Tänään on 21.06.2018, 07:30.

NBA la

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

NBA la

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Kotiuduin hieman aikaisemmin mitä oli alunperin tarkoitus, joten nyt putoilee joitakin vihjeitä. Valitettavasti perinpohjaiset tutkimukset saa jäädä tältä päivältä ja niihin palaillaan ensi viikolla.

Hauska nähdä uusia "vanhoja" naamoja täällä eli tervetuloa herra Sukkela.

Jazz (+6.5)@Lakers *

Oliko viime yön peli Lakersin käännekohta? Jos mielestäsi oli, älä pelaa tätä. Mutta minä en usko että käännös oli tapahtunut vielä aivan täysin. Kertoimienlaskijat näköjään olettavat että Lakers tästä lähtien jyrää kaikki. Eittämättä, jengi on kova jos pääsee viime kevään tasolle, mutta toivotaan ettei se tapahdu vielä. Molemmilla peli alla, mutta uskon että Lakerseilla painaa enemmän, peli oli kuitenkin kovempitasoinen mitä Jazzilla. Tosin jos Jazz pelaisi tuollaisen pelin, sen jälkeen Malonea ja Stocktonia työnneltäisi rullatuolissa. :wink: (ikärasismia toim. huom.) Pieni pelko persauksissa tuosta Lakers kääntymisestä, joten vain yksi tähti.

Bulls (+7.0)@Sonics *

Linja tuntuu aivan liian isolta, mutta tosiasia on se, että Seattle lähtee huilanneena ja Bullseilla alla tappio Portlandille. Ei tullut kovin rumaa löylyä, joten uskalsin lähteä yhdellä tähdellä.

Nuggets (+16.0)@Mavericks *

Hirmuinen linja. Ihan vaan sen takia kokeilen tosi pienellä.

Knicks (+6.5)@Bucks **

Ainoa syy miksi ei kolmea tähteä, on New Yorkin viime yön matsi. Molemmat lähtee sata lasissa peliin ja tämä matsi on tärkeä. Linja tulee tässä pelissä vielä putoamaan, joten kipin kapin tiskille.

Spurs (-5.0)@Heat **

Molemmilla peli viime yöltä ja tällä kertaa kotijoukkueella on pidempi matkustus takana. Spursien vanha herra Robinsonkin intoutui viime yönä varsin hyvään peliin selkäongelmien helpotettua ja Duncan pääsi vähemmällä. Miami hävisi matkaottelunsa ailahtelevalle Philadelphialle ja Spursit voittivat Tracy McGradyn tähdittämän Orlandon.

Pahoittelen ontuvia perusteluja, mutta laitoin edes jotain. Koneen mielestä olisi jotkut kohteet olleet gurttumaisen tykkejä. Valitettavasti se ei vielä tajua että edellisenäkin yönä pelataan, taidan tänään tai huomenissa yrittää sen arviointia.

Mietin muuten vielä Indianan pelaamista (-5.5)...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”