Tänään on 21.05.2018, 21:47.

NFL Week 4

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1433
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1154
Paikkakunta: Esbå

NFL Week 4

Viesti Kirjoittaja GWS »

Aloitellaan Betandwinin spessuilla

St. Louis Rams at New York Giants (How many receiving yards will Torry Holt (StL) record?) Under 111,5 kerroin 1.85 panos 1/10

Ylireagointia alkukauden jaardimääriin. Holtilla viime kaudella keskimäärin reilut 85 jaardia. Giantsin heittopuolustus oli viime kaudella itse asiassa ihan kelvollinen (rankingin 8.) joten onhan tuo raja liian korkealla.

St. Louis Rams at New York Giants (How many rushing yards will Tiki Barber (NYG) record?) Over 70,5 kerroin 1.85 panos 2/10

Tässä taas reagointia toiseen suuntaan. Viime kaudella Tikillä keskiarvo 95 yds/matsi. Rams on vahvistanut viime kauden surkeaa juoksupuolustustaan ja keikkuu tilastoissa kolmen matsin jälkeen kärkipäässä. Tässä on kuitenkin muistettava, että Rams on pelannut Tennesseetä, Arizonaa ja San Franciscoa vastaan, joten lukemien on syytäkin olla hyviä. Eiköhän puolustuksen statsit ala valua kohden liigan keskikastia, kun kovempia joukkueita tulee vastaan.

Seattle Seahawks at Washington Redskins (How many passing yards will Matt Hasselbeck (SEA) record?) Under 246,5 kerroin 1.85 panos 1/10

Hasselbeckin keskiarvo viime kaudella hieman tuon rajan alle (241 yds) Washingtonin puolustus on kuitenkin liigan parhaita, joten tuskin tässä matsissa keskiarvoa juuri kohotellaan.

Seattle Seahawks at Washington Redskins (How many receiving yards will Santana Moss (Was) record?) Under 87,5 kerroin 1.85 panos 2/10

Tässä painaa aivan liikaa Dallas-matsin pari onnistunutta pitkää heittoa, joiden myötä Mossin kokonaissaldoksi tuli 158 jaardia. Tämä ei peitä sitä tosiseikkaa että Washintonin heittohyökkäys on kokonaisuutena surkea. Viime kaudella syrjäytetty QB Mark Brunell pääsee taas aloittamaan syrjäyttäjä Patrick Ramsayn ollessa loukkaantuneena. Viime kaudella Redskinsin ykkösrissuna pelannut Laveraneus Coles pääsi kolme kertaa tämän rajan yli. En pidä S.Mossia Colesia parempana pelurina, joten en usko Dallas-matsin ihmeen äkilliseen toistumiseen.

Philadelphia Eagles at Kansas City Chiefs (How many passing yards will Donovan McNabb (Phi) record?) under 325,5 kerroin 1.85 panos 2/10

Rampana pelaava McNabb, joka keräsi viime kaudella keskimäärin 258yds/matsi ja tuollainen raja. Haloo! KC:n heittopuolustus on kuitenkin kesän vahvistusten myötä nykyään ihan kelvollinen.

Green Bay Packers at Carolina Panthers (How many rushing yards will Ahman Green (Gre) record?) Over 56,5 kerroin 1.85 panos 1/10

Tässäkin vedetty rajaa taas tolkuttoman alas alkukauden perusteella. Green pinkoi viime kauden 77 jaardin keskiarvolla eikä hänen tälläkään kaudella pitäisi siitä noin kauas jäädä. Carolinan juoksupuolustus on toki hyvä, muttei nyt mikään tiiliseinä kuitenkaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1433
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1154
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

Pari matsivetoakin jo tässä vaiheessa:

Seattle @ Washington kerroin 2.13 panos 3/10 Pinnacle

Washington on yllättänyt monet aloittamalla kautensa kahdella voitolla. Ensimmäinen voitto tuli heikosta Chicagosta ja jälkimmäinen viimeisen neljänneksen komealla kirillä Dallasista. Washingtonin hyökkäyspeli on ollut todella aneemista voitoista huolimatta. Chicagoa vastaan pisteitä kertyi 9 ja Dallasia vastaan 14, johon vaadittiin pari melkoista heittoa, jotka eivät toistune ihan heti. Seattlea vastaan tuollaiset pistemäärät eivät varmastikaan riitä voittoon. Kaikin puolin pidän Seattlea sen verran parempana joukkueena, että tämä matsi on Washingtonin kotikentälläkin vähintäänkin tasabuukki.

