Tänään on 23.05.2018, 20:09.

NFL - HoF ottelu ja preseason week 1

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Morphion
Avatar
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 29.11.2004, 16:39

Tuotto: -33.90 yks.

Palautus%: 95.07%

Panosten ka: 1.73 yks.

Vetoja: 398

Pisteitä: 22

NFL - HoF ottelu ja preseason week 1

Viesti Kirjoittaja Morphion »

New Orleans vs Pittsburgh ml x2,51 Pinnacle ~44%

NFL preseason starttaa ensi yönä Hall of Fame ottelulla jossa kohtaavat New Orleans Saints ja Pittsburgh Steelers. Ottelu pelataan puolueettomalla kentällä. Preseason otteluiden arvioiminen on aina jokseenkin hankalaa ja melko epätarkkaa johtuen siitä että suurimman osan kentällä nähdään 2.-3. "ketjujen" pelaajia, sekä erityisen paljon rookie pelaajia koska valmentajat haluavat nähdä tulokkaat ensimmäistä kertaa tositoimissa. Pelikentällä sattuu ja tapahtuu jos jonkinlaista kommellusta, eikä ottelun lopputuloksella ole kovinkaan suurta merkitystä joukkueille jotenka motivaatiolla ei juuri ole merkitystä arvioissa. Ehkä hiukan enemmän motivaatio on Steelersin puolella, koska uusi päävalmentaja haluaa varmasti saada hyvän alun joukkueelleen.

Täsmällistä arviota ottelusta on vaikea antaa, mutta en millään saa Pittsburghia 60% suosikiksi. Yleisestikin voittavana preseason linjana on altavastaajien pelaaminen. Molemmat joukkueet ovat ilmoittaneet aloittavien kokoonpanojen pelaavan noin 15 snappia, jonka jälkeen kentällä nähdään vähemmän tunnettuja nimiä. Molemmilla joukkueilla on mielestäni melko hyvin "syvyyttä" pelaaja arsenaalissaan, mutta väittäisin että Saints back-upit (2. ketjut / "back-upit" pelaavat luultavasti 2.-3. neljännekset) ovat parempia. Saints back-upeista löytyy melko koviakin nimiä erityisesti puolustuksen puolella mm; MLB Brian Simmons, SLB Dhani Jones, CB Jason David, FS Kaesviharn, pelaajia jotka voisivat hyvin olla aloituskokoonpanon pelaajia useissa joukkueissa. Ainoa ongelma on arvioida kuinka paljon peliaikaa tälläiset pelaajat saavat. Toisaalta he ovat 2. ketjun pelaajia, mutta usein tuollaisia 8-10 kauden veteraaneja (Jones, Simmons) ei tarvitse pelauttaa kovin paljon preseasonin aikana pelituntuman löytämiseksi. Steelers vahvuudeksi on mainittava backup pelinrakentaja Charlie Batch.

Tuskin New Orleansille voi kuitenkaan alle 44-45% antaa, mutta panokset on syytä pitää maltillisina preseasonin arvaamattoman luonteen takia.

Toivottavasti joku kaivaa foorumin NFL gurut (mm. MarkusM ja GWS) ylös naftaliinista niin saadaan tänne muitakin mielipiteitä.

Loukkaantumiset:

Pittsburgh:
Out: Parker, Rehage, Stapleton, Timmons

New Orleans:
Out: Young, Ninkovich, Palepoi, Jones
Epävarmoja: Harper, McAllister

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Respect is not given, it is earned" - Brian Dawkins

Minikommentit


Thrasher T.
Jäsen
Viestit: 6
Liittynyt: 22.12.2006, 22:46
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Thrasher T. »

Saintsia peleihin myös täällä.

Lisäksi preaseasonilla maistuu under 34 @ 1.962 5/10

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Tunnin kuluttuahan tuo ottelu jo alkaa. Preseason on aikamoista lottoa, mutta etenkin kotialtavastaajat joskus hyviä pelejä.

