Tänään on 21.03.2019, 12:04.

NBA 6.5.

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 4036
Liittynyt: 31.01.2003, 18:58

Tuotto: +31.52 yks.

Palautus%: 100.58%

Panosten ka: 2.95 yks.

Vetoja: 1825

Pisteitä: 19247
Paikkakunta: Tampere

NBA 6.5.

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Phoenix Suns - San Antonio Spurs (209)
over 200.5 1.92 (Expekt) 5/5, Bwinil ja Centrella ainakin myös sama linja

Peli-tempo on totaliin vaikuttavista tekijöistä tärkein. Suns pelaan Nashin johdolla yhtä liigan nopeatempoisinta peliä, kun Spursin normaali pelitaktiikka on hyvällä puolustuksella hidastaa vastustajan tempoa ja hyökkäyspäässä järjestää peliä rauhallisesti ilman hätiköintiä.

Sunsin suunnalta on sanottu, että tässä ottelusarjassa on tarkoitus parantaa nopeatempoista peliä entisestään siittä mitä se Lakers sarjassa esitti. Spursin puolelta on tullu kommenttia, että Spursille kelpaa hyvin tämä Sunsin pelityyli ja, että he ovat valmiina vastaamaan Sunsin nopeeseen tempoon samalla lääkkeellä. Kauden lopussa huhtikuussa Spurs jo harjoitteli tätä pelityyliä ja näissä otteluissa pisteitä syntyikin lähes 200 pisteen keskiarvolla. Spurs teki huhtikuussa ottelua kohden pisteitä jossa pelasi parhaalla miehistöllään lähes 104. Vielä kun molemmat joukkueet ovat hyviä kolmeen pisteen heitoissa on vaikea nähdä, että kumpikaan joukkue jäisi alle 100 pisteen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Phoenixin ja San Antonion sarjaan iteltä lähti peli San Antonion puolesta voittamaan koko sarja. 50%:ina pitäisin Spursien mahdollisuuksia Phoenixin kotiedusta huolimatta. Tiedä paljonko koetetaan käydä psykologista taistelua kertomalla millä temmolla aiotaan lähteä pelaamaan, mutta Spursit edellä Phoenixia niin paljon omasta mielestä, että koripallon katsottavuus kokee taas kolauksen ja tylsä joukkue menee monipuolisen ja hyökkäävän joukkueen tieltä jatkoon riippumatta lähteekö Phoenixin mukaan temmossa tai ei (Phoenixin puolesta pidän periaatteessa peukkuja pystyssä). Phoenixin hyökätessä Spurs oli vuosi sitten liigan paras kolmosten estäjä ja tällä kaudella toiseksi paras. Lisäksi Spurs on mestari torjumaan ajoja paintille. Stoudamire, ehkä tuottaa vaikeuksia. 2005 Stoudamire teki paljon pisteitä, mutta ei ole tällä hetkellä yhtä hyvä ja silloin Spursilla oli varaa antaa tämän hääriä ja jos tuottaa nyt ongelmia niin tuplavartioinnin pitäisi hillitä. Phoenixin puolustus saanut parannusta edelliseen vuoteen verrattuna, mutta ei sieltä löydy ketään kuka pystyisi kunnolla aiheuttamaan harmia Spursien hyökkäykselle. Shawn Marion tuskin pystyy pysäyttämään Parkerin korille ajoja, jossa kanssa suuri hyöty Spursille. Ensimmäisessä ottelussa Phoenixin vauhtiin sopeutuminen voi olla Spursille ongelma jos lähtevät Phoenixin peliä pelaamaan.

Päivän toisessa ottelussa levännyt Cleveland saa kotiinsa New Jerseyn, jolla ollut ainoastaan päivä lepoa edellisen Toronton kohtaamisen jälkeen vaikka voitti sarjan 4-1. Todennäköisesti Cleveland tulee alussa kovaa ja ensimmäisen puoliajan saan Clevelandille (-3,5) pelattavaksi 53%:n arviolla eli ei mikään huippukohde, mutta menettelee.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”