Tänään on 23.06.2018, 19:56.

NBA 2.3

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

NBA 2.3

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Chicago -4,0 - Cleveland +4,0 1,95 Pinnacle

Viime vuonna Cleveland voitti ensimmäisen ottelunsa All-Stars pelin jälkeen ja hävisi sen jälkeen kuusi ottelua putkeen, joka maksoi joukkueen playoff paikan. Tänä vuonna tilanne on sama, paitsi häviöitä on kertynyt voiton jälkeen vasta viisi.

"Right now, it's all, 'Here we go again,"' Cavaliers forward Donyell Marshall said. "Obviously, with the talk of last year, we try not to let that affect us, but I think it's affecting us right now."

Kauden aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet Clevelandin voittoon, mutta Chicago on pelannut erittäin pirteästi viime pelinsä. Cleveland pelasi eilen tappiollisen ottelun kotonaan Sacramentoa vastaan ja koettaa varmasti laskea pelitempoa tämän päivän ottelussa. Joukkueilla joissa loistaa yksi tähti ylitse muiden on usein vaikeuksia perättäisinä päivinä pelattavissa peleissä.

Chicagon Allen ja Duhon ovat kysymysmerkkejä pelaamisensa kannalta tässä ottelussa. Molemmat loukkasivat itseään edellisessä pelissä. Allen pelasi kauden toisen pelinsä aloitusviisikossa ja esitti kuulemma kauden parasta peliään. Duhoninkin mahdollinen poissaolo vaikeuttaa jos ei muuta niin taktiikkavaihtoehtoja Hirnichin jäädessä ainoaksi kunnolliseksi pistevartijaksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”