Tänään on 28.05.2018, 09:18.

NFL week 1

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Morphion
Avatar
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 29.11.2004, 16:39

Tuotto: -33.90 yks.

Palautus%: 95.07%

Panosten ka: 1.73 yks.

Vetoja: 398

Pisteitä: 22

NFL week 1

Viesti Kirjoittaja Morphion »

"NEW YORK, NEW YORK..."

Arizona @ NY GIANTS(-2,0) x1,92 (Expekt) oma arvio 55%

NY JETS(+3,0) @ Kansas City x1,92 (Expekt) oma arvio 54%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1433
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1154
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

Hienoa saada kausi vihdoin alkuun!

Tassa vaiheessa sisaan pari pelia, joissa nayttaisi olevan kertoimet laskussa. Postailen lisaa peleja ja naihin perustelut myohemmin viikolla kunhan ehdin.

NY Jets @ Kansas City Under 47.5 1.91 Pinnacle, panos 4/10

Chiefsin pelit ovat olleet vuosia aikamoista ilotulitusta, mutta nyt seurassa on lopulta tajuttu, että menestykseen vaaditaan myös puolustamista. Puolustus onkin vahvistunut huomattavasti joukkueen hankittua LB Kendrell Bellin Pittsburghista sekä Safety Sammy Knightin ja CB Patrick Surtainin Miamista. Varsinkin kahden jälkimmäisen pitäisi tilkitä vuotanutta heittopuolustusta reippaasti. Jetsin matseissa tehtiin viime kaudella n. 37 pojoa per matsi ja puolustuksen vahvistusten myötä KC:n matsien pistemäärien pitäisi laskea. Tällä linjalla underia peliin.

ja suosikkitupla

Denver @ Miami &
Dallas @ San Diego 2.16 Pinnacle, panos 2/10

Miami on pistänyt viime kaudesta pakan uusiksi. Joukko on vaihtunut niin valmennuksessa, hyökkäyksessä kuin puolustuksessakin. Kauden alussa homma ei vielä varmastikaan ole kovin yhtenäistä. Pidän Denveriä kaikin puolin parempana nippuna, joka on tässä selkeä suosikki vieraissakin.

Dallas on hankkinut 'vahvistukseksi' Drew Bledsoen QB:ksi. Itse en näe tätä minään kummoisena parannuksena. Tästä kielii sekin, että Bledsoe syrjäytettiin Buffalossa nuoremman vaihtoehdon tieltä. En usko, että ainakaan Bledsoe tulee olemaan tekijä, joka nostaa Dallasia ylöspäin viime kauden 6-10 saldosta.

San Diego oli viime kauden sensaatiojoukkue, joka voitti AFC Westin 12-4 saldolla. Joukkue on pysynyt täksi kaudeksi käytännössä samana, mutta vuoden kokeneempana. Tästä matsista tosin puuttuu TE Antonio Gates sopimussähläysten aiheuttaman pelikiellon takia. San Diegolla on tällä kaudella selkeästi viime kautta vaikeampi ohjelma, joten Dallasin tapaisia vastustajia vastaan ei ole varaa sählätä, jos joukkue meinaa taistella divisioonavoitosta myös tänä vuonna. Vielä kun muistetaan millä tavalla AFC:n joukkueet jyräsivät NFC:n jengit viime vuonna, on kotijoukkue tässä vahva suosikki.

Ja viela peli, joka vaikuttaisi mun silmissa tassa vaiheessa viikon parhaalta, eli:

Indianapolis @ Baltimore 2.42 Pointbet, panos 3/10. Tahan lahtee viela varmasti lisaa panostusta, mutta kun kertoimet nayttaisivat talla hetkella olevan ennemmin nousussa kuin laskussa, niin tassa vaiheessa vasta normipanos.

No tietenkin se kerroin lähti laskuun tämän kirjoittamisen jälkeen, mutta lisätään silti vielä toinen 3/10 satsi kertoimella 2.31, niin hyvänä pidän tätä kohdetta.

