Tänään on 25.05.2018, 12:14.

NBA Preseason 16.10

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
S.Sukkela
Avatar
Jäsen
Viestit: 3841
Liittynyt: 31.01.2003, 19:58

Tuotto: +58.65 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 2.95 yks.

Vetoja: 1585

Pisteitä: 14644
Paikkakunta: Tampere

NBA Preseason 16.10

Viesti Kirjoittaja S.Sukkela »

Detroit Pistons - Minnesota Timberwolves (79-21)
Pistons -4.5 1.91 (Olympic)

Vaikuttaa vahvasti siltä, että Timberwolvesille on tulossa erittäin vaikea kausi. Preseason vasta alussa ja jo nyt joukkueella on runsaasti loukkaantumishuolia. Jaric sekä Szczerbiak ovat tästä ottelussa sivussa. Mahdollista on, että Garnett pelaa, mutta sekään tuskin tulee riittämään, sillä, jos hän pelaa tulee hänen peliaikansa olemaan alle 20min, koska preseasonilla on turha ottaa mitään riskejä, varsinkaan joukkueen tähtipelaajan kohdalla. Ainoita positiivisia yllätyksiä Timberwolvesilla on ollut tulokas McCantsin otteet.

Detroit pääsee otteluun lähes parhaalla kokoonpanollansa, ainoastaan vaihtomies Hunter on ottelussa sivussa. Preseasonin otteluissa vaihtopenkki on suuremmassa roolissa, kuin varsinaisella kaudella sillä avausviisikon pelaajilla on tapana pelata ainoastaan noin 20min, normaalin 30-40min sijaan. Detroitin vaihtopenkiltä löytyy useita hyviä pelaajia kuten Mcdyess, Arroyo, Evans sekä Milicic.

Timberwolvesin tämän hetkisen pelaajamateriaalin heikkous, kun huomioidaan loukkaantumiset on se, että mistä löytyy korintekijät. Viime kauden pistekeskiarvot yhteensä laskien, oli kolmikon Garnett-Szczerbiak-Jaric tehot lähes 50 pistettä per ottelu. Tämän kolmikon ollessa sivussa on Timberwolvesin avausviisikko tod.näk. seuraava: Hudson-Hassell-McCants-Tskitishvili- Olowokandi. Näistä pelaajista yhdenkään ei voi sanoa olevan oikea pisteidentekijä. Vielä, kun huomioidaan, että Detroit on erittäin hyvin puolustava joukkue niin tulee Timberwolvesilla olemaan suuria vaikeuksia hyökkäyspäädyssä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”