Tänään on 21.05.2018, 16:28.

NFL Week 7

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1433
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1154
Paikkakunta: Esbå

NFL Week 7

Viesti Kirjoittaja GWS »

Viime viikko menikin vaihteeksi hyvin, saas nähdä onko edessä taas tiputus maanpinnalle.

Pistetään tässä vaiheessa sisään pelejä, joissa kertoimet näyttäisivät olevan laskussa

Tennessee @ Arizona -3,5 kerroin 1,962 panos 4/10 Pinnacle

Arizonalle taisi olla vain hyväksi, että kauden aloittanut veteraani-QB Kurt Warner loukkaantui muutama viikko sitten, koska tilalle tullut Josh McCown on pelannut kaksi erinomaista peliä. Cardinalsilla on kaksi hyvää nuorta receiveriä, Larry Fitzgerald ja Anquan Boldin, jotka ovat poimineet palloja kiinni sitä tahtia, että joukkueella on peräti toisiksi eniten heittojaardeja koko liigassa. Tennesseen heittopuolustus puolestaan on sieltä heikommasta päästä ja kun tuohon lisätään se että joukkueelta puuttuu ykkös-WR Drew Bennett ja aloittavan QB:n Steve McNairin pelaaminenkin on epävarmaa ei tilanne näytä Titansin kannalta hyvältä. Arizona on muutenkin mun mielestä parempi, kuin mitä 1-4 saldosta voisi päätellä ja on tässä tuota tasoitusta suurempi suosikki.

Buffalo @ Oakland kerroin 2,30 panos 3/10 Pinnacle

Buffalo vaihtoi myös QB:tä, kun totesivat että nuori JP Losman ei ollut vielä valmis aloittajaksi. Tilalle tuli veteraani Kelly Holcombe, jonka johdolla Billsin heittopeli on ollut selkeästi parempaa ja joukkue on ottanut kaksi voittoa. Tämän on helpottanut myös RB Willis McGaheen urakkaa, kun vastustajien on puolustettava myös heittoa. Oakland ei ole vakuuttanut oikein missään vaiheessa ja kun vielä joukkueen hyökkäyksen tärkein ase WR Randy Moss puuttuu tästä matsista, ei Raiders ole mun mielestä millään noin suuri suosikki.

Dallas @ Seattle -3,5 kerroin 1,99 panos 3/10 Pinnacle

Dallasin hyvä menestys on ollut yllätys ainakin mulle. Tandemi Drew Bledsoe-Terry Glenn on sahannut puolustuksia rikki tehokkaasti. Yhdistelmän olisi syytä toimia tässäkin matsissa, koska joukkueelta näillä näkymin puuttuu aloittava RB Julius Jones ja ainakin viime viikon matsissa Giantsia vastaan Dallasin juoksupeli oli onnetonta ilman Jonesia. Jonesin puuttuessa Seattlen puolustuksen tehtävä helpottuu, kun voivat keskittyä heittopeliin. Seattlen hyökkäys on rullannut tehokkaasti, vaikka joukkueelta onkin puuttunut kaksi aloittavaa receiveriä. Backupit ovat hoitaneet homman mallikkaasti ja kun palloa kantaa yksi liigan parhaista running backeista, Shaun Alexander, on tasapainoinen hyökkäys vaikea pysäytettävä. Näistä lähtökohdista pidän Seattlea tasoitusta suurempana suosikkina.

Kansas City @ Miami kerroin 2,07 panos 4/10 Pinnacle

Miami on myös yksi kauden yllättäjistä. Itse rankkasin joukkueen ennen kauden alkua AFC:n häntäpäähän, kun seurassa pistettiin pakka uusiksi valmentajista lähtien. Homma on kuitenkin toiminut yllättävän hyvin, muttei sentään niin paljoa mulla ole rankingit muuttuneet, että Miami tässä suosikki olisi. RB Ricky Williams palasi viime viikolla kentälle vuoden poissaolon ja neljän matsin pelikiellon jälkeen, muttei vakuuttanut. Williamsilla kestänee ainakin muutaman matsin verran päästä vanhaan kuntoonsa, jos pääseekään.

