Tänään on 25.05.2018, 01:39.

NFL preseason week 2

Keskustelua jenkkilajeista. NHL, NBA, NFL, MLB...
Vastaa Viestiin
Morphion
Avatar
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 29.11.2004, 16:39

Tuotto: -33.90 yks.

Palautus%: 95.07%

Panosten ka: 1.73 yks.

Vetoja: 398

Pisteitä: 22

NFL preseason week 2

Viesti Kirjoittaja Morphion »

Miami @ Pittsburgh (-3,0) x1,92 (Expekt) oma arvio 55%

Carolina (+1,0) @ NY Giants x1,92 (Expekt) oma arvio 54%


edit: HUOM! Expekt on kääntänyt Carolinan tasoitukset nyt muotoon -1 eli olkaa tarkkana jos olette lyömässä vetoa CAR puolesta, tasoitus ei ole enää Carolinan puolesta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Morphion, 19.08.2005, 17:48. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"Respect is not given, it is earned" - Brian Dawkins

Minikommentit


Morphion
Avatar
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 29.11.2004, 16:39

Tuotto: -33.90 yks.

Palautus%: 95.07%

Panosten ka: 1.73 yks.

Vetoja: 398

Pisteitä: 22

Viesti Kirjoittaja Morphion »

Miami @ Pittsburgh

Pittsburgh aloitti preseason urakkansa 38-31 voitolla Philadelphiasta. Pittsburghin puolustus ja erikoistilanne porukka vastasivat yhteensä kolmesta Pittsburghin touchdownista. Miami pelasi jo toisen preseason ottelunsa, ensin tuli kuokkaan Chicagolta 27-24 ja viime viikonloppuna kylmää kyytiä tarjoili Jacksonville Jaguars lukemin 27-17.

Nyt Miami kohtaa joukkueen joka on materiaaliltaan parempi ja laajempi kuin mitä kahden edellisen vastustajan pelaajamateriaali. Miamilla on kaksi melko tasavahvaa pelinrakentajaa Gus Frerotte ja A.J. Feeley, mutta kyllä tämä kaksikko jää selkeästi jälkeen Steelersin Ben Roethlisberger-Tommy Maddox kaksikosta. Peliaika jakaantuu tuttuun preseason tyyliin useammalle pelinrakentajalle, jolloinka Pittsburghin parempi ja tasaisempi pelinrakentaja materiaali vain korostuu. Lisäksi Miamin pelinrakentajilla luultavasti tulee olemaan melko kuumat paikat kun Miamin heikko hyökkäyksenlinja yrittää pitää kurissa Pittsburghin säkitys yritykset.

Pittsburghin laitahyökkääjä Hines Wardin sopimus asiat on nyt kunnossa ja hänet luultavasti nähdään kentällä tulevassa ottelussa. Toinen laitahyökkääjä Antwaan Randle-El pelaaminen on epävarmaa (questionable), RB Duce Staley ja LB Joey Porter eivät pelaa. Miamin tulokas varaustilaisuuden ykkösvaraus Ronnie Brown kirjoitti sopimuksen Miamin kanssa ja hän todennäköisesti tekee debyyttinsä viikonlopun ottelussa.

Kääntelen tulevaa ottelua paperilla sitten miten päin tahansa niin kyllä Pittsburgh vaikuttaisi ennakkoon olevan voittava joukkue kotikentällään. Miamin kovin keskinkertainen hyökkäys on vaikean urakan edessä Pittsburghin todella vahvaa puolustusta vastaan. Pittsburghin puolustus materiaalissa on syvyyttä ja se kestää pelaajien rotatoinnin ilman että taso tippuu romahdusmaisesti. Miamilla on joitain hyviä elementtejä, mutta erityisesti hyökkäys on mielestäni lähestulkoon ylivoimaisen tehtävän edessä. Pittsburghin puolustus pystyy luomaan merkittävästi painetta ja Miamin pelinrakentajat joutuvatkin todennäköisesti pelaamaan melkoisen kiireen alla. En usko että Pittsburghin hyökkäys välttämättä mitään valtavia lukemia tahkoo Miamia vastaan, mutta kyllä erityisesti Ward-Bettis-Roethlisberger pystyy aiheuttamaan todellista tuhoa jopa siinä lyhyessä ajassa minkä he tulevat pelaamaan.Carolina @ NY Giants pelistä kirjoitan myöhemmin jos vain ehdin/jaksan

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Respect is not given, it is earned" - Brian Dawkins

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jenkkilä”