Tänään on 23.05.2018, 22:40.

NBA la

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

NBA la

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Ja taas muutamia pelejä poimin listoilta. Tuossa panostuksia miettiessä ajattelin infota hieman tännekin. Ihan vaan kokeeksi eli tämä ei välttämättä ole se muoto joka tulee jatkossa.

* = 1-2 % kassasta
Kolmea tähteä enempää en laita mihinkään.

Hawks (+3.0)@Cavaliers *
Hawks@Cavaliers Under 193 **
Nuggets@Bucks (-10.0) ***
Jazz (+1.5)@Warriors **

ja tuolla alhaalla olevaan kohteeseen kaksi (**) tähteä. Linjat on ainakin ekassa ja kolmannessa jo tippuneet, mutta ihan hyviä ovat vieläkin.

Hawksit lähtee kyllä meikäläisen listoissa suosikkina tuohon Cavs-otteluun, vaikka pelasivatkin viime yönä Kingsejä vastaan (upeasti pelasivatkin). Mun mielestä toi linja voisi olla toisinpäin enkä varmaan sittenkään uskaltaisi Cavseja pelata. Se miksi toi linja on noin rajusti Clevelandin puolella, johtuu varmasti Atlantan surkeasta vierassaldosta 2-17. Vierasohjelma ei ole kuitenkaan ollut mikään kovin helppo, joten nyt pitäisi korjausta tulla.

Totalsista sen verran, että Hawks ei ole vieraissa kovin kovaan koritehtailuun intoutunut (kerran yli 100 pistettä ja sekin Denveriä vastaan), eikä Cavsitkaan mikään superjoukkue ole (kotona tällä kaudella neljässä pelissä yli 100 pistettä).

Milwaukee nousee tuolla rajalla mielestäni kevyesti pelattavaksi. Denver on viimeisestä kuudesta VIERASpelistä ottanut 4 kertaa yli kymmenellä pisteellä nenäänsä (Houston voitti 2 pisteellä ja NYK 9 pisteellä). Tuota putkea ennen Denver kuitenkin voitti Seattlen, mutta tappio putki vieraissa on siis 6 ottelun mittainen. Viime yönä Bostonia vastaan joukkue sai kasaan vain 58 pistettä, eikä sekään ollut huonoin tällä kaudella (Detroitia vastaan marraskuussa 53 pistettä). Eli eipä ainakaan Denverin pelaamista mikään puolla. Milwaukee lähtee vielä huilanneena otteluun, eikä seuraavanakaan yönä ole peliä.

Golden State on pelannut viime aikoina varsin pirteästi ja siitä varmaan johtuu että joukkue lähtee suosikkina tähän matsiin. Lisäksi joukkue ei pelannut viime yönä, joten levänneenä lähdetään. Utahilla oli peli viime yönä ja kotona tuli takkiin San Antoniolta pisteellä. Vieraissa on mennyt varsin hyvin, kauden alussa tuli 4 pelin tappioputki, ilman sitä vierasprosenttikin olisi yli 50 %:n. Kannattaa huomioida että tähän peliin motivaatiot ovat molemmilla joukkueilla katossa, koska GS vielä kamppailee pudotuspelipaikoista ja juuri nämä pelit ovat niitä tärkeitä. Jos ei olisi konferenssin sisäinen matsi, niin en uskoisi Jazziin, mutta kun motivaatiota löytyy, pelaan sitä.

Katsellaan vielä noita muita kohteita jos ehditään.

Editti: Unohtui noi boldaukset ei muuta... Toinen editti: korjasin kirjoitusvirheen. Kolmannessa laitoin noi panoshöpinät.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Berrie, 25.01.2003, 17:30. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Vielä taidan lisätä yhden matsin elikkä

Pistons (+4.5)@Spurs

Spursit voittivat Duncanin viime hetken korilla viime yönä Utahin, vastaavasti Detroit hoiti vieraissa helposti Houstonin. Spursilta amiraali Robinson sivussa, kuten oli viimekin yönä. Detroitilla ei merkittäviä poissaoloja ole. Spurs on pelannut hyvin kotonaan, edellisessä kotipelissä tuli yllättäen lanttuun Memphisiltä. San Antonio ei ole voitollisissakaan otteluissa ollut mitenkään musertava ja kun huomioidaan että Detroit pelaa erittäin tasaisesti eli pahoja tappioita ei ole kovinkaan montaa. Itseasiassa 9 tappiosta vieraissa 5 on tullut tätä linjaa vähemmällä piste-erolla. Joten vaakakuppi painuu selkeästi pelin puolelle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Nuggets - Bucks -10.5

T-wolves +2.5 - Wizards

Ekaan perustelut Berrien vihjeissä.

Jälkimmäinen on kahden kuntokäyrältään vastakohtaisen joukkueen kohtaaminen: Minnesotalla 4 ottelun voittoputki ja Washingtonilla 2 tappiota alla (ja 6/3 tappiota).
Pienten marginaalien matsi, joka kääntyy vierailijoille...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”