Tänään on 20.05.2018, 16:12.

NFL Week 5

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1433
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1154
Paikkakunta: Esbå

NFL Week 5

Viesti Kirjoittaja GWS »

Nihkeästi meni viime viikko eikä tämäkään kovin lupaavalta pelillisesti vaikuta. Tässä vaiheessa sisään kuitenkin pari matsia, joissa kertoimet laskussa.

Baltimore @ Detroit kerroin 1,99 panos 4/10 Pinnacle.

Detroit suosikkina? Onhan Baltimore ollut alkukaudella huono hyökkäyspäässä, mutta on se kuitenkin niin paljon Detroitia parempi perustasoltaan, että kyllä Ravens tässä mulla suosikki ilman muuta on. Jamal Lewiskin osoitti viime viikolla lievää heräämistä keräten reilut 80 jaardia. Lukunahan tuo ei ole Lewisille sinänsä juuri mitään, mutta huomattavaa on se, että vastassa oli Jets, jonka juoksupuolustus on huomattavasti Detroitin vastaavaa parempi. Kauden ekoissa matseissa Lewisillä oli pakko olla joku vamma tai sairaus, muuten sellaiset luvut kuin 10 yds Tennesseetä vastaan eivät voi olla mahdollisia. Aloittavana QB:nä tässäkin Baltimorella ilmeisesti vielä Anthony Wright Kyle Bollerin ollessa yhä sivussa. Siitäkin huolimatta mulla Ravens tässä kohtuullinen suosikki.

Cincinnati @ Jacksonville -2,5 kerroin 1,90 panos 4/10 Pointbet

Cincyn kertoimet painettuna liian alas alkukauden voittoputken myötä. Jagsin puolustus on kuitenkin Cincyn vastaavaa parempi ja hyökkäyksessä ei suurta eroa ole, joten kyllä Jagsin kuuluu kotona suurempi suosikki olla.

Edit. Tähän panosta pikkaisen lisää. Maistuu tarkemmalla mietinnällä hieman enemmän. Cincy on siis voittanut kaikki matsinsa, mutta vastustajat ovat olleet Cleveland, Chicago, Houston sekä täysin yössä oleva Minnesota. Jags on oikeastaan ensimmäinen kunnollinen vastustaja, joka Bengalsille tulee vastaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1433
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1154
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

Betandwinnin spessuja, kerroin taas kaikissa 1.85

Baltimore Ravens at Detroit Lions (How many rushing yards will Kevin Jones (Det) record?) Over 40,5 panos 2/10

Onpa raja vedetty törkeän alas. Tuollainen raja kelle tahansa aloittavalle NFL-RB:lle olisi melkeinpä liian alhainen vaikka vastassa onkin Baltimoren puolustus. Jonesilla viime kauden ka. kuitenkin yli 75 jaardia. Tämän kauden alhaiset lukemat selittyvät osittain sillä, että Chicagoa vastaan olivat alusta saakka reippaasti häviöllä ja pelasivat melkein pelkkää heittopeliä.

Tampa Bay Buccaneers at New York Jets (How many receiving yards will Joey Galloway (Tam) record?) Under 79,5 panos 2/10

Raja vedetty ihan liian ylös viime viikon isojen lukujen takia. Viime kaudella Galloway pääsi tämän rajan yli kerran. Vaikka pelasi silloin loukkaantumisesta toipuneena vain 10 matsia, joista seitsemän aloittajana kertoo tuo silti jotain. Jetsin heittopuolustus on kuitenkin keskivertoa parempi, joten tuo raja on ilman muuta liian ylhäällä.

Tennessee Titans at Houston Texans (How many passing yards will David Carr (Hou) record?) Over 171.5 panos 2/10

Texansin hyökkäys on ollut alkukauden yössä ja hyökkäyksen koordinaattori ehtikin jo saada kenkää. Houstonilla on tosin ollut vastassa kolme hyvää heittopuolustusta (Buf, Pit, Cin) joten Carrin lukemat tulevat varmasti kohoamaan lähemmäs viime kauden keskiarvoa, joka oli reilut 220 jaardia. Tennesseen heikkoa heittopuolustusta vastaan raja selvästi liian alhaalla.

Philadelphia Eagles at Dallas Cowboys (How many passing yards will Donovan McNabb (Phi) record?) Under 328,5 panos 2/10

Edelleen pelataan tätä, vaikka viime viikolla väärin menikin. McNabb on pelannut uskomattoman hyvin siihen nähden, että rikki vähän sieltä sun täältä. Viime viikolla jäivät alussa reippaasti häviölle, joten joukkueen oli pakko keskittyä heittopeliin. Normaalimatsissa tuo raja on vahvasti liioiteltu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Morphion
Avatar
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 29.11.2004, 16:39

Tuotto: -33.90 yks.