NY Jets +7 @ Baltimore kerroin 1.96 panos 3/10 Pinnacle

En millään saa Baltimorea näin suureksi suosikiksi, vaikka Jetsillä aloittaakin kolmos-QB Brooks Bollinger, joka on täysi kysymysmerkki. Baltimoren hyökkäys on ollut totaalisen aneeminen, kaikkein huolestuttavimpana merkkinä se, että RB Jamal Lewis on saanut kahdessa matsissa kasaan yhteensä vain 57 jaardia. Ja juoksupelin pitäisi olla Ravensin hyökkäyksen vahvuus! Baltimorellakin pelissä on kakkos-QB Anthony Wright, joka ei juuri ole vakuuttanut kahdessa ekassa pelissä. Molemmilla vahvat puolustukset, joten montaa TD:tä tuskin matsissa nähdään. Totaaliraja onkin vedetty todella alas ollen esim Pinnaclella 31 pistettä. Jetsin hyökkäyksen paras osa on juoksupeli ja kyllä Martinin ja kumppaneiden pitäisi pitää joukkue siinä määrin pelissä mukana, että seitsemän pisteen tasoituksella kelpaa peliin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Morphion
Avatar
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 29.11.2004, 16:39

Tuotto: -33.90 yks.

Palautus%: 95.07%

Panosten ka: 1.73 yks.

Vetoja: 398

Pisteitä: 22

Viesti Kirjoittaja Morphion »

DALLAS(+3,0) @ Oakland x2,140 (pinnacle) oma arvio 50%

Dallas Cowboys on ainakin ensimmäisten kolmen viikon jälkeen osoittautunut joukkueeksi jonka onnistumista hiukan aliarvioin ennen kauden alkua. Cowboys joukkueeseen tehtiin niin valtavasti muutoksia että henkilökohtaisesti olin melko skeptinen siitä toimiiko noin suuria muutoksia kokenut joukkue kokonaisuutena alkukaudesta kunnolla, vaikkakin tehdyt muutokset ja uudet pelaajat vaikuttivatkin hyviltä vahvistuksilta joukkueeseen. Dallas voitti vieraspelinsä San Diegossa (28-24) ja San Franciscossa (34-31). Voitto kotiottelussa Washington Redskinsiä vastaankin vaikutti jo olevan varma nakki, mutta käsittämätön nukahdus ottelun loppuhetkillä käänsi pelin Washingtonin hyväksi lukemin 14-13.

Oakland Raidersin kone on lähtenyt vähän yskähdellen käyntiin vaikka kovien odotusten kera Minnesota Vikingsista hankittu kauhukakara Randy Moss (3 peliä - 343 yd - 2 TD) onkin väläytellyt hyviä otteita hyökkäyspäässä. Kolmesta pelatusta pelistä Oakland ei ole pystynyt saalistamaan vielä yhtään voittoa. Ensin tuli turpaan vieraissa New Englandilta 20-30, sen jälkeen kotona Kansas Cityltä 17-23 ja viime sunnuntaina Philadelphialta 20-23. Alkukauden otteluohjelma tosin on ollut lähes pahin mahdollinen, eikä ihme ettei voittoja ole tullut.

Oakland joukkueelta odotettiin ihan kelvollista kautta erityisesti Randy Mossin tultua joukkueeseen, mutta nyt kolmen tappion jälkeen joukkueella on apina selässä ja Raiders fanit eivät varmasti halua nähdä koti kentällään kolmatta häviötä putkeen. Dallasin kompurointi Washingtonia vastaan olisi saattanut olla sellainen seikka joka olisi voinut jäädä kummittelemaan Cowboys joukkueen kemiaa, mutta Dallas nousi kuitenkin voittoon San Franciscoa vastaan jotenka ehkä henkisellä puolella ei ole mitään harteilla tuosta Washington tappiosta. Dallasin puolustus on kovaa taklaava ja fyysinen. Raiders RB LaMont Jordanin enemmän voimaan kuin nopeuteen perustuva juoksupeli varmaankin onnistutaan pysäyttämään.

Oakland puolustus on ollut suurissa vaikeuksissa heittopeliä vastaan. Toki vastassa on ollut todella hyviä joukkueita, mutta kyllä Oakland heittopuolustus oli jo viime kaudellakin heikko. Corneri Asomugha on kärsinyt jalkavaivoista, mutta luultavasti pelaa ottelussa Dallasia vastaan kuten pelasi Philadelphiaakin vastaan. Dallas laitahyökkääjä (+ sisempi laitahyökkääjä Witten) osastolta löytyy useita hyviä pelaajia. Pelinrakentaja Drew Bledsoe on pystynyt jakamaan palloa useammalle targetille ja mitä useamman laitahyökkääjän paketteja Dallas käyttää sitä suuremmaksi mielestäni kasvaa ero Dallasin hyvien laitahyökkääjien ja Oaklandin kapean corneri materiaalin tasoero.