Motivaation pitäisi olla Pittsburghin puolella. Joukkueen uusi valmentaja Mike Tomlinin johdolla Pittsburgh aloitti NFL joukkueista harjoitukset aikaisimmassa vaiheessa. Uudelle valmentajalle hyvä aloitus on tärkeää ja pelipaikka on Pittsburghille paljon lähempänä kotikenttää kuin NO:lle. Edellisellä kaudella Payton oli tulokasvalmentaja NO:lle ja kunnon valmentajan elein keskittyi pelillisiin asioihin kuin tulokseen, joka näkyi sittemmin kaudella. Samanlaista kokeilumieltä pitäisi olla tulossa nyttenkin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


Morphion
Avatar
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 29.11.2004, 16:39

Tuotto: -33.90 yks.

Palautus%: 95.07%

Panosten ka: 1.73 yks.

Vetoja: 398

Pisteitä: 22

Viesti Kirjoittaja Morphion »

Carolina @ NY Giants ml x1,95 Bwin ~54%

Viikon todellinen helmi oli itseasiassa Jacksonville, mutta ajattelin odottaa vielä muutaman bookkerin kertoimia ennen kohteen tänne postaamista, sillä välin kertoimet putosi 2,05 => 1,71. Carolinakin ehti jo tippua hiukan.

Kun kerran tuli jo raapustettua omia ajatuksia ylös Jacksonvillesta niin kopioidaan nyt tänne jos vaikka jotain kiinnostaa Jacksonvillen preseason pelit tulevilla viikoilla.

Jacksonville @ Miami ml x2,05 Bwin ~55%

Yleisestä linjasta ja Miamin kotiedusta huolimatta minun papereissani Jaguars on suosikki tässä preseason ottelussa. Jacksonvillestä tekee erinomaisen preseason joukkueen se seikka että sillä on kolme hyvää pelinrakentajaa joita kierrättää preseason otteluissa. Jefussa tärkein pelipaikka on pelinrakentaja ja kun joukkueella on kolme hyvää pelinrakentajaa jotka kaikki pystyvät pitämään puolensa runkosarjassakin vastustajien parhaita kokoonpanoja vastaan, on etu merkittävä kun hyvä backup QB pääsee jauhamaan vastustajan "2. ketjulaisia" vastaan ja hyvätasoinen 3. QB pääsee heittämään siannahkaa pelaajia vastaan joista puolet tekee raksa hommia tai paistaa hampurilaisia preseasonin jälkeen (vähän kärjistetysti).

Viime kaudella Jaguars voitti kolme preseason ottelua ja hävisi ainoastaan yhden, mutta huomion arvoinen seikka on se että Jags oli jokaisessa preseason ottelussa häviöllä ekan neljänneksen jälkeen, jolloin kentällä oli ns. aloittavat kokoonpanot (@ Miami 0-10, vs Carolina 0-3, vs Tampa Bay 0-8, @ Atlanta 0-7, Yht. -28 pts). Toinen neljännes sujui hiukan paremmin (@ Miami 10-0, vs Carolina 3-14, vs Tampa Bay 0-3, @ Atlanta 10-0), mutta ottelun toista puolikasta joukkue ei hävinnyt kertaakaan. Mielestäni tämä jossain määrin osoittaa miten suuri etu preseasonilla on joukkueilla joilla on useita hyviä pelinrakentajia. Syvyyttä toki löytyy muualtakin kuin pelinrakentajista. Oma arvio Jax ml ~55%.

Tuosta nyt ei kauheasti enää ole iloa tässä vaiheessa, mutta Bet365:llä ja ehkä jollain muulla bookkerilla peli saattaa olla live veto kohteena. Jacksonville saattaa soveltua hyväksi live veto peliksi edellä mainittujen seikkojen takia. Jos Miami ensimmäisellä neljänneksellä menee johtoon saattaa Jacksonvillelle löytyä hyviä live kertoimia, sillä todennäköisesti Jax jyrää ottelun toisella puoliskolla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Respect is not given, it is earned" - Brian Dawkins

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”