Tänään on 25.06.2018, 15:48.

NFL Week 12

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
MarkusM
Jäsen
Viestit: 2187
Liittynyt: 23.03.2003, 17:54

Tuotto: -109.66 yks.

Palautus%: 95.74%

Panosten ka: 14.63 yks.

Vetoja: 176

Pisteitä: 76
Paikkakunta: Tampere

NFL Week 12

Viesti Kirjoittaja MarkusM »

Thanksgiving special huomiselle

Denver 1,735 60% @ Dallas

Dallasilla on toki tässä pelissä normaalia suurempi kotietu mutta kyseessä on myös joukkueen kolmas peli 11 päivän sisällä joka ei voi olla näkymättä otteissa. Denverin pelasi myös edellisen pelin sunnuntaina mutta peli oli ratkennut kahden ekan driven jälkeen ja Denver leikitteli loppupelin. Dallasin hyökkäys on palaamassa keskiverrolle normaalitasolle parin paremman pelin jälkeen kun Denver taas mättää liigan tasapainoisimman hyökkäyksen avulla 30 pistettä joka pelissä samoin myös tässä vaikka 2.RB Bell ei olekaan täydessä kunnossa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1434
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1156
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

Samaan matsiin yksi spessuveto Pinnyltä:

Will the Broncos have a rushing TD? Yes kerroin 1,625 panos 4/10

Denver yksi liigan parhaista juoksujoukkueista, vaikka kakkos-RB Tatum Bellin pelaaminen onkin epävarmaa, kuten Markus mainitsikin. Denver jäänyt tällä kaudella ilman rushing TD:tä kaksi kertaa (10 matsia), joista toinen oli avauskierroksen käsittämätön tappio Miamille. Dallasin juoksupuolustus on ihan hyvä, mutta silti mutuilisin tämän osuvan hyvinkin kaksi kertaa kolmesta, joten kelpaa mukavasti peliin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


MarkusM
Jäsen
Viestit: 2187
Liittynyt: 23.03.2003, 17:54

Tuotto: -109.66 yks.

Palautus%: 95.74%

Panosten ka: 14.63 yks.

Vetoja: 176

Pisteitä: 76
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja MarkusM »

Bawin propseja:

How many rushing yards will Michael Anderson (Den) record? Over 77,5 1.85 59%
Dallasilla on hyvä juoksupuolustus mutta Denveri haluaa hallita peliä ja kelloa joten Anderson juoksee paljon. Kuten aikaisemmin mainittu niin 2.RB Bell ei ole täydessä kunnnossa joten aikaisemmin kaudella nähtyä juoksujen jakamista ei tapahdu.

How many rushing yards will Warrick Dunn (Atl) record? Over 87,5 1.85 56%
Tätä vain pienellä, Detroitin puolustuksessa loukkaantumisia ja Atlantalla pakkovoitto joten toivottavasti keskittyvät juoksuun.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1434
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1156
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

BAW saanut spessut auki myös viikonlopulle

Carolina Panthers at Buffalo Bills (How many rushing yards will Stephen Davis (Car) record?) Over 49,5 kerroin 1,85 panos 2/10

Carolinan juoksupeli on ollut yllättävän huonoa, mutta vastaavasti Buffalon juoksupuolustus on ollut myös yksi liigan huonoimpia. Davisilla on potentiaalia paljon parempaankin ja kelpaa tällä rajalla mainiosti peliin.

New England Patriots at Kansas City Chiefs (How many passing yards will Trent Green (Kan) record?) Over 237,5 kerroin 1,85 panos 2/10

Edelleen pääsee pelaamaan Patsin puolustusta vastaan. Tässä matsissa mätetään paljon pisteitä ja jaardeja, kun molemmat hyökkäykset ovat puolustuksia parempia. Patsin puolustus ei edelleenkään vakuuta.

EDIT: Kansasiin luvassa vesisadetta, eli ei enää ole yhtä maistuva kohde.

Jacksonville Jaguars at Arizona Cardinals (How many passing yards will Byron Leftwich (Jac) record?) Over 210.5 kerroin 1,85 panos 2/10

Arizonan heittopuolustus on sieltä heikommasta päästä. Vastaavasti Cardinalsin hyökkäys on ihan kohtuu tehokas, mikä pakottaa Jacksonvillenkin panostamaan hyökkäyspeliin. Näistä asetelmista tuo raja on liian alhainen.