Palautus%: 95.07%

Panosten ka: 1.73 yks.

Vetoja: 398

Pisteitä: 22

Viesti Kirjoittaja Morphion »

How many rushing yards will Edgerrin James (Ind) record: O89,5 x1,85 (Bet and Win) oma arvio 57%

Tämän kauden Indianapolis Colts eroaa pelityyliltään selkeästi viime kaudesta. Enää joukkue ei metsästä ennätystä pelinrakentaja Payton Manningille vaan joukkue pelaa enemmän juoksemisen ja tarkan puolustamisen kautta kuin mitä viime kaudella. Edgarrin James on ylittänyt 89,5 rajan toistaiseksi 3 ottelussa 4 pelatusta; @Baltimore 88 yds, Jacksonville 128 yds, Cleveland 108 ja Tennessee 90. San Franciscon puolusta vastaan pelaaminen on toistaiseksi pelatuista otteluista Jamesille ehdottomasti helpoin urakka.

How many passing yards will Drew Bledsoe (Dal) record: U235,5 x1,85 (Bet and Win) oma arvio 56%

Drew Bledsoe on aloittanut kauden komeilla lukemilla; @San Diego 226 yds, Washington 261 yds, @San Francisco 363 ja @Oakland 212. Tällä kertaa Bledsoe kohtaa kuitenkin huomattavasti paremman heittopuolustuksen kuin edellisissä neljässä ottelussa, itseasiassa Washingtonia lukuunottamatta Bledsoe on päässyt heittämään palloa lähinnä liigan surkeimpia heittopuolustuksia vastaan. Michael Vick (Atlanta) heitti Philadelphiaa vastaan 156 jaardia (joo tiedetään, joukkue pelaa lähinnä juoksemalla), Tim Rattay (San Francisco) 107, Collins (Oakland) 345!! (minäkin heittäisin 345 jos Randy Moss pelaa laittahyökkääjänä... hmm.. tai sitten en) ja Trent Green (Kansas City) 221.

How many receiving yards will Antonio Gates (SD) records: U95,5 x1,85 (Bet and Win) oma arvio 58%

Antonio Gates on ehdottomasti yksi liigan parhaista TE pelaajista, mutta 95,5 jaardia on paljon jopa Gatesille. Kaudella 2004 Gates sai enemmän kuin 95 jaardia 2 kertaa pelaamissaan 17 ottelussa. Tällä kaudella Gates on onnistunut saamaan yli 95 jaardia 1 kerran 3 ottelussa.

Highest scoring game (only selected four count): Philadelphia - Green Bay - New England - ST.LOUIS x4,50 (Expekt) oma arvio 23%

St.Louis Rams kohtaa Seattle Seahawksit kotonaan Edward Jones Domella, jonka kenttää useat asiantuntijat ja pelaajat sanovat "liigan nopeimmaksi alustaksi". Rams joukkueen pelityyli on tunnetusti vahvasti heitto painotteinen, sillä on useita hyviä laitahyökkääjiä ja erityisesti Edward Jones Domen alustalla sen heittopelin pysäyttäminen vaatii todella hyvää puolustamista vastustajalta. Kolmessa viime kauden kohtaamisissa St.Louis teki pisteitä 33, 23 ja 27. New England hyökkäys kohtaa hyvin pelanneen Atlantan puolustuksen ja pelin tempo tulee luultavasti olemaan huomattavasti Rams-Seahawks peliä hitaampi molempien joukkueiden turvautuessa vahvaan juoksupeliin. Philadelphia pelaa Dallasia vastaan vieraissa. Cowboys puolustus ei ole mikään helppo vastus Eagles hyökkäykselle joka on ilman potkaisija David Akersia. New Orleans @ Green Bay ottelusta voisi odottaa piste iloittelua kun ottaa huomioon joukkueiden pelityylin ja heikot puolustukset. Packerseilla on kuitenkin ollut paljon loukkaantumisia ja se on näkynyt joukkueen hyökkäyksen otteissa. Tulevaan otteluun on merkitty loukkaantuneiden listalle Packers hyökkäyksen pelaajista; OUT C M.Flanagan, QUESTIONABLE T C.Clifton, TE B.Franks, RB A.Green, C C.White, PROBABLE T Mark Tauscher.

