Tänään on 20.05.2018, 13:34.

Nashville Predators

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
PSB
Jäsen
Viestit: 126
Liittynyt: 02.09.2003, 11:13
Pisteitä: 0

Nashville Predators

Viesti Kirjoittaja PSB »

Siellähän fiksuja äijiä on hankkimassa pelaajia. Nyt sitten päätettiin ottaa Kärppien "parempi" veskari joukkueeseen. Niillä on varmaan ylimääräistä rahaa ja sekin on tyhmempien käytettävissä...Ja sitten ihmetellään miksei tää joukkue taaskaan pärjää. No, kukin taaplaa tyylillään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viisas päättelee itse,tyhmä seuraa yleistä mielipidettä.

Minikommentit


Darren
Jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 26.04.2004, 10:43

Tuotto: +29.17 yks.

Palautus%: 106.48%

Panosten ka: 0.32 yks.

Vetoja: 1386

Pisteitä: 1359

Re: Nashville Predators

Viesti Kirjoittaja Darren »

PSB kirjoitti:Siellähän fiksuja äijiä on hankkimassa pelaajia. Nyt sitten päätettiin ottaa Kärppien "parempi" veskari joukkueeseen. Niillä on varmaan ylimääräistä rahaa ja sekin on tyhmempien käytettävissä...Ja sitten ihmetellään miksei tää joukkue taaskaan pärjää. No, kukin taaplaa tyylillään.
No eiköhän Rinne kuitenkin passiteta Millwaukeehen farmipelejä tahkomaan, varmasti kykenee haastamaan Admiralsin ykkösveskarin Brian Finleyn tosissaan. Rinteen hankinnalla ei liene mitään tekemistä sen kanssa miten Predators pärjää tulevalla kaudella. Rinne luokitellaan Nashvillessä tulevaisuuden lupaukseksi ja passitettaneen siis farmiin arvoansa nostattamaan. Sopimuksen arvoa ei tiettävästi ole julkistettu, mutta hinta-laatusuhteeltaan varmaankin ihan passeli kaveri avaamaan Predatorsin vaihtoaition luukkua muutaman kerran kaudessa, mikäli paremmilla veskoilla loukkaantumisia tulee.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”