KC aloitti kauden vahvasti, kunnes kärsi pahat tappiot Denverille ja Philadelphialle. Joukkueen uusittu puolustus aloitti hyvin, kunnes lipsui juuri noissa tappiomatseissa. Viime viikolla palattiin taas voittojen tielle Washingtonia vastaan. Pidän Chiefsiä kuitenkin niin paljon Miamia parempana joukkueena, että on se vieraissakin ilman muuta suosikki.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1433
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1154
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

Betandwin on näköjään avannut spessuja toistaseks vaan osaan peleistä, mutta laitetaan ne nyt ensin

Kansas City Chiefs at Miami Dolphins (How many rushing yards will Priest Holmes (Kan) record?) Over 62,5 kerroin 1,85 panos 2/10

Kovasti on alhainen raja backille, joka on kuitenkin useamman kauden tahkonnut sataa jaardia per matsi, vaikka tämä kausi on vähän vaisumpaa ollutkin. Dolphinsilta puuttuu lisäksi juoksupuolustuksen kannalta tärkeä Junior Seau.

Pittsburgh Steelers at Cincinnati Bengals (How many passing yards will Carson Palmer (Cin) record?) Under 264,5 kerroin 1,85 panos 2/10

Onhan Palmer tahkonnu tämän kauden suunnilleen tuollaisia lukuja, mutta täytyy ottaa huomioon, että Cincyn alkuohjelma on ollut todella helppo. Pittsburghin puolustus on liigan parhaita ja tuo raja on ihan liikaa.

Pittsburgh Steelers at Cincinnati Bengals (How many receiving yards will Chad Johnson (Cin) record?) Under 93.5 kerroin 1,85 panos 2/10

Ks. edellinen. Näillä vedoilla toki vahva riippuvuussuhde, eli normaalisti olisi pienennetty panostus, mutta kun BAW:lla joutuu maksimien takia joka tapauksessa vetämään pienellä, niin laitetaan molemmille tämä.

Pittsburgh Steelers at Cincinnati Bengals (How many rushing yards will Willie Parker (Pit) record?) Under 83,5 kerroin 1,85 panos 2/10

Ei ihan yhtä maistuva veto kuin viime viikolla, kun Parker pelasikin reilusti enemmän kuin Bettis ja Cincyn puolustus on huonompi kuin viime viikolla kohdatun Jacksonvillen, mutta kelpaa nytkin. Lisäksi QB Roethlisberger ilmeisesti palaa Steelersillä, eli hyökkäys ei ole niin paljoa juoksun varassa kuin viime viikolla.

San Diego Chargers at Philadelphia Eagles (How many passing yards will Donovan McNabb (PHI) record?) Under 318,5 kerroin 1,85 panos 1/10

Joo, Eaglesilla ei ole juoksupeliä, San Diegon heittopuolustus ei ole kaksinen ja McNabb on saanut hoivata vammojaan kaksi viikkoa, mutta onhan toi raja silti liian korkea.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1433
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1154
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

Avasivat lisää:

Tennessee Titans at Arizona Cardinals (How many rushing yards will Chris Brown (Ten) record?) Over 65,5 kerroin 1,85 panos 2/10

Brownin keskiarvo tuota luokkaa, mutta joukkueelta puuttuu ykkös-WR Drew Bennett ja ykkös-QB McNairin pelaaminen on epävarmaa, eli eiköhän homma ole juoksupainotteista. Arizonan keskivertoa huonompaa juoksupuolustusta vastaan pitäisi mennä tuosta yli.

Denver Broncos at New York Giants (How many passing yards will Eli Manning (NYG) record?) Under 259,5 kerroin 1,85 panos 2/10

Elin raja korkeammalla kuin Peytonin! Enpä olisi tuota uskonut tällä kaudella näkeväni. Elin jaardimäärät ovat heitelleet kauden aikana laidasta laitaan. Nuo tämän rajan yli menneet ovat kuitenkin tulleet St. Louisia ja San Diegoa vastaan. Näistä Ramsilla on surkea heittopuolustus ja San Diegoa (jonka secondary ei myöskään ole erikoinen) Giants oli reippaasti häviöllä ja joukkueen oli pakko edetä heittäen. Denverin heittopuolustus on ihan hyvä, joten onhan tuo raja liian ylhäällä.

