Tänään on 24.05.2018, 11:25.

NHL 28.2.

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Keitto
Jäsen
Viestit: 151
Liittynyt: 16.02.2005, 09:03
Pisteitä: 0

NHL 28.2.

Viesti Kirjoittaja Keitto »

Pistetäänpäs tännekin puolelle kun hyviä kertoimia alkaa saamaan vähän joka bookkerilta....Vai olenko hullu kun pidän tätä paria aika helmenä?


Calgary - Vancouver (63-18-19)

Vancouverilta näyttäisi olevan pois seuraavat pelaajat:
-Sami Salo (loukkaantunut oympialaisissa)
-Mattias Öhlund (kylkivamma olympialaisissa)

Krapula/jet lag -osasto eli kysymysmerkit: :D
-Ruutu
-molemmat Sedinit
-muita?

Plussapuolella kisat missanut Näslund saattaa olla kunnossa, samoin Bertuzzi lienee levännyt muutaman päivän, koska hänen joukkueensa tippui aikaisessa vaiheessa.

Calgaryllä ei taas ei pitäisi olla vastaavia huolia, Iginlan Kanada tippui aikaisessa vaiheessa ja Kipper on lepuutellut aurinkorannoilla.

Muutenkin Calgary on ollut hyvä kotonaan, ja nyt pitää antaa vielä rutkasti etua. Vaikka Vancouver saisikin olympiafinaalissa pelanneet jannut jäälle tähän matsiin, äijät eivät varmastikaan ole kunnossa rajun olympiapelisarjan ja iltapäivälehdistä päätellen vielä rajumman juhlinnan jälkeen. Siihen päälle vielä lento Kanadaan ja a vot! Kotivoitto.

Aika hurjia ylikertoimia näyttäisi olevan tarjolla. Myös muista päivän peleistä voi löytyä poisjääntien takia hyviä kohteita.

edit: typo + poistettu kerroinspekulaatiot

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Olpa
Jäsen
Viestit: 186
Liittynyt: 07.02.2005, 12:25
Pisteitä: 16

Viesti Kirjoittaja Olpa »

Mikäs Detroitin tilanne on ensi yön ottelussa? Ruotsalaiset juhlivat vielä kultamitalejansa, joten sieltä puuttuu Lindström, Kronwall, Samuelsson, Zetterberg ja Homström. NHLssä on kuitenkin rajana, että 23 pelaajaa saa vain olla kokoonpanossa ja jos ottaa pelaajan pois kokoonpanosta (IR) niin sen pitää olla viikon sivussa ja tuskin tälläiseen lähdetään... mutta onko tässä jokin erityistapaus, että Detroit saa kutsua farmista pelaajia paikkaamaan noita ja ylittämään 23 pelaajan rajan "väliaikaisesti" vai pelaavatko 18 miehellä eli kolmella ketjulla?

Sekavasti selitetty ja toivottavasti joku osaisi antaa asiaa selventävän vastauksen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Pontus
Avatar
Jäsen
Viestit: 1271
Liittynyt: 26.01.2006, 23:51

Tuotto: -13.18 yks.

Palautus%: 83.52%

Panosten ka: 4.44 yks.

Vetoja: 18

Pisteitä: 52

Viesti Kirjoittaja Pontus »

San Jose-Detroit pelissä voi olla detroitin puolesta aika vajaa kokoonpano. Detroitin gm Ken Holland oli kertonut, että kaikki 5 ruotsalaista olivat menneet ruotsiin juhlimaan ja he eivät pelaisi tänään. Myöskin datsjukilla on jotain ongelmia lentojen kanssa. Nabokovilla on myös lennon kanssa ongelmia joten toskala saattaa olla maalilla, mutta ei hän niin paljon heikennä joukkkuetta. Paf ja veikkaus tarjoavat San Joselle 2.45 kerrointa, centrebetillä peli ei ole ollenkaan listoilla ja muualla san josen kertoimet ovat pudonneet.

Edit. Nyt paffikin poistanut pelin listoiltaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”