Green Bay Packers at Philadelphia Eagles (How many receiving yards will Donald Driver (Gre) record?) Under 79,5 kerroin 1,85 panos 1/10

Driver on kerännyt paljon jaardeja paljolti siksi, että hän on ollut suunnilleen ainoa terve receiver Packersilla. Robert Fergusonin paluu tuo Favrelle jonkin verran lisää vaihtoehtoja, eikä Driveriä tarvitse enää pommitaa joka heitolla. Näin ollen tuo raja on hieman korkealla, ei mikään erityisen maistuva peli kuitenkaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut GWS, 26.11.2005, 16:06. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1434
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1156
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

New England @ Kansas City -3 kerroin 2, panos 4/10 BAW

Patsilta puuttuu edelleen ykkös-RB Corey Dillon ja luultavasti myös kakkosvaihtoehto Kevin Faulk. Kolmonen Patrick Pass on sentään palannut, eli enää sentään tarvitse aloittaa Fullback Heath Evansia, kuten pari viikkoa sitten. Heikolta näyttää juoksuosasto joka tapauksessa. Puolustuksen tilanne Patsilla näyttää yhtä heikolta kuin se on näyttänyt jo useamman viikon ja yhtälailla tuo on näkynyt myös kentällä. Vaikka Pats onkin voittanut pari heikkoa vastustajaa putkeen, on Chiefs kuitenkin niin hyvä joukkue, että kyllä sen kuuluu olla kotona suurempi suosikki noin rampaa Patsia vastaan. Chiefsiltä puuttuu myös loppukauden ykkös-RB Priest Holmes, mutta korvaaja Larry Johnson on lähes samaa tasoa, joten tuo ei ole iso miinus. Tähän kun lisätään, että matsiin on luvassa vesisadetta, korostuu entisestään se, että KC on näillä äijillä juoksupelissä selkeästi Patsia edellä. Sade samalla myös heikentää tuota Trent Green over spesiaalivetoa, eli sen suhteen kannattaa ehkä harkita, jos ei ole sitä vielä sisään laittanut.

Chicago @ Tampa Bay Under 32 kerroin 1,92 panos 4/10 Pinnacle

Chicagolla alkukaudella liigan paras puolustus ja Tampalla kolmanneksi paras. Molempien hyökkäysten vahvuus on lisäksi juoksupelissä, joten ei tässä pisteillä varmasti juhlita. Varsinkin Chicagon puolustuksen pass rush on ollut sitä luokkaa, että Tampan rookie-QB Chris Simmsille voi tulla tukala päivä, joten samanlaista ilotulitusta kuin Tampan parissa viime matsissa ei tässä varmastikaan tulla näkemään.

NY Giants @ Seattle -4,5 kerroin 1,91, panos 2/10 BAW

Pidän Seattlea jonkin verran Giantsia parempana. Tässä Seattlea puoltaa lisäksi ohjelma, Giantsilla on alla tärkeä voitto Phillystä ja ensi viikolla erittäin tärkeä matsi Dallasia vastaan, jossa käytännössä ratkaistaan NFC Eastin voitto. Seattlella on takana let-down matsi ninersia vastaan ja tässä ovat varmasti hereillä alusta lähtien halutessaan varmistella kotietua ja suoraa paikkaa kakkoskierroksella playoffeissa.

New Orleans @ NY Jets kerroin 2,05 panos 3/10 Pinnacle

Edit:
Lisäpanosta New Orleansiin 2,12 2/10 Pinny.

Jetsin QB-tilanne on ollut koko kauden melkoisen katastrofaalinen. Aloittaja Chad Pennington ja backup Jay Fiedler loukkaantuivat jo alkukaudesta ja ovat koko kauden pois. Homma annettiin nuorelle Brooks Bollingerille, johon ei kuitenkaan löytynyt luottoa, vaan eläkkeeltä kaivettiin Vinny Testaverde takaisin. Testaverde ei myöskään pysynyt kasassa, joten Bollinger sai homman takaisin. Viime matsissa hänkin loukkaantui ja peliin tuli vielä kokemattomampi Kliff Klingsbury. Bollinger on ilmeisesti saatu parsittua sen verran kasaan, että kykenee aloittamaan ja Klingsbury on backuppina.

New Orleansilla on toki ollut omat ongelmansa niin kentällä kuin ennen kaikkea ulkopuolella, mutta kentällä tällä hetkellä joukkue on ihan kohtuullisen terve ja pelikin näytti ihan kelvolliselta viime viikolla Patsia vastaan. Pidän Saintsia tällä Jetsin QB-tilanteella ilman muuta suosikkina. Jostain syystä kuitenkin Saintsin kertoimet ovat kuitenkin olleet nousussa koko viikon, joten lyödään nyt tuon verran ja huomenna lisää, jos kerroin vielä nousee.

Pittsburgh +9 @ Indianapolis kerroin 1,90 panos 4/10 Pinnacle

Onhan Indyn peli ollut mahtavan näköistä, mutta oikeastaan kaikki nuo ilotulitukset ovat tulleet korkeintaan keskinkertaisia puolustuksia vastaan. Steelersin puolustus on puolestaan liigan parhaita, enkä usko Paytonin ja kumppaneiden tässä samanlaista juhlaa viettävän. Pittsburgh saa myös QB Ben Roehtlisbergerin takaisin tähän matsiin. Vaikkei Big Ben olisi vielä täydessä kunnossakaan, helpottaa tämä juoksupeliä, kun hyökkäyksessä on myös heittouhka, eikä vastustaja voi ladata kaikkea puolustusta juoksun pysäyttämiseen. Tuossa tasoituksessa on ilman muuta liikaa Pittsburghin tasoista joukkuetta vastaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”