Tänään on 25.05.2018, 22:52.

P-Iirot

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
pahars
Jäsen
Viestit: 98
Liittynyt: 14.01.2003, 09:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Rauma
Viesti:

P-Iirot

Viesti Kirjoittaja pahars »

No niin avaus suoritettu täällä Raumalla. Copy/pastea länsisuomesta, kun ei itse päässyt katsomaan::
Pallo-Iirot kohtasi jalkapalloilun kakkosdivisioonan kauden avausottelussa KaaPon. Ottelu päättyi onnellisesti kotijoukkueen 4-1 (1-1) voittoon, mutta ottelun lopputulos olisi voinut kääntyä vieraiden eduksi.
Ottelu ei olisi voinut alkaa kotijoukkueen kannalta paremmin, kun jo seitsemän minuutin kohdalla Saku Peltosen tarjoilemasta syötöstä Jussi Aalto teki maalin.
Kotijoukkueen pelitaso laski selvästi maalin jälkeen ja vierailijoiden vaarallisuus alkoi näkyä. Kotijoukkueen syötöt päätyivät jatkuvasti vastustajille, joista syntyi monta vaarallista vastahyökkäystä.
Vieraiden tasoitus tuli helposti, kun ottelua oli pelattu 19 minuuttia. Vierailijoiden Mikko Hyökki nousi korkeimmalle ja puski pallon helposti maalin Iiro-puolustuksen keskeltä.
Kotijoukkueen peli avausjaksolla oli huolimatonta ja tuskaista. KaaPo oli joukkueista parempi, mutta vierailijat eivät saaneet aikaiseksi kunnon maalipaikkoja.
- Avausjakso menee meiltä kokemattomuuden piikkiin. Lukuisat harhasyötöt ja varoitukset kertovat nuoren joukkueen turhautumisesta, kertoi kotijoukkueen valmentaja Kari Kannisto.


Vieraat luovuttavat
voiton

Vierailijat jatkoivat avausjakson otteitaan ja olivat todella lähellä maalia toisen jakson alussa. Kotijoukkueen onneksi pallo saatiin siivottua pois maaliviivalta.
Kotijoukkueen onnistuneet vaihdot paransivat selvästi joukkueen peliä ja sinikeltainen kotijoukkue teki muutaman vaarallisen vierailun vastustajan maalille.
Ottelu kääntyi onnekkaasti kotijoukkueelle, kun toista jaksoa oli pelattu reilu vartti. KaaPon maalivahti Anssi Pohjalainen ajettiin kentältä, kun hän torppasi puolittain läpi ollutta Iirojen Rami-Pekka Raiviota.
Rami-Pekka Raiviosta tuli kotijoukkueen rynnistyksen ruumiillistuma. Hän syötti Sami Vahannon 2-1 johtomaalin ja hankki 3-1 maaliin johtaneen rangaistupotkun. Täydellisen iltapuhteen päätteeksi Raivio vielä itse viimeisteli 4-1 maalin kovan taistelun jälkeen.
Ottelun lopussa raumalaiset olisivat ansainneet vielä yhden maalin, mutta onni ei ollut myöden.
Arvokas avausvoitto on tosiasia, mutta helpolla se ei tullut. KaaPo oli vaarallinen vastustaja ja olisi voinut ratkaista ottelun hyväkseen toisen jakson alussa.
KaaPon maalivahdin ulosajo oli ansaittu ja sen jälkeen Iirojen oli helppo ratkaista ottelu hyväkseen. On turha jossitella, miltä loppunumerot olisivat näyttäneet ilman ulosajoa.
- Kausi on vasta aluillaan. Joukkueessa pelaa monta nuorta ja vähän vanhempaakin ensikertalaista, kuten maalivahtimme Rami Viljanen joka palasi maalipuiden väliin yli vuoden tauon jälkeen. Pelimme parantui selvästi jo ennen ulosajoa, joten tästä on hyvä jatkaa, summasi kotijoukkueen valmentaja Kari Kannisto tunteensa ottelun jälkeen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pahars
Jäsen
Viestit: 98
Liittynyt: 14.01.2003, 09:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Rauma
Viesti:

Viesti Kirjoittaja pahars »

Iirojen puolustus pitääPallo-Iirot – FJK 2 – 0

Pallo-Iirojen peli kulkee paremmin kuin pitkiin aikoihin. Länsilohkon kärjessä neljän kierroksen jälkeen majaileva raumalaisjoukkue pelaa viihdyttävää futista: oma pää pysyy puhtaana ja hyökkäyskin toimii. P-Iirot on päästänyt neljässä ottelussa vain yhden maalin. Tehtyjä on jo kahdeksan.

Helatorstain kamppailu forssalaista FJK:ta vastaan oli jälleen tyylikäs näytös. Kotijoukkue loi useita maalipaikkoja sarjajumbon maalille, mutta ottelu ratkesi vasta toisella jaksolla, kun Jussi Aalto ja Jaakko Hovi onnistuivat maalinteossa. Aalto maalasi rankkarista.

Kentän näkyvin:
Jo kauden neljännen maalinsa tehnyt Jussi Aalto on osoittanut kykynsä. Aalto menee röyhkeästi tilanteisiin ja on niin sanotusti veemäinen pideltävä. Ahneesti rankkarialueelle pallon kanssa pyrkivä hyökkääjä aiheuttaa vastustajille päänvaivaa pienillä teatteriesityksilläänkin. FJK-pelissä yksi hyppy toi Aallolle varoituksen, kun tuomari oli hereillä.

Keskikentältä on nostettava esiin J-P Savