Tänään on 28.05.2018, 07:26.

NBA 16.5.

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
JJCordoba
Jäsen
Viestit: 145
Liittynyt: 22.11.2004, 20:01
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Turku

NBA 16.5.

Viesti Kirjoittaja JJCordoba »

NJ NETS ML 3.12 @ Cleveland Cavaliers @ Expekt

Tasaväkisessä otteluparissa annetaan vierasjoukkueelle reilusti yli kolmen kerroin! Mikäli tämä veto menee metsään, niin silloinkin voi onnitella itseään ronskista ylikertoimesta. Ohjelmani antaa Netsille 47.5%, eikä siinä pitäisi olla yhtään liikaa. Oma "agenttiverkostoni" ei ole informoinut mistään loukkaantumisista. Jos niitä kuitenkin on, kertokaa niistä pikaisesti tälle palstalle (myöskään viralliset nettisivut eivät pudotuspelien tässä vaiheessa tiedä vammoista yms.).
Tätäkin kannattaa money linen lisäksi pelata Netsiä myös +5.5:n pisteen tasoituksella. Todella tasaisissa otteluissa se toimii eräänlaisena suojavetona. Mikäli molemmat osuvat, rahaa tulee ovista ja ikkunoista :wink
Pelasin itse myös NEW JERSEY NETS 2.54 @ Cleveland Cavaliers, first half lines. Saan sille prosenteiksi ~48, oikeastaan vähän alle, mutta selvä ylikerroinhan tässäkin on.

Sepä siitä ja sitten seuraavaan ylikertoimeen:

Jo on aikoihin eletty, kun oddsmakerit & suuri yleisö "yhteistyössä" ovat saaneet Phoenix Sunsin +3:n pisteen altavastaajiksi San Antoniota vastaan kotiottllelussa. Viimeksi osui Phoenix ML vieraissa, mikäpä sen estäisi nyt kotonakaan, paitsi kova vastustaja ja mahdollinen kotijoukkueen epäonnistuminen. Phoenix kuitenkin sai tarvitsemansa vierasvoiton San Antoniosta, joten kovin helpolla voitto ei San Antonion matkaan lähde.

Peli siis San San Antonio Spurs @ PHOENIX SUNS ML 2.45 49% @ Betway.
Tässäkin kannattaa pelata myös lisäksi kotijoukkueen kolmen pongon tasoitusta. Expekt tarjoaa siitä kertoimen 1.98!
First half lines -bet on Phoenixille 2.25 (Expekt).

Pitkässä sarjassa näillä vedoilla tulisi taatusti voittoa, pienellä tuurilla kaikki osuvat nytkin. Harvoin kuitenkaan löytyy näin edullista pelattavaa. Tällaiset tarjoukset kannattaa hyödyntää heti, jos niitä tulee vastaan. Tosin kaipaisin myös Phoenixin ottelusta tietoja mahdollisista loukkaantumisista. Virallisilla saiteilla on todettu lakonisesti "no injuries".

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Nothing is so simple that it can't be misunderstood!

Minikommentit


Willy
Jäsen
Viestit: 604
Liittynyt: 08.05.2003, 16:35

Tuotto: +3.16 yks.

Palautus%: 103.33%

Panosten ka: 2.26 yks.

Vetoja: 42

Pisteitä: 57

Viesti Kirjoittaja Willy »

Phoenixilla pelikieltoja.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 3843
Liittynyt: 31.01.2003, 19:58

Tuotto: +58.65 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 2.95 yks.

Vetoja: 1585

Pisteitä: 14677
Paikkakunta: Tampere

Re: NBA 16.5.

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Stoudemire ja Diaw sivussa Sunsilta sekä Horry sivussa Spursista johtuen viime ottelun lopussa tulleesta Horryn kovasta rikkeestä jonka jälkeen Diaw ja Stoudemire tulivat penkiltä kentän puolelle. Horry sai 2 ottelun pelikiellon ja Stoudemire ja Diaw yhden, jos haluaa tosta enempi lukee niin juttua löytyy kaikilta keskustelupalstoilta sekä NBA aiheisilta sivuilta, esim nba.comista

Olisihan tuo Sunsin kerroin kauhea ylikerroin, jos kaikki olisivat mukana, mutta vähän maalaisjärkeä mukaan, kun NBA:ssa tollaisia kertoimia löytyy sillä lähes aina syyt kyllä löytyy varsinkaa, kun kyseessä ei voi olla ylireagointia edelliseen peliin sillä Suns voitti sen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JJCordoba
Jäsen
Viestit: 145
Liittynyt: 22.11.2004, 20:01
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja JJCordoba »

Gracias!! Stoudemire on paha menetys. Tämän siitä saa, kun ei ole aikaa vilkaista edes bettingadvicea. Näin kyllä lopun tappelunpoikasen, mutta sitten jäi lukematta seuraamukset. Toisaalta - ei San Antonio siltikään ole mikään pomminvarma. Tosin katselen tässä Suns-väristen lasien lävitse :roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Nothing is so simple that it can't be misunderstood!

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”