Tänään on 28.05.2018, 09:31.

NFL Week 14

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1433
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1154
Paikkakunta: Esbå

NFL Week 14

Viesti Kirjoittaja GWS »

Chicago @ Pittsburgh Under 31 kerroin 1,91 panos 4/10 BAW

Pittsburghin puolustus ei ole tällä kaudella ollut yhtä vakuuttava kuin viime kaudella. Chicagon hyökkäyksen (minkä?) pysäyttämisen ei kuitenkaan pitäisi olla mikään ongelma. Chicagon hyökkäystä johtaa rookie-QB Kyle Orton, jolla on ollut sikäli kiitollinen homma, että joukkueen puolustus on tehnyt matsien voittamisen Ortonille äärimmäisen helpoksi. Ortonille on riittänyt se, että on järkännyt pari TD:tä tai FG:tä puolustuksen hankkimista hyvistä kenttäasemista ja ollut itse menettämättä palloa.

Hyökkäyksessä Steelersillä puolestaan on ollut ongelmia sekä QB-Roethlisbergerin loukkaantumisten kanssa, että yleensä niin luotettavassa juoksupelissä. Roethlisberger kärsii tällä hetkellä sormivammasta, muttei tuo ainakaan viime sunnuntain pelissä näyttänyt yhtään tahtia haittaavan. Chicagon puolustus on ollut liigan paras ja sitä vastaan Big Ben ei varmastikaan samanlaista heittonäytöstä järjestä kuin viime viikolla Cincyä vastaan. Varsinkaan kun Chicagoa vastaan tuohon ei ole edes tarvetta.

Raja on suht' alhainen, mutten silti usko joukkueiden hyökkäysten tuota määrää pisteitä saavan aikaiseksi muuten kuin siten, että puolustukset avittavat pallonriistoilla ja niillä tehdyillä pisteillä tai hyvillä kenttäasemilla. Sääksi luvassa nollakeliä ja lumikuuroja sekä suhteellisen kovaa tuulta (6 m/s) mikä ei hyökkäysten hommaa ainakaan helpota.

Baltimore @ Denver Under 40 kerroin 1,926 panos 3/10 Pinnacle

Yllättävän korkea on raja tässä. Denverin puolustuksen heikompi osa-alue on ollut heittohyökkäys, mutta Ravensilta ei löydy juurikaan aseita tuon hyödyntämiseen. Denverkään tuskin Ravensin puolustusta vastaan hirveitä pistemääriä takoo vaikka sieltä Ray Lewis puuttuukin. Denverillä tuskin on tarvettakaan suureen pistetehtailuun vaan heille riittänee johtoasemassa kellon kuluttaminen, kun Ravensin hyökkäykseltä ei paljoa siis ole odotettavissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1433
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1154
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

BAW tällä kertaa aikaisemmassa spessujensa kanssa. Kaikissa kerrointa 1,85 ja panosta BAWin maksimit, eli kirjataan seurantaan 2/10

Cleveland Browns at Cincinnati Bengals (How many rushing yards will Rudi Johnson (Cin) record?) Over 86.5

Luvassa huonoa säätä, Cincy tulee melkoisella varmuudella johtamaan peliä --> Rudi tulee saamaan palloa paljon. Vastassa liigan heikoimmasta päästä oleva juoksupuolustus, joten pitäisi mennä helpohkosti yli.

Tampa Bay Buccaneers at Carolina Panthers (How many rushing yards will Stephen Davis (Car) record?) Under 47,5

Davis on pudonnut Carolinan hierarkiassa selkeästi kakkoseksi DeShaun Fosterin taakse. Tampan puolustusta vastaan ei paljoa juosta, vaikka pääsisi yrittämään useamminkin.

New York Giants at Philadelphia Eagles (How many passing yards will Eli Manning (NYG) record?) Under 240,5

Phillyn hyökkäys on tällä hetkellä niin vajaamiehinen, että Manningilla tuskin hirveästi tarvetta heittelyyn on. Ottanevat alussa johdon ja keskittyvät juoksemaan kelloa pois.

New Orleans Saints at Atlanta Falcons (How many passing yards will Aaron Brooks (NOrl) record?) Over 221,5

Atlanta tekee varmasti pisteitä Saintsin puolustusta vastaan, joten Brooksin on pakko heittää paljon, jotta joukkueella olisi jonkinlaiset mahdollisuudet. Atlantan secondary ei ole mikään huippu, joten raja on hieman alhainen kun hallissa eivät olosuhteetkaan pääse haittaamaan.

New Orleans Saints at Atlanta Falcons (How many rushing yards will Warrick Dunn (Atl) record?) Over 95,5

Kuten edellä mainittu, todennäköisesti Atlanta johtaa ja juoksee paljon, kuten tekee toki muutenkin. Saintsin juoksupuolustus on liigan heikoimpia ja vaikka raja on suht' korkea, kelpaa tämä silti peliin.

Ihan niin pihalla eivät ole tällä kertaa kuin ovat välillä olleet, mutta kyllä näistä Johnson ja Davis ovat nytkin erittäin hyviä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1433
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1154
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

Houston +6,5 @ Tennessee kerroin 1,91 panos 4/10 BAW

Houston on ollut viime peleissään ihan hyvin mukana, mutta on onnistunut sähläämään lopussa voiton sekä St. Louisia ja Baltimorea vastaan. En näe näiden liigan pohjasakkaan kuuluvien joukkueiden välillä juurikaan tasoeroa, joten tällä tasoituksella Houston kelpaa hyvin peliin.

Indianapolis @ Jacksonville +9,5 kerroin 1,855 panos 4/10 Pinnacle

Onhan Indy ollut hirmu hyvä ja Jacksonvilleltä puuttuu QB Byron Leftwich, mutta on tämä tasoitus silti liioittelua Jaguarsin tasoiselle joukkueelle kotipelissä.

Tampa Bay @ Carolina Under 36 kerroin 1.952 panos 3/10 Pinnacle

Tampan puolustus ihan liigan parhaita, joten Delhomme-Smith tandem tuskin sitä vastaan mitään hirmulukuja takoo. Carolinan puolustus ei ole ihan Tampan tasoa, mutta hyvä sekin. Rookie-QB Simmsin johtama Bucsin hyökkäys ei ole niitä pahimpia pysäytettäviä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”