Baltimorella on ollut jo monta kautta yksi liigan parhaista puolustuksista ja nyt heittopuolustusta on vielä tullut vahvistamaan Tennesseestä CB Samari Rolle. Joukkueen hyökkäys on elänyt Jamal Lewisin juoksujen varassa. Lewis missasi kuitenkin puolet viime kaudesta pelikiellon ja loukkaantumisten takia. Näin ollen hyökkäys oli melkoisen munaton. Suurin murheenkryyni on ollut heittohyökkäys, johon on nyt saatu vahvistuksena WR Derrick Mason myös Tennesseestä. Vahvistuksena voi myös pitää liigan parhaisiin pelipaikallaan kuuluvaa TE Todd Heapia, joka missasi käytännössä koko viime kauden loukkaantumisten takia. Näin ollen nuorella QB Kyle Bollerilla on huomattavasti helpompi työ tällä kaudella, kun heiton kohteita on enemmän ja Lewisin terveenä ollessa vastustajat joutuvat keskittymään hänen pysäyttämiseensä. Heittohyökkäystä lukuun ottamatta pidän Baltimorea Super Bowl tasoisena joukkueena ja mikäli Boller pystyy vuoden kokeneempana nostamaan tasoaan, kun hyökkäyksessä on enemmän vastuunkantajia näen joukkueen kykenevän taistelemaan SB paikasta avainpelaajien pysyessä terveenä.

Indy on toki ilman muuta yksi liigan parhaista, mutta vieraskentällä ei millään näin suuri suosikki. Kannanotto Ravensin puolesta on ehkä rohkea, mutta lupaan ainakin alkukauden seisoa näkemykseni takana! Pidän tätä matsia jokseenkin tasabuukkina.

Panosten ilmaisutyyli kopioitu JussiQ:lta ja Neolta. Peruspanos on tuo 3/10 ja muut sitten suhteessa siihen. Koitan kirjoitella perustelut peleilleni aina kun aika vain antaa myoden ja pitaa naista kirjaa seuranta-osastolla.

Edit: Lisätty perustelut

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut GWS, 11.09.2005, 14:19. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Morphion
Avatar
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 29.11.2004, 16:39

Tuotto: -33.90 yks.

Palautus%: 95.07%

Panosten ka: 1.73 yks.

Vetoja: 398

Pisteitä: 22

Viesti Kirjoittaja Morphion »

Arizona Cardinals @ New York Giants

NY Giants


Giants pelasi hyvän preseasonin voittaen 3/4 pelaamistaan harjoitusotteluista. Rehellisyyden nimissä täytyy myöntää että kun viime kausi päättyi olin melko vakuuttunut siitä että Giants tulisi kompuroimaan pahasti Eli Manningin johdolla seuraavalla kaudella. Giants kuitenkin hankki laitahyökkääjä Plaxico Burressin Pittsburghista, rookie corneri Webster pelasi vakuuttavasti preseason peleissä, toinen tulokas RB Jacobs tuo voimaa joukkueen juoksupeliin, Washingtonista tullut LB Pierce on hyvä vahvistus puolustukseen, Strahan on nyt terve, jne. En edelleenkään usko siihen että Eli tulee esittämään mitään merkittävästi parempia otteita kuin mihin hän viime kaudella lopetti, mutta joukkueen peli näyttää muuten paremmalta kuin viime kaudella ja alan hiljalleen uskoa että Giants voi pelata ihan kelvollisen kauden.

Arizona Cardinals

Arizona voitti myös 3/4 pelaamastaan preseason ottelusta. Tosin yksi seikka mikä itselläni ainakin pisti silmään noissa Arizonan preseason peleissä on se että vaikka Arizona voitti otteluista kolme se kuitenkin kompuroi Dallas peliä lukuunottamatta kaikissa otteluissa ensimmäisillä kahdella neljänneksellä ja käänsi ottelut voitoiksi sitten ottelun lopulla kun vastakkain eivät enää olleet joukkueiden varsinaiset avauskokoonpanot.

Dallas: 3-0, 7-3, 0-0, 3-8
Kansas City: 0-10, 0-0, 17-0, 7-7
Oakland: 0-3,11-10, 0-3, 6-0
Denver: 7-3, 3-14, 3-7, 8-6