New York Jets at Atlanta Falcons (How many rushing yards will Warrick Dunn (Atl) record?) Under 103.5 kerroin 1,85 panos 1/10

Onhan tuo raja liioittelua Jetsin hyvää juoksupuolustusta vastaan. Riskinä toki se, että Atlanta ottaa jo alusta reippaan johdon ja juoksee vielä tavallistakin enemmän, joten laitetaan vain pienellä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1433
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1154
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

Jahas, tuo Kansas City @ Miami on siirretty perjantaille tulossa olevan myrskyn vuoksi, joten Pinnacle oli perunut vedon. Nyt tarjolla kerroin 2,04, joten otetaan sitten sillä. Panos edelleen sama 4/10

Edit: Ja sama juttu näköjään tuolla BAWin Priest Holmes spessulla. Kerroin nyt enää 1,75, joten jää pelaamatta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1433
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1154
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

Loput pelit:

Pittsburgh @ Cincinnati 2,08 panos 3/10 Pinnacle

Cincinnatin alkukauteen on reagoitu jonkin verran liikaa. 5-1 saldo on kuitenkin saavutettu erittäin helpolla ohjelmalla, kun ainoa kunnollinen mittari on ollut Jacksonville (jolle Cincy hävisi). Steelersillä QB Roethlisberger toivotetaan varmasti hurraahuudoin tervetulleeksi backup Tommy Maddoxin sählättyä viimeksi voiton käsistään. Big Benin aloittaessa Steelers on mulla sen verran Cincyä parempi, että on tässä niukka suosikki.

Detroit @ Cleveland -2,5 kerroin 1,90 panos 2/10 Nordicbet

Tässä tasoitus on suurimmalla osalla bookkereita mennyt jo -3:een ja näiden välillä on iso ero kolmen pisteen ollessa yleisin voittomarginaali NFL:ssä. Detroitin peli on ollut kahdessa viime matsissa kamalan näköistä, mutta silti onnistuivat voittamaan Baltimoren näiden menettäessä malttinsa täysin ja viime viikolla roikkumaan Carolinan mukana syötönkatkojen ansiosta. Viime viikon pelissä Detroitin 20 pisteestä hyökkäys teki kuusi, eli kovin suurta ansiota en tuosta hyökkäykselle antaisi. Cleveland ei mikään ihmeellinen joukkue ole myöskään, mutta kotona kuitenkin riittävä suosikki tähän peliin.

San Diego @ Philadelphia kerroin 2.68 panos 2/10 Pinnacle

Philadelphian puolustusta on viety parissa viime matsissa pahasti. Joukkueen juoksupeli on ollut surkeaa koko kauden ja Chargersin juoksupuolustusta vastaan tuskin homma paranee. Näin ollen homma jää QB McNabbin ja heittohyökkäyksen varaan McNabb on taistellut koko kauden vammoja vastaan, nyt hän on saanut levätä pari viikkoa, mutta silti Eagles on tässä mun mielestä bookkereilla liian suuri suosikki Chargersin hyvää ja tasapainoista joukkuetta vastaan.

Baltimore @ Chicago kerroin 2,04 panos 3/10 Pinnacle

Baltimoren pelaaminen pitäisi varmasti lopettaa, kun niin paljon joukkueella on tällä kaudella tullut tappiota. En vain tässäkään saa millään Ravensia altavastaajaksi kehnoa Chicagoa vastaan, joten jatketaan pään hakkaamista seinään.

Denver @ NY Giants kerroin 2,25 panos 5/10

Odotellaankohan tästä jotain Denverin let-down matsia, kun mulle ei avaudu miksi Broncosin kertoimet ovat olleet koko viikon nousussa? Mulla Denver on kuitenkin kohtuu reippaasti Giantsia edellä rankkauksissa, joten pidän matsia vähintäänkin tasabuukkina. Giantsin voitot ovat tulleet Arizonaa, New Orleansia ja St. Louisia vastaan, mitkä eivät mun mielestä mitään suunnattomia meriittejä ole. Denverin peli on vaikuttanut tasapainoiselta, tulostakin on tullut eikä mitään merkittäviä loukkaantumisiakaan mulla ole tiedossa, joten tässä Denver maistuu hyvin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”