Tänään on 21.05.2018, 06:05.

NBA ke

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

NBA ke

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Laitan vaan pikaisesti kohteet. Perustelen joskus iltapäivän aikana jos suinkin ehdin.

Rockets (-5.0)@Cavaliers *
Clippers@Pistons (-7.5) *
Trailblazers@Heat (+4.0) *
Kings (+1.0)@Hornets **
Nets@Sixers (+2.0) **

Pistonsien linja on laskenut tuosta lisää. Itse olen himpun tullut katumapäälle mietittyäni tuota. Ben Wallace on kuitenkin aika tärkeä mies ja hän ei pelaa, taitaa olla questionablena yleisillä listauksilla.

NJ pyrkii Sixers pelissä pitämään Iversonin kurissa, en tiedä ovatko olleet miten unessa, mutta nykyisin Sixersien peli ei enää ole niin Iversonin varassa, joten jos kahdella miehellä lähtevät Allenia pitämään, muut tulevat esiin. Philadelphia on muutenkin mennyt joukkueena eteenpäin tällä kaudella, kotona tuo tasoitus on mun mielestä hyvinkin pelattavissa.

Kingsien pelaaminen on riskialtista touhua, tiukka matsi kuitenkin alla viime yöltä joten taso hieman laskee. Hornets voitti Celticsit kotonaan, mutta henkilökohtaisesti pidän Kingsejä tässäkin rasitustilanteessa pahempana vastuksena, koska heiltä löytyy Bostoniin verrattuna tehoa huomattavasti leveämmälti. Celtics pelissä riitti kun Lynch otti Piercen kiinni, Antoine Walker oli kuitenkin vielä toipilaana (pelasi toki paljon, mutta heitti huonolla prosentilla), paremmalla Walkerin viimeistelyllä peli olisi ollut varsin helposti Bostonin. No joka tapauksessa tähän pienellä tasoituksella vierasvoittoa. Linja on noussut edullisemmaksi joten peliä pojat peliä...

Portland on yksi tämän hetken kuumimmista joukkueista ja meikäläinen pelaa tasoituksella vastaan. Ei käy järkeen oikein itselläkään. Kai tässä jotenkin mutulla liikutaan. Olihan Portlandilla toki peli eilen ja pääsivät mielestäni vähän liian helpolla. Tracy McGradylla oli ongelmia virheiden kanssa ja Portland otti hänet kahdella ukolla kiinni. Ilman noita virheitä, peli olisi varmaan voinut kääntyä toisinkin päin. Kaipa tuo sitten loppujen lopulta on pelattavissa, joten minimaalinen yksi tähti kun tuli aamulla se kirjattua tänne.

Houstonille päätin lykätä myös yhden tähden, tuossa pelissä perusteluna on vaan tasoero.

Tulipas tehtyä varsin ontuvia juttuja/mahdollisesti vetojakin. Jospa ne AS-tauon aikana paranisi. Laittakaahan muutkin omianne.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


sabonis
Jäsen
Viestit: 25
Liittynyt: 19.01.2003, 04:26
Pisteitä: 0

nba ke

Viesti Kirjoittaja sabonis »

Sea ml (2,7)
Cle ml (3,05)
Mia ml (2,65)
Sac+2

Perusteluina Clevelandiin ja Miamiin kotiedut + vierailijoiden b2b vierasrundilla aina paha tilanne mille joukkueelle tahansa.
Sacramentolla eilen tiukka peli, joka todnäköisesti painaa vielä vähän jaloissa ja Webber poissa, mutta toisaalta Horneteilta sivussa Baron Davis.. Tulllee tasaista

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Joo-o, tosi hyvin taas pyyhkii... Saldoksi 1-4. All Star breikki tulee monelle jengille tarpeeseen, mutta etenkin meikäläiselle. Pitää vähän kasata taas ajatuksia. Onneksi All Star peli tulee telkastakin lähes suorana eli viikon päästä pelistä. Tietysti kun laivalla ameriikasta rahtaa niin aikaahan siinä menee.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”