Tänään on 23.05.2018, 10:13.

NHL Torstai

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Andrei
Jäsen
Viestit: 59
Liittynyt: 20.01.2003, 23:42
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Temirtau (KAZ)

NHL Torstai

Viesti Kirjoittaja Andrei »

NY Rangers antoi potkut heidän coachille, Bryan Trottierille. Unibet antaa Rangersille kotivoitosta 2.90 Coloradoa vastaan. Pojilta (Ekiltä? 8) ) kysäsen tässä, että nouseeko tämä pelattavaksi, sillä lähes kaikki jotka ovat vaihtaneet valmentajaa tällä kaudella, ovat pelanneet seuraavat pelit hyvin?? Colorado pelannut ilman tappiota edelliset neljä peliä, niin mahtaakohan pojillakin olla masu täynnä ja taukoa jo odotellaan.. kolmas vieras peli Coloradolla putkeen. Itsestäni 2.90 vaikuttaa hyvinkin kokeilemisen arvoiselta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Se pelaa ei, joka pelkää...

Minikommentit


Duunari
Jäsen
Viestit: 132
Liittynyt: 14.01.2003, 04:54
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Duunari »

Centrebetille:
Boston - Chicago +½. Kerroin 2.08. Panos 6€.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


hitter
Jäsen
Viestit: 58
Liittynyt: 27.01.2003, 23:08
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Tampere

Ny Rangers

Viesti Kirjoittaja hitter »

Vaikket multa kysynytkään niin olen alkanut kääntämään päätäni tuohon uskoon,että valmentajan vaihtaneet joukkueet todellakin voittavat,etten nyt valehtele kun tuli niin äkkiä tämä mut taitaa olla 100% voitot kaikilla "uusilla"valmentajilla siis tietysti eka peli...Mulla arvioissa k/3 1.2% mut saattaa olla et alan kyllä rukkaamaan niitä uusiksi kyllä tuo tilasto alkaa jo sitä luokkaa olla,että melkein voi silmät kiinni pelata jos "valkku" :lol: vaihtuu.Veikkaaja on tilastot muistaakseni viime viikon lehdessä.Siinä siis myös mun eka "vihje" tälle päivällä :D
NY RANGERS ML 2.3 *
ps MATH arviot sanoo tätä 65% coloradolle...En tiedä onko hällä paremmat tiedot juuri tälläisistä kierroksista tod.näk.7 kohdetta Ja (lähes)kaikki krt 1.5-1.65 panos 300. ilmeisesti painotettu juuri noita rasitustekijöitä tahi sitten sitä mistä olen täysin samaa mieltä,joka joukkue antaa kaikkensa lukuuntottamatta OTTAWAA :cry: Että päästän viimeiselle ns lomalle hyvällä joukkuehengellä ja fiiliksillä,ainakin itse toimisin niin jos siellä pelaisin ja uskon kaikkien joskus kilpaa urheilleiden olevan samaa mieltä mutta silti en lähde pelaamaan 1.5ja 1.6 joka peliin that's for sure.Lyhyemmän puoleinen PS :roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Eki
Jäsen
Viestit: 487
Liittynyt: 19.01.2003, 22:29
Pisteitä: 0
Paikkakunta: JKL

Re: NHL Torstai

Viesti Kirjoittaja Eki »

Andrei kirjoitti:NY Rangers antoi potkut heidän coachille, Bryan Trottierille. Unibet antaa Rangersille kotivoitosta 2.90 Coloradoa vastaan. Pojilta (Ekiltä? 8) ) kysäsen tässä, että nouseeko tämä pelattavaksi, sillä lähes kaikki jotka ovat vaihtaneet valmentajaa tällä kaudella, ovat pelanneet seuraavat pelit hyvin?? Colorado pelannut ilman tappiota edelliset neljä peliä, niin mahtaakohan pojillakin olla masu täynnä ja taukoa jo odotellaan.. kolmas vieras peli Coloradolla putkeen. Itsestäni 2.90 vaikuttaa hyvinkin kokeilemisen arvoiselta.
Kyllä kaikki valmentajaa vaihtaneiden joukkueiden ensimmäiset pelit ovat tällä kaudella päättyneet voittoon, mutta en mä oikein lämpiä tuolle trendille.. NY Rangers on mielestäni niin syvältä perseestä, että en tuolla kertoimella siihen lähde sijoittamaan senttiäkään. Onnea matkaan kuitenkin niille jotka niin tekevät :) Eihän se mikään mahdottomuus ole tietenkään, mutta itse passaan sen.