Dallasin juoksupelin pysäyttämiseen Oaklandilta saattaa löytyä keinot, mutta heittopelin kanssa Oakland tulee luultavasti olemaan ongelmissa. Samat sävelet tosin pätee toisinkin päin; Dallas pystyy luultavasti tukkimaan Oaklandin juoksupelin, mutta Dallasin täytyy pystyä pitämään Randy Moss kurissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Morphion
Avatar
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 29.11.2004, 16:39

Tuotto: -33.90 yks.

Palautus%: 95.07%

Panosten ka: 1.73 yks.

Vetoja: 398

Pisteitä: 22

Viesti Kirjoittaja Morphion »

BET AND WIN toimiston player specials


How many passing yards will Joey Harrington (Det) record? Under 180,5 x1,85 (oma arvio 56%)

How many rushing yards will Tiki Barber (Nyg) record? Over 70,5 x1,85 (oma arvio 57%)

How many receiving yards will Marvin Harrison (Ind) record? Over 55,5 x1,85 (oma arvio 55%)

How many passing yards will Byron Leftwich (Jac) record? Under 205,5 x1,85 (oma arvio 56%)

How many passing yards will Marc Bulger (Stl) record? Under 284,5 x1,85 (oma arvio 55%)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1433
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1154
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

San Diego +5 @ New England kerroin 1.92 panos 3/10 Pinnacle

Viime kausi näytti että Patriots on mestari luovimaan läpi loukkaantumishuolista, kun joukkue jyräsi backup-secondarylla mestaruuteen. Tällä hetkellä puolustuksen tilanne näyttää kuitenkin niin pahalta, että pakko tuon on pikku hiljaa näkyä kentälläkin. Viime viikolla loukkaantui yksi puolustuksen tärkeimmistä miehistä, SS-Rodney Harrison ja lisäksi molemmat aloittavat CB:t puuttuivat ja kun myös näiden varamiesten pelaaminen on kyseenalaista, ihmetyttää mistä sinne enää kaivetaan miehiä? No viime kaudellahan he jo peluuttivat WR-Troy Brownia CB:nä kelvollisella menstyksellä, joten eiköhän sieltä jotain tällaista nytkin keksitä. San Diego on kuitenkin sen verran hyvä joukkue myöskin, että noin rammalla puolustuksella viiden pisteen tasoituksessa on mielestäni pari pykälää liikaa.

Buffalo @ New Orleans kerroin 2 panos 3/10

New Orleans pääsee pelaamaan nimellisesti kauden ensimmäisen kotimatsinsa. Tosin kotimatsin voisi pistää lainausmerkkeihin, kun matsi pelataan San Antoniossa Teksasissa Louisianan Superdomen ollessa pelikelvoton ties kuinka pitkälle tulevaisuuteen. Kaikki yleisön sympatiat ovat varmasti Saintsin puolella, mutta se ei mielestäni riitä korvaamaan sitä, että Buffalo on joukkueista parempi. New Orleansin juoksupuolustus on yksi liigan huonoimmista ja Willis McGaheen pysäyttäminen tulee olemaan sille hankalaa. Tämä poistaa myös paineita Buffalon kokemattoman QB-JP Losmanin harteilta. NO:n hyökkäys on toki ihan kyvykäs varsinkin heittopelissä, mutta nyt vastassa on yksi liigan parhaista heittopuolustuksista, joten helppoa ei silläkään osastolla tule olemaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1433
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1154
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

Pari vielä:

Houston +9.5 @ Cincinnati kerroin 1.97 panos 2/10 Pinnacle

Kovasti on reagoitu Cincyn 3-0 ja Houstonin 0-2 aloitukseen. Ei näiden joukkueiden tasoero sentään noin suuri ole.

Minnesota @ Atlanta Over 44.5 kerroin 2.01 panos 2/10 Pinnacle

Minnesota ja ennenkaikkea QB Culpepper vaikutti viime matsissa pikkuhiljaa olevan pääsemässä omalle tasolleen karmean alun jälkeen. Minnesotan heittohyökkäys on toimiessaan huipputasoa ja voi tehdä rumaa jälkeä Atlantan secondarya vastaan. Kun toisaalta Vick ja kumppanit myös osaavat liikuttaa palloa ja Minnesotan puolustus ei mikään huippu ole sekään pitäisi pisteitä olla tiedossa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”