Tänään on 24.06.2018, 07:04.

NHL 5.3

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
PiruParka
Jäsen
Viestit: 496
Liittynyt: 07.07.2004, 04:34
Pisteitä: 0

NHL 5.3

Viesti Kirjoittaja PiruParka »

ANA-CLB U6 2,10 51% Canbet

CHI-DAL U6,5 1,80 59% Expekt/Betsafe

VAN-STL O6 1,87 56% Canbet

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


meitsi78
Jäsen
Viestit: 56
Liittynyt: 06.10.2005, 20:59
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja meitsi78 »

Vancouver - St. Louis ML 3.7 Pinnacle

Vancouverin ensimmäinen kotiottelu kolmen ottelun 'kiertueen' jälkeen jossa vastaan luistelee viime aikoina yllättävän hyvin pelannut St. Louis joka on ollut Vancouverilla vaikea vastus. Kolme ottelua ja kaikki suoraan St.Louisille. Vancouverilla lisäksi pieniä ongelmia puolustuksensa kanssa

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Otetaan fiksumpien ihmisten prosentit ja ynnätään se meitsin vahvalla mutulla ja tästä saadaan haiseva yk.

All in all you're just another dick with no balls

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 21:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Olympiatauon jälkeen on Nashvilleä vastaan pelattu kaksi kertaa. Eka kerta osui, toinen kerta ei. Kolmas kerta toden sanoo...Nashvillellä alla 3-1 voitto Vancouverista. Tuon pelin Vancouver vei kuitenkin kaikessa muussa paitsi maaleissa, mm. laukaukset heille 42-20. Kolmanteen erään mentiin tilanteessa 1-1 ja tietenkin se on juuri Nashville joka tekee/saa parit maalit. Ennen tuota peliä hävisivät vieraissa Chicagolle 3-0 laukausten ollessa 33-20. Vieraat eivät vieraissa kovin tehokkaita ole olleet, saldo 12-13-5 kun se kotona on 23-6-1. Kymmenessä edellisessä vieraspelissä vieraat ovat tehneet kolme maalia tai enemmän 4 kertaa. Omaan maaliin om samassa otannassa mennyt kolme maalia tai enemmän 7 kertaa. Perustasoltaan joukkueet ovat jokseenkin samanmoisia. Siihen kun ynnätään vieraiden IMO ei kovin hyvä vire sekä koti-vierasvoima niin kerroin 2,30 vaikuttaa kohtuu haulta?

Columbukselle ottelu on 2/2 sekä 3/4. Sarjatilanne heille myös melko "vaativa", kahdeksanteen sijaan on matkaa 22 pistettä. Kauden vieraspelit eivät kovin hyvin ole menneet, saldo siitä 8-22-2. Anaheim keikkuu viivan tuntumassa joten hereillä pitää olla ja hereillä on kotona muutenkin paremmin oltu, 18-9-4. Kotivoitto.

Minnesota ja Colorado kohtasivat alkuviikosta, tuon pelin vei Colorado kotonaan 4-2. Nyt selvitetään uudestaan kuka on kuka :twisted: Molemmilla ollut suht tiukka otteluohjelma tauon jälkeen. Vosi ajatella että Colorado tästä vähemmän kärsisi laajemman materiaalin turvin :roll: Coloradolla alla eilisestä 5-3 vierastappio Dallasille. Jäähyilivät aika lahjakkaasti tuossa ja Stars saikin heti ekassa erässä 2-0 johdon yv-maaleilla. Minnesotalla on hyvä puolustus, mutta viime peleissä tuntuu sekin vähän reikiintyneen. Kymmenessä edellisessä on omaan maaliin mennyt 3 maalia tai enemmän 7 kertaa. Kotijoukkuetta tässä tarjotaan suosikiksi reilulla 40%:lla. Njaah...50/50 ja vierasvoitto.

Vancouver pelannut tauon jälkeen ihan hyvin. Ensin 2-1 voitto vieraissa Calgarysta, sitten pyörittivät peliä laukauksin 42-20 Nashvillen vieraina ja Chicagon vieraina nousivat 3-0 tappioasemasta aina voittoon asti rankkareilla. Nyt pääsevät kotihallin missä onkin kulkenut hyvin, 20-5-3. St. Louis, tuolla NHL:n Kalpalla on pelkkä kiusaajan rooli. Hyvin ovat kiusanneetkin tällä kaudella, kolme aiempaa kohtaamista heille!!! Olisiko jo aika vaihtaa rooleja? Kotivoitto.

Eilisestä kierroksestya tuli taas vähän Kuva fiilis. 2/4 kiinni ja palautus naurettavat n. 110% Kuva No, pitäisi kai ajattella että jo se että pääsee omille on voitto tässä leikissä. Sen kuitenkin sanon että ei se Montreal nyt ihan 6-2 Tampaa varsinaisesti vienyt koko peliä. Kolmannessa erässä oltiin tilanteessa 2-2. Sitten Montreal yhtäkkiä *Puf*, tekee 4 maalia...kahden ekan erän laukaukset Tampalle 23-10.

Menee miten menee tämä kierros* niin allekirjoittanut menee toistaiseksi tauolle** tästä kirjoittelusta. Eihän noista "vihjeistä" nyt mitään iloa kenellekkään muutenkaan ole ollut joten menetystä ei ole :lol: Sanon tämän itse niin ette pääse kuittaamaan :wink:

* jos kaikki menee ohi niin yksi kierros tulee vielä :wink:

** ellei joku ala maksaa mulle tästä :lol: :lol: :lol: :lol: (voitte tilata Sputnik-paketin...)

Edit: ja tätä kirjoittaessa kaikki tosiaan näyttää menevän ohi. Mutta toisin kun yllä lukee en siltikään jatka 8)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”