Muutama poiminta täältä suunnasta kuitenkin tulee;

Atlanta - Toronto 2.95 OddsAlive (panos 1/5)

Atlanta on kuin uudesti syntynyt. Torontolla eilen motivaatiovoitto Carolinasta ja nyt siis heti toinen matsi perään. Kuuluu kategoriaan 'pakko kokeilla tuollaisella kertoimella'. Ei muuten, mutta Toronton 2/2 ja mahdollinen let down tekevät tästä pelikelpoisen omasta mielestäni. Panos silti hyvin maltillinen.

Vancouver - Edmonton 2.0 Nordicbet (panos 1/5)

Hieman samat perustelut kuin edellisessä. Edmontonilla viime yönä taatusti huolella valmistauduttu matsi voitokkaasti Minnesotaa vastaan, joka tosin pelasi väsyneenä. Nyt vastaan asettuu kuitenkin pari luokkaa kovempi vastustaja, joka on kaiken lisäksi päässyt vähän vetämään henkeä. Vancouveria lapulle hyvällä kertoimella.

San Jose - Anaheim 1.95 Unibet (panos 1/5)

Anaheim kaatoi viime yönä kotonaan tosi kovassa rasitustilanteessa olevan Ottawan. Sharksit kaatoivat aiemmin viikolla pari kertaa Los Angelesin ja niin kuin aiemmin jo spekuloitiin, Sharksit ovat tulossa nyt tai ei koskaan. En usko tässä divisioonan sisäisessä kamppailussa Ankoilla paljoa sanomista olevan.

New Jersey - Philadelphia 3.0 Centrebet (panos 1/5)

No joo, muistetaanpas totuus kuitenkin. Flyers on erittäin laadukas ja sitä tosin on new jerseykin, mutta ei kai tässä nyt voi kolmen kerrointa passatakaan. Viimeksi Devils voitti (taisi olla joulun kieppeillä) Phillyn jatkoajalla 1-0 ja tässä olisi hyvä sauma kuitata se ikävä tapaus. Suht levänneitä kumpainenkin ja tämä on titaanien taisto molemmille.

Siinä neljä valintaa aika pinnallisilla perusteilla. Panokset pidän hyvin maltillisina, mutta kaikki nuo ovat mielestäni kokeilemisen arvoisia..

Kommentoida saa ilman muuta :D

Eki

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Arrows
Jäsen
Viestit: 1776
Liittynyt: 17.01.2003, 22:55

Tuotto: +5.08 yks.

Palautus%: 106.91%

Panosten ka: 1.88 yks.

Vetoja: 39

Pisteitä: 75

Viesti Kirjoittaja Arrows »

Atlanta - Toronto 40-22-38
Boston - Chicago 51-23-26
Columbus - Nashville 44-23-33
Detroit - Florida 56-23-21
Los Angeles - Ottawa 26-23-51
New Jersey - Philadelphia 46-25-29
NY Islanders - Montreal 44-22-34
NY Rangers - Colorado 36-23-41
San Jose - Anaheim 52-23-25
St. Louis - Buffalo 50-23-27
Tampa Bay - Carolina 50-24-26
Vancouver - Edmonton 53-23-24
Washington - Pittsburgh 55-22-23

Pelille:
Washington 1,85 @ Expekt (1 point)
Atlanta 2,85 @ Unibet (3 points)
NY Rangers 2,90 @ Centrebet (2 points)
Vancouver 2,00 @ Nordicbet (2 points)
San Jose 1,95 @ Unibet (1 point)

Ylikertoimia voi tietysti löytyä muualtakin tai muista matseista, mutta nuo pelit laitetaan seurantaan. Line ja ML-arviot laitan jos joku niitä kaipaa. Tuntuu vain että suurin osa taulun porukoista taitaa pelailla vaan näitä draweja.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Eki
Jäsen
Viestit: 487
Liittynyt: 19.01.2003, 22:29
Pisteitä: 0
Paikkakunta: JKL

