Tänään on 24.06.2018, 11:59.

NHL uutisia

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Elvis
Jäsen
Viestit: 259
Liittynyt: 10.02.2003, 16:15
Pisteitä: 2

NHL uutisia

Viesti Kirjoittaja Elvis »

Tommonen juttu löyty TSN:n sivuilta

http://www.tsn.ca/nhl/news_story.asp?id=44759

Ton lisäksi huhut kertoo, että Theodoren perheessä oltaisiin myös lyöty vetoja pojan otteluista, mutta toi on siis vaan huhu, en tiedä varmasti pitääkö paikkaansa.


Theodore's father arrested in raid

TSN.ca Staff
6/18/2003

The father of Montreal Canadiens goaltender Jose Theodore was reportedly among those arrested in pre-dawn raids in Montreal on Wednesday in connection with a loan-sharking ring.

According to broadcast reports out of Montreal, Ted Nicolas Theodore, his brother and two of his sons were among 16 suspects arrested as part of Operation 'Arbitre', which has been underway for the past year.

There has been no indication that Jose Theodore was involved.

The investigation targeted crimes linked to loan sharking and death threats, operating primarily out of the Montreal Casino.

Montreal police are scheduled to provide further details of the arrests on Thursday.

The suspects are scheduled to appear in court September 20.

Theodore, a Hart trophy winner last year as the NHL's most valuable player, posted a 20-31-6 record and a goals against average of 2.89 in 57 games with the Canadiens this past season.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Elvis
Jäsen
Viestit: 259
Liittynyt: 10.02.2003, 16:15
Pisteitä: 2

Viesti Kirjoittaja Elvis »

Laitetaan nyt tänne noi ton jutun viimesimmät käänteet.

Eli toisin kun tossa yllä oli mainittu, pidätettynä koronkiskonnasta ovat Josen isä, tämän 4 velipuolta ja isän veli. Jose ei ole ainakaan poliisin mukaan epäiltyjen listalla, tosin Kanadan ja Quebecin veroviranomaset kuulemma tutkivat hänen raha-asioitaan tällä hetkellä.

Huonointa Josen itsensä kannalta on kuitenkin se, että julkisuudessa oli parikin kuvaan hänestä ja paikallisista Helvetin Enkeleistä yhdessä, ovat kuulemma oikeinkin hyvätkin kaverit keskenään. Ilmeisesti NHL on ollut tietoinen tosta jo pitemmän aikaa ja varoittanutkin häntä kaveeraamasta heidän kanssaan. Siis toi varotus on tullut pelkästään mahdollisten imago-ongelmien takia, ei ole siis kerhon jäsen tai mitään sellasta. Mutta noitten kuvien seurauksena kuitenkin ilmeisesti kaikki mainokset, joissa Jose oli, ovat vedetyt pois TVstä ja lehdistä.

Turha kai sanoakaan, mutta aika useat jo arvelevat Theodoren vaihtavan seuraa ensi kaudeksi. Saas nähdä toistaako historia itseään ja Colorado saada Josesta Royn seuraajan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”