Tänään on 27.05.2018, 13:48.

NBA 3.1

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

NBA 3.1

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Washington -3,5 - Indiana +3,5 1,95 Pinnacle

Veto perustuu enemmän Washingtonin romahtamiseen edellisessä pelissään kuin joukkueiden voimasuhteisiin. Washington johti Memphisiä puoliajalla 11 pisteellä ja hävisi kymmenellä. Omissa kansissa tuollainen syö joukkuetta, joka näkyy yleensä vähintäänkin seuraavassa pelissä. Tilastollisesti en pysty sanomaan tuota todeksi, tarpeeksi suurta otantaa en saa tekemälläkään, mutta tahtoo sanoa samaa lajissa kuin lajissa.
Washingtonin joukkueen voi sanoa olleen viime aikoina tulessa ja se on näkynyt myös tuloksissa. Indiana taas on loukkaantumisistaan huolimatta pelannut nimenomaan joukkueena ja on saavuttanutkin taistelemalla tulosta.
Kauden ensimmäinen kohtaaminen joukkueiden välillä päättyi Indianan voittoon ja kaksi seuraavaa vei Washington. Washingtonin jälkimmäisessä voitossa Indianan Stojakovic teki debyyttinsä, eikä ollut vielä kunnolla joukkueen sisällä. Tämän ottelun jälkeen Indianan saldo on ollut 7-3.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Deion
Jäsen
Viestit: 31
Liittynyt: 22.02.2004, 01:24
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Deion »

Olen eilisestä viisastuneena tehnyt lyhyen yhteenvedon käyttämästäni menetelmästä jonka liitän jokaiseen viestiini tänään (NBA,NHL,NCAA) ja pidän sen luettavissa omalla sivullani niin kauan kun näitä kehtaan postailla.

Kerroinrajana kannattaa pitää hintaa millä olen lyönyt vedon. Jos saamasi kerroin on sitä huonompi, shoppaile lisää tai jätä veto laittamatta.

Käyttämäni menetelmä perustuu 70%:sti aiempiin samankaltaisiin otteluihin, eli lähinnä joukkueitten väsymykseen ja vahvuus-heikkous epäsuhtaan joukkueitten pelitavassa. Loppu 30% koostuu loukkaantumisista, kerroinmuutoksista ja omista päähänpinttymistä. En väitä tuntevani kaikkia yliopisto-joukkueita läpikotaisin tai edes hirveän hyvin, mutta olen testannut kaikki käyttämäni ei-subjektiiviset osat systeemiäni aiempien kausien (väh.3 kautta) historiaa vasten. Tulokset olisivat olleet voitolliset silloin, mikä ei tietenkään takaa yhtään mitään tämän päivän tai huomisen otteluihin niinkuin ei mikään muukaan menetelmä.

Pidän seurannan aina erikseen näille päivän parhaille valinnoille täällä foorumilla ja sivuillani kaikille otteluille joihin olen panostanut.

Tässä valinnat päivän parhaiksi. Memphis/NY matsissa arvioni on tuolla tasoituksella 50-50 ja Boston/Miami 53% underille.

New York Knicks/Memphis Grizzlies (U 93.5) for 1st Half, 2.110

Miami Heat/Boston Celtics (U 102.5) for 1st Half, 1.971


NCAA seuranta 22.2 alkaen
9-10-0 (W-L-T) -1,407 yksikköä

NBA seuranta 13.2 alkaen
14-15-1 (W-L-T), -1,57 yksikköä

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”