Scoring offence (points/game):

Philadelphia 28,0
St.Louis 24,2
New England 21,8
Green Bay 18,0

Scoring defence (points/game):

Atlanta 14,2
Seattle 19,0
New Orleans 21,8
Dallas 22,0

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Morphion
Avatar
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 29.11.2004, 16:39

Tuotto: -33.90 yks.

Palautus%: 95.07%

Panosten ka: 1.73 yks.

Vetoja: 398

Pisteitä: 22

Viesti Kirjoittaja Morphion »

Miami @ BUFFALO ml x1,70 (centrebet) oma arvio 60%

Erittäin lupaava, mutta vielä melko kokematon Buffalo Bills pelinrakentaja J.P.Losman ei ole saanut peliään kulkemaan ja Bills hyökkäys onkin onnistunut tekemään vain 12 pistettä ottelua kohti. Miamia vastaan Bills pelinrakentajan tontilla pelaa kokenut Kelly Holcomb. Buffalon kauden alku on ollut melkoista rämpimistä, neljän ottelun jälkeen saldo näyttää 1 voittoa ja 3 tappiota. Joukkueen materiaali on kuitenkin hyvä ja joukkue ei vain toistaiseksi mielestäni ole pelannut omalla tasollaan. Kotikentällä ja kokeneen pelinrakentajan ohjaksissa Buffalo voi nyt vihdoin saada pelin kulkemaan.

Miami on aloittanut kauden jopa yllättävän hyvin. Uusi paljon hypetetty päävalmentaja Nick Saban on todella saanut Dolphins joukkueesta tehoja irti. Miami voitti molemmat kotiottelunsa (Denver 34-10, Carolina 27-24), mutta hävisi vierasottelunsa New York Jetsejä vastaan lukemin 7-17. Viime viikko Miamilla oli lepoviikko.

Buffalon heikosta ja vastaavasti Miamin hyvästä alkukaudesta huolimatta joukkueiden pelaaja materiaalin välillä on mielestäni huomattava ero. Nick Saban on tehnyt erinomaista työtä Miamin peräsimessä, mutta Buffalon kivikovaa puolustusta ja hyvää juoksupeliä vastaan Miami palaa takaisin omalle tasolleen.

Seattle @ ST.LOUIS ml x1,725 (pinnacle) oma arvio 61%

Kirjoitin aiempaan vihjeeseen jo tästä ottelusta jotenka en käy tässä ottelua läpi sen kummemmin, muutama pointti vain. Seattlelta on sivussa molemmat aloittavat laitahyökkääjät Darrell Jackson ja Bobby Engram. Joukkueelta toki löytyy ihan kelvolliset korvaajat molemmille Peter Warrickista ja Joe Jureviciuksesta, mutta kyllä kahden aloittavan laitahyökkääjän poissaolo tulee näkymään joukkueen pelissä erityisesti silloin kun Seattle pelaa useamman laitahyökkääjän paketteja. Seattlen RB Shaun Alexander pitää tällä hetkellä hallussaan liigan juoksukuninkaan titteliä ja hänen pysäyttämisensä tuleekin olemaan yksi ottelun avainkysymyksistä. Uskon kuitenkin Rams heittopelin olevan liikaa Seattlen puolustukselle.

NEW ORLEANS(+3,0) @ Green Bay x1,87 (Bet and Win) oma arvio 58%

Green Bayn joukkue on melko sekavassa tilanteessa. Se on hävinnyt kaikki neljä pelaamaansa ottelua ja loukkaantuneiden lista näyttää todella huolestuttavalta. Hyökkäyksen linjasta neljä pelaajaa on merkitty loukkaantuneiden listalle; C Flanagan (out), T Clifton (questionable), C White (questionable) ja T Tauscher (probable). Juoksupelin kanssa on vaikeuksia RB Ahman Greenin ollessa sivussa, joukkueelle tärkeä pelaaja TE Bubba Franks on sivussa ja puolustuksesta yhteensä kuusi pelaajaa on loukkaantuneiden listalla.

New Orleans Saints joukkueella on myös omat murheensa loukkaantuneiden kanssa, yhteensä kymmenen pelaajaa on saanut "questionable" merkinnän loukkaantuneiden listalle. Huomattavaa kuitenkin on että siinä missä Packers joukkueen loukkaantuneista kahdeksan on aloittavan kokoonpanon pelaajia, on Saints joukkueen aloittavan kokoonpanon pelaajille osunut vain kolme loukkaantumista. Merkittävimmät loukkaantumiset ovat laitahyökkääjä Joe Horn ja hyökkäyksen linjamies Mayberry. Joukkue on aloittanut kauden ihan kelvollisesti voittaen kaksi ottelua ja häviten kaksi.