ARVIO

Vaikea arvioida minkälainen vaikutus on sillä seikalla että Arizonan pelinrakentaja Kurt Warner pelasi viime kaudella Giantseissa. Warner tuntee varmasti valmentaja Tom Coughlinin aivoituksia ja vastaavasti Tom varmasti on perillä Kurt Warnerin vahvuuksista-heikkouksista. Yksi heikkous mikä Kurt Warnerilla tahtoo olla on se että kaveri tahtoo hautoa välillä palloa vähän turhankin pitkään. Warnerin täytyy saada pallo pois käsistä nopeasti sillä Strahan ja Osi tulee varmasti puskemaan päälle. Itse en ainakaan vielä tätä kirjoittaessa löytänyt mitään varmaa tietoa siitä kumpi aloittaa Arizonan RB roolissa Marcel Shipp vai J.J.Arrington, mutta oli se sitten kumpi tahansa niin juoksupeliltä voi tuskin odottaa mitään huikeita suorituksia. Arizonan voitto mahdollisuudet ovatkin minun mielestäni lähinnä heittopelin varassa. Arizonalta löytyy hyviä syötön vastaanottajia, mutta ihan helppoa iltaa ei heillekään ole tiedossa Giants puolustusta vastaan. Giants corneri Petersonin pelaaminen tosin on epävarmaa (questionable) ja ehkä kentällä nähdäänkin hyviä otteita preseason peleissä esittänyt rookie Corey Webster.

Melko paljon on saanut lukea arvioita siitä kuinka Eli Manning nyt toisella kaudellaan olisi jo huomattavasti parempi pelinrakentaja kuin mitä hän oli tulokas kaudellaan. Osittain tämä ehkä pitääkin paikkansa, mutta itse en todellakaan jaksa uskoa että Eli Manning olisi vielä valmis johdattamaan Giants joukkuetta menestykseen. Kurt Warnerin johdolla Giants aloitti viime kauden viidellä voitolla ja neljällä tappiolla. Kun vastuu sitten luovutettiin Eli Manningille, Giants saalisti loppukaudella vain yhden voiton ja hävisi kuusi kertaa. Arizona on kuitenkin vielä sen kaliiberin joukkueita joista Giants pystyy vielä vääntämään voiton kotonaan. Arizonan puolustus on hyvä, mutta yksi mahdollinen heikkous mitä uskoisin että Giants tulee pommittamaan on tulokas Antrel Rolle vs Giants isot ulottuvat laitahyökkääjät. Tiki Barber teki jo vakuuttavaa jälkeä viime kaudella ja nyt Jacobsin avulla saadaan vielä puskettua voimalla parin jaardin pelit. Kunhan Eli Manning välttää tekemästä mitään isompia virheitä uskoisin Giants hyökkäyksen pystyvän naputtamaan pisteitä taululle Arizonaa vastaan ja vietyä voiton.

Laitoin sen takia vihjeet/prosentit ajoissa taululle kun tasoitus/kertoimet Giantsien osalta näyttivät koko ajan heikkenevän. Viikon alussa Giants -1,5 peliä oli tarjolla kertoimilla ~1,95, nyt tasoitus on jo muuttunut muotoon -2,5 ... -3,0 kertoimien ollessa 1,85-1,90 paikkeilla ilmeisesti osittain sen takia että Eli Manning on vahvistanut olevansa pelinkuntoinen (listoilla merkinnällä probable).

“I felt fine,” Manning said. “I wanted to take all of (the snaps), but he (coach Tom Coughlin) took me out and I don’t argue with the head man about that. But I was making all the throws. I threw some deep ones that actually had too much on them."
lähde: Giants.com

"ARI
OUT MLB Gerald Hayes (Knee)
DOUBTFUL C Alex Stepanovich (Hand)
QUESTIONABLE C Nick Leckey (Ankle)

NYG
QUESTIONABLE OLB Barrett Green (Knee)
CB William Peterson (Knee)
WR Jamaar Taylor (Groin)
PROBABLE QB Eli Manning (Elbow)"
lähde: NFL.com

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1433
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1154
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

Taman paivan avausmatsiin yksi peli:

Oakland @ New England Under 50 , kerroin 1.97 Pinnacle, panos 3/10.

Onhan Oaklandin hyokkays paperilla kohtuu vakuuttavan nakoinen Randy Mossin saapumisen jalkeen ja puolustus jokseenkin yhta huono kuin viime kaudella, mutta on tuossa linjassa silti liioittelua New Englandin ollessa pelaamassa. Patriotsin puolustuksesta on toki poissa koordinaattori Romeo Crennel, LB Tedy Bruschi seka CB Ty Law (missasi suuren osan jo viime kaudesta loukkaantumisen takia) mutta on siella talenttia yha jaljellakin ja kuten viime kauden loppu osoitti, joukkueen puolustus toimi vaikka liuta isoja nimia puuttuikin. Oaklandin hyokkays on siis vahvistunut WR Randy Mossilla ja HB LaMont Jordanilla, mutta mulla ei ainakaan viela ole mitaan vahvaa luottoa QB Kerry Collinsiin. Jordan ei myoskaan ole ennen ollut startterina, vaan Curtis Martinin backuppina Jetsissa. Eli myos siina lieva kysymysmerkki, kuinka kaveri jaksaa kasvavan taakan alla. Talla linjalla underi kelpaa ainakin mulle hyvin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


MarkusM
Jäsen
Viestit: 2187
Liittynyt: 23.03.2003, 17:54

Tuotto: -109.66 yks.

