22 % 34 % Total 5,5 U/O 56 % 44 % 1,77 2,29
Brodeur-Niittymäki
NY Rangers Pittsburgh 47 % 22 % 31 % Total 5,5 U/O 57 % 43 % 1,76 2,31
Lunqvist-Fleury
Carolina Tampa Bay 56 % 20 % 24 % Total 5,5 U/O 38 % 62 % 2,61 1,62
Ward-Denis (Holmqvist oli eilen joten veikkaan Denisiä)
Ottawa Washington 61 % 19 % 20 % Total 5,5 U/O 43 % 57 % 2,34 1,75
Emery-Kolzig
Calgary Vancouver 47 % 22 % 31 % Total 5,5 U/O 55 % 45 % 1,81 2,24
Kipper-Luongo
Vancouverilla edelleen paljon poissa oloja puolustuksesta.
Phoenix Dallas 32 % 21 % 47 % Total 5,5 U/O 60 % 40 % 1,68 2,48
Tellqvist-Smith

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

seuranta
Päivitetty 7.11.10

Minikommentit


Biitti
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 01.11.2003, 17:29
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Biitti »

Pontus kirjoitti: Ward-Denis (Holmqvist oli eilen joten veikkaan Denisiä)
Johan Holmqvist, Tampa Bay Lightning - Holmqvist is the probable starter for Thursday's game against the Hurricanes, reports the Tampa Tribune blog. [ UPDATED @ 3:21 PM EST ]

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


odds
Jäsen
Viestit: 1991
Liittynyt: 13.11.2003, 13:37

Tuotto: +636.57 yks.

Palautus%: 102.89%

Panosten ka: 5.24 yks.

Vetoja: 4198

Pisteitä: 2708
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja odds »

Itse pelaan:
j
Phoenix Dallas oli eilen San Josen vyörytyksen alla koko pelin ajan ja pelasi suuret määrät alivoimaa. Alivoima tarkoittaa avainpelaajien kuormittamista, joten Dallasin otteluruuhkan olettaisi tässä pelissä näkyvän.

NJ Toinen väsynyt joukkue on Philadelphia. Joukkueella on pitkän vieraskiertueensa viimeinen peli. Minua uusiutunut Philadelphia ei ole vakuuttanut. Joukkue onkin hävinnyt laukaisutilastoissa keskimäärin 10 laukauksella per ottelu vastustajilleen. Kahteen peräkkäiseen vierasvoittoon joukkue ei ole vielä pystynyt.

NJ taas on pelannut kovin ailahtelevasti ja edellinen 0-5 kotitappio tullaan varmasti kuittaamaan hurjalla yrityksellä. NJ on mielestäni tuoreempi, motivoituneempi ja parempi näistä kahdesta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”