Molemmat joukkueet ovat pahasti sekaisin loukkaantumisten takia, mutta Green Bayn joukkueen peli on huomattavasti pahemmassa kuosissa. Green Bayn juoksupeli on käytännössä ihan kuraa tällä hetkellä. Pelinrakentaja Brett Favren johdolla heittopeli on aina vaarallista, mutta kun TE Franksin on sivussa, juoksupelin ollessa heikkoa Saints puolustus voi pelata syvällä ja hyökkäyksenlinjan kärsiessä loukkaantumisista on Favrella edessä todella vaikea ilta. Packers hyökkäyksen linjan T Kevin Barry vastaan Saints DE Darren Howard haiskahtaa sellaiselta kaksinkamppailulta että Favren kannattaa päästä nopeasti pallosta eroon muuten tulee 124 kiloa lihaa niskaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1433
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1154
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

Loput pelit

New Orleans @ Green Bay Over 41,5 kerroin 1.92 panos 2/10 Pointbet

Tässä on mun mielestä ylireagoitu kummankin joukkueen hyökkäyksen loukkaantumisiin. Molemmilta puuttuu muutama äijä hyökkäyksestä, mutta kun matsissa kohtaavat kaksi liigan huonoimpiin kuuluvaa heittopuolustusta, pitäisi rajan olla ylempänä poissaolijoista huolimatta. Molemmat hyökkäykset ovat sen verran laadukkaat, että näitä puolustuksia vastaan pisteitä pitäisi kertyä poissaolijoista huolimatta.

Tennessee @ Houston -3 kerroin 2.04 panos 3/10 Pinnacle

En pidä Houstonia niin huonona joukkueena kuin mitä alkukausi kertoo. Joukkueen hyökkäys on ollut erittäin tehoton, mutta alkukaudella vastassa on ollut selvästi kovempia puolustuksia kuin tällä kertaa. Joukkueista Tennessee on selkeästi rakennusvaiheessa, kun Houstonilta pitäisi tulla pikku hiljaa jo näyttöjäkin. Parempi joukkue kotikentällä, joten kolmen pisteen tasoitus on liian vähän.

Carolina -2,5 @ Arizona kerroin 1.94 panos 2/10 Pinnacle

Arizonalle taisi olla onni, että QB Kurt Warner loukkaantui, kun backup Josh McCownin johdolla joukkue otti viime viikolla kauden avausvoittonsa. No, vastassa oli tuolloin San Francisco, joten tuosta ei kovin suuria johtopäätöksiä voi vetää. Carolina on mun papereissa selvästi parempi joukkue, jonka pitäisi olla pelaamassa divisioonansa voitosta ja on tässä mulla tuota tasoitusta selvempi suosikki.

Washington @ Denver Under 34,5 kerroin 1.98 panos 3/10 Pointbet

Denverin puolustusta ei yleisesti pidetään mitenkään huippukovana, mutta tulosta se tuntuu saavan aikaiseksi ollen viime kaudella liigan neljänneksi paras tilastojen mukaan. Tällä kaudella homma on avausmatsia lukuunottamatta sujunut samaan malliin. Washington on väläytellyt heittopelillään parissa viime matsissa, mutta silti tuohon ei multa vielä luottoa löydy. Joukkueen vahvuudet ovat kuitenkin puolustuksessa ja juoksupelissä. Denverinkään heittohyökkäys ei ole mikään maailmoita mullistava, joten tässä Washingtonin puolustusta vastaan tuskin on mitään ilotulitusta odotettavissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1433
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1154
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

How many rushing yards will Willie Parker (Pit) record? Under 72,5 kerroin 1,85 panos 2/10

Parker keräsi komeat jaardit alkukaudesta Houstonia ja Tennesseetä vastaan. Noita puolustuksia vastaan jaardeja oli kyllä syytäkin kertyä. Tuolloin Parker joutui myös kantamaan juoksuhyökkäystä yksin sekä Duce Staleyn ja Jerome Bettisin ollessa loukkaantuneena. Staley palasi jo viime matsiin ja Bettisinkin pitäisi olla nyt mukana. Näin ollen Parker ei varmaankaan tule kantamaan palloa yhtä montaa kertaa kuin alkumatseissa. Lisäksi San Diegon juoksupuolustus on liigan kärkeä, joten helpolla jaardeja ei kerry vaikka paljon yrityksiä tulisikin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”