Palautus%: 95.74%

Panosten ka: 14.63 yks.

Vetoja: 176

Pisteitä: 76
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja MarkusM »

Bet and Win tarjoaa useita mukavia player specials vetoja ekalle viikolle. Alla pari valintaa mitkä osui ensimmäisenä silmään mutta vetoja voi löytyä vielä lisää kunhan ehdin käymään noi kaikki ajatuksella läpi.

How many receiving yards will Jerry Porter (Oak) record? Under 61,5 1.70 63%
-Viimeisimpien tietojen mukaan näyttää että Porter pelaa mutta preseasonilla Porter ei päässyt pelaamaan eikä kunto muutenkaan ole vielä 100%. Vastassa -A tasoinen heittopuolustus eikä Porter rikkonut 62y rajaa viimekaudella kuin 6/16 pelissä joten mielestäni selvä under.

How many rushing yards will Michael Pittman (Tb) record? Under 70.5 1.85 67%
-Pittman on depthissa Cadillacin takana eikä Pittman tule muutenkaan pelaaman montaa suoraan juoksua backfieldilta vaan olemaan enemmän heittopelissä mukana. Jos Cadillac ei loukkaannu niin Pittman ei tule koko kautena juoksemaan yhdessäkään pelissä yli 70y joten miksi ihmeessä tuo onnistuisi Minnesotan keskivertoa juoksupuolustusta vastaan.

How many passing yards will Chad Pennington (NYJ) record? Over 200,5 1.85 60%
-Vastassa -D heittopuolustus ja Penningtonin preseason on mennyt tarpeeksi hyvin jotta olkapään kuntoon uskaltaa luottaa. Offseasonilla tapahtunut Santana Moss -> Laveranues Coles vaihto vastaanottajissa mielestäni vain suosii Penningtonia

How many rushing yards will Rudi Johnson (Cin) record? Over 90.5 1.85 57%
-Clevelandilla on yksi sarjan huonoimpia juoksupuolustuksia joten hyvässä kunnossa oleva Johnson pitäisi helposti ylittää 91y raja, ilman loukkaantumista Johnson pelaa lähes kaikki Cincinnatin juoksupelit.

How many receiving yards will Rod Smith (Den) record? Under 71,5 1.85 58%
-BAW on nähtävästi vetänyt tämänkin rajan suoraan viimekauden keskiarvosta. Nyt vastassa melko hyvä heittopuolustus ja Smith ei tule enää pääsemään viimekauden lukemiin iän noustessa ja roolin pienentyessä.

How many rushing yards will Chris Brown (Ten) record? Under 96.5 1.85 60%
-A-tason juoksupuolustus vastassa ja Henry jakamassa juoksupelit joukkueessa joka todennäköisesti keskittyy entistä enemmän heittopeliin tällä kaudella.

How many receiving yards will Roy Williams (Det) record? Over 57,5 1.85 62%
-GB:n surkea heittopuolustus jo pelkästään takaa sen että nyt täysin ehjä Williams ylittää viimekauden keskiarvon

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


MarkusM
Jäsen
Viestit: 2187
Liittynyt: 23.03.2003, 17:54

Tuotto: -109.66 yks.

Palautus%: 95.74%

Panosten ka: 14.63 yks.

Vetoja: 176

Pisteitä: 76
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja MarkusM »

Vielä pari lisää:

How many receiving yards will Alge Crumpler (Atl) record? Under 54,5 1.85 59%
Philan loistava heittopuolustus vastassa ja Crumplerilla ollut polven kanssa ongelmia preseasonilla

How many passing yards will Peyton Manning (IND) record? Under 280,5 1.85 56%
Puhtaasti tilastoveto, Manning viimekaudella 7/16 pelissä yli 280,5y ja nyt vastassa top3 heittopuolustus

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


MarkusM
Jäsen
Viestit: 2187
Liittynyt: 23.03.2003, 17:54

Tuotto: -109.66 yks.

Palautus%: 95.74%

Panosten ka: 14.63 yks.

Vetoja: 176

Pisteitä: 76
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja MarkusM »

Ja pistetään toki myös pari "oikeaa" vetoa mutuilu perusteluilla.

Cincinnati @ Cleveland Cincinnati -3,5 1,99 55%
Cleveland on minulla varsin selvästi AFC:n heikoin joukkue enkä usko että uusi päävalmentaja Romeo Crennel saa nostettua joukkueen tasoa ainakaan vielä ensimmäisellä kaudella, tässä pelissä 2.RB Suggs sekä joukkueen paras CB Baxter ovat loukkaantuneena eivätkä pelaa. Odotettavissa on että Cincinnatin RB Johnson juoksee Clevelandin heikosta juoksupuolustuksesta läpi miten haluaa ja QB Palmer WR Johnson/WR Houshmandzadeh ovat liikaa ilman Baxteria olevalle secondarylle.

Tampa Bay @ Minnesota Under 43 1,901 55%
Minnesotan puolustus ei ole vielä kuin hieman yli keskitasoa mutta parannusta on tapahtunut paljon ja nyt vastassa on Tampan karmivan huono hyökkäys. SSurkea linja, tulokas Cadillac Williams 1.RB:na ja heikko heittopeli joka on vain WR Claytonin varassa. Minnesotan juoksupeli on hieman sekaisin kun päävalmentaja Tice jaksaa vielä uskoa loukkaantuneen Bennettin kykyihin ja myös 2.RB Bennett Moore on lievästi loukkaantunut. Heittopeli on myös ilman Mossia vaarallisen tehokas tosin Tampan puolustus pitäisi pystyä vastaamaan tuohon ja sen myötä ottelun kokonaispistemäärä pysyä hallussa.

Green Bay @ Detroit Detroit -3 1,901 57%
Favre on menettänyt hyökkäyksen linjasta kaksi tärkeää pelaajaa kun Mike Wahle ja Marco Rivera lähtivät joukkueesta. Heikko puolustus ei ole parantunut kuin valmennuksen osalta eikä se vielä riitä. Heikosta preseasonista huolimatta QB Harrington ja koko Detroitin hyökkäys on nousemassa paremalle tasolle kuin edelliskausina.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GWS
Avatar
Jäsen
Viestit: 1433
Liittynyt: 26.08.2003, 12:29

Tuotto: +21.19 yks.

Palautus%: 100.57%

Panosten ka: 3.36 yks.

Vetoja: 1097

Pisteitä: 1154
Paikkakunta: Esbå

Viesti Kirjoittaja GWS »

No niin, tänään se sitten alkaa toden teolla! Ylempään viestiin lisätty perustelut alkuviikosta sisään pistetyille peleille. Vielä pari lisää.

Seattle @ Jacksonville -3, kerroin 1.97 Pinnacle 3/10

Jaguars pelasi jo viime kaudella hyvin päätyen saldoon 9-7 ja jääden voiton päähän Wild Card paikasta AFC:ssä. Joukkue on pysynyt pääsosin samana nyt pari vuotta ja ollut koko ajan matkalla ylöspäin ja matka näyttäisi jatkuvan. QB Byron Leftwich on taas vuoden kokeneempi ja joukkue entistä paremmin hitsautunut. Fred Taylor on terveenä ollessaan kelpo RB ja puolustus on hyvä, joten en näe mitään syytä miksei noususuuntaus jatkuisi. Seattle päätyi myös 9-7 saldoon, mutta saavutti tämän liigan huonoimmassa divisioonassa. Playoffeista tuli lähtö heti kättelyssä. Joukkue on pistänyt vuotaneen puolustuksensa uusiksi, kuten oli syytäkin, mutta silti en pidä joukkuetta Jacksonvillen tasoisena. AFC jyräsi NFC:n viime kaudella keskinäisissä peleissä ja taso ei liene täksi kaudeksi tuosta mitenkään merkittävästi heilunut.

Peliin myös seuraavat, jotka Markus edellä jo perusteli niin hyvin, etten niihin lisättävää keksi, eli:


Cincinnati -3.5 @ Cleveland, kerroin 1.95 Pinnacle, panos 4/10

Tampa Bay @ Minnesota Under 43 kerroin 1.88 Pointbet, panos 3/10

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”