Tänään on 27.05.2018, 15:05.

NBA pe

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

NBA pe

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Muutamia pelejä taas. Ja pieniä perusteluja perään.

Mavericks (-5.0)@Knicks
Wizards (-2.5)@Bulls
Pistons (+4.0)@Rockets

Nuggets@Celtics Over 170.5 - ei vielä peliä mietintään
Spurs@Jazz Over 183.5
Sonics@Pacers Under 189

Dallas voitti viime yönä Sixersin ja mielestäni lähtee suurempana ennakkosuosikkina tähän matsiin. Knicksien Allan Houston on ollut hyvässä vireessä pienen loukkaantumisensa jälkeen, mutta Dallasin ylivoima on selvä. Knicksit ovat pelanneet kohtalaisesti viime aikoina, mutta ohjelma on ollut helppo. Pitkään aikaan ei Madison Square Gardenissa ole tämäntasoista vierasta nähty, joten nyt viedään Knicksejä kuin litran mittaa.

Washington on mielestäni ennakkosuosikki parissa Bulls - Wizards. Stackhouse tuo lisää korintekotaitoa porukkaan. Washington osoitti jo aikaisemmin pystyvänsä varsin hyvään peliin myös ilman Jerryä, mutta kyllä häntä tarvitaan. Edellinen kohtaaminen joukkueiden kesken Chicagossa 2.1 päättyi 82 - 107, vastaavasti Wossingttonissa Chicago pystyi parempaan ja peli päättyi 101 - 98 eli Wizardsit ovat niskanpäällä ja toivotaan (taas näitä toivotaan toivotaan juttuja, eilen illalla mietin pienessä päässäni että toivotaan toivotaan pelit kuten eilinen Sixers pitäisi jättää tylysti väliin) tai sanotaan että uskon Wizardsien at least 7 pongon voittoon. Christian Laettner vielä questionablena "yskän" takia. Peli on muuten viimeinen Washingtonin ja Chicagon välinen mittelö Chicagossa eli Jordanilla on varmaan tunteikas ilta luvassa ja toivottavasti hän näyttää kaapinpaikan täpötäydelle entiselle kotiyleisölleen...

Houstonin pelissä on mun mielestä kahden kohtuu tasaväkisen joukkueen matsi joten linja tuntuu hyvältä Detroitin pelaamiseen. Joten sitä lappuun.

Bostonilta on sivussa Antoine Walker, joka on hyvä korintekijä, mutta Celticsiltä löytyy muitakin hyviä korintekijöitä Pierce etunenässä ja uskon Bostonin pystyvän 90-100 pisteeseen, näin Denverin pitäisi se 80 pistettä tehdä. Ei perkule, monesti näitä perusteluja miettiessä tulen toisiin aatoksiin. Tuo Walker on kuitenkin tärkeä mies Bostonin pistetehtailussa, joten laitetaan tähän vielä questionable eli ei vielä peliä. Linja kuitenkin on niin matala (170.5).

Katsotaan jos jaksan perustella noi kaksi muuta peliä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Tälle yölle...

Wizards -2.0 (1.9) - Bulls

Mavericks -5.5 (1.9) - Knicks

Tässä nämä aika varmat. Perustelut voi lukea Berrien ansiokkaista ja ehdottoman asiantuntevista kirjoituksista edeltä.


Pelionnea kaikille :D :D :D

PS. Berrie, kannattaisiko kaventaa peliä...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


gamler
Jäsen
Viestit: 6
Liittynyt: 19.01.2003, 23:18
Pisteitä: 0

nba

Viesti Kirjoittaja gamler »

lal-6.5 yön ainoa! :roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

Viesti Kirjoittaja Berrie »

timo kirjoitti:PS. Berrie, kannattaisiko kaventaa peliä...
Tuossa yhdessä vaiheessa nostin pelien lukumäärää, eli otin mukaan pienempiäkin ylikertoimia. Ei kyllä ainakaan rahallisesti kannattanut. Tietysti teidän kannalta jotka pelaatte (vai pelaako kukaan) mun pickejä se oli vielä huonompi juttu kun en mitään panostuksia tänne määrittele. En mä ite pelaa kaikkia samalla panoksella ja taidankin jossain vaiheessa siirtyä panosmäärityksiin täälläkin, joskus olen kertonut mitä milläkin.

Katsotaan kun säädän systeemit kohdalleen ettei tule liikaa lisähommaa (nyt toi seuranta tulee automaattisesti niin pitää siihen tehdä viritystä)...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”