Viesti Kirjoittaja Eki »

Arrows,

Saattaahan se olla että suurin osa pelailee tällä taululla draweja, mutta kyllä mä henkilökohtaisesti suurimmaksi osaksi vetelen pucklinea ja moneylinea. Mutta niin kuin alussa sanoin, mä laittelen selkeyden vuoksi pelivalinnoikseni tänne noita draweja ja sellaisille suomalaisten tutuille toimistoille. Lisäksi yleensä kun mä suosittelen jonnekin 90-95 palautuksen toimistoille pelejä, niin lähes aina pelikelpoisiksi nousevat myös paremmat peliehdot antavien toimistojen pl:t ja ml:t.

Mä mietin itsekin arvioiden laittamista tänne vähän Jalin taululle pitkään postittamieni taulukoiden tyyliin, mutta vaihtelun vuoksi pitäydyn ainakin toistaiseksi näissä lyhyissä sanallisissa perusteluissa ja satunnaisissa prosenttiarvioissa.

Mutta, jos intoa riittää niin ei varmasti kukaan pane pahakseen vaikka laitat useisiin pelimuotoihin rajoja tänne. Päinvastoin, monipuolisuus on hyvästä.

Eki

PS. Andrei, ettet ymmärtänyt väärin niin toistan vielä että ei NY Rangersin pelaaminen ole mielestäni perseestä, joukkue vaan on :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Andrei
Jäsen
Viestit: 59
Liittynyt: 20.01.2003, 23:42
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Temirtau (KAZ)

Viesti Kirjoittaja Andrei »

Eki, otin jo riskin eilen ja kävin laittamassa Rangersin lapulle. 8) Toisaalta pelaan yleensä tällaisissa tilastoissa toisinpäin, eli siis kun kaikki valmentajaa vaihtaneet joukkueet ovat olleet ilman tappiota ensimmäisen pelin niin haistelen sitä "tilastotappiota", sillä pakkohan sen joskus on tulla. Mutta toivottavasti se ei tule vielä tänään, sillä vaikka Rangers on pelannut päin pe*settä, osin loukkaantumistensa takia, niin kyllä he voittaa silti osaavat, ainakin heikompia joukkueita. :wink: Eikä Coloradokaan ole kylläkään loistanut tällä kaudella. Heh, osaanpas selittää taas epäselvästi, mut tajuatte varmaan pointin. Eli siis 2.90 on siinä rajoilla pelattavaksi, vaikka he eivät olisi vaihtaneet valmentajaa. Nythän olisi mukava lähteä viikonloppua viettämään kun kolmen ottelun tappioputki katkeais.. Tai sitten jos kuulee sanan Rangers ja kyr*ä kasvaa ottaan niin silloin ei kannata pelata.. :wink: Odottelen, että Carolina vaihtaa valmentajaa ja pelaan sitten heitä vastaan.. 8)
Nyt pitää lähteä etsimään Atlantalle ja San Joselle kavereita, että pärjää viikonlopun yli.. Tampan 1.95 Carolinaa vastaan on ainakin lähellä pelattavaa.. (kuuluu samaan sarjaan kuin Vancouver ja San Jose..)

--

Siis ens yön pelit:

NY Rangers - Atlanta 2.90 Centrebet
New Jersey - Philadelphia +0.5 1.92 Centre
San Jose - Anaheim 1.95 Unibet
Atlanta - Toronto 2.95 Unibet
Tampa Bay - Carolina 1.95 Expekt
Vancouver - Edmonton 1.95 Expekt

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Se pelaa ei, joka pelkää...

Minikommentit


Eki
Jäsen
Viestit: 487
Liittynyt: 19.01.2003, 22:29
Pisteitä: 0
Paikkakunta: JKL

Viesti Kirjoittaja Eki »

Olipas surkea yö :( Nyt vedetään vähän henkeä ja palataan uusin kujein lauantaina / sunnuntaina :D

On tuolla yk -kanavalla muuten tosi kova meno aina välillä. Usein etenkin puolen yön jälkeen keskustelun taso nousee huomattavasti alkuiltaan verrattuna.. Sitä oli taas ainakin Mikko todistamassa viime yönä :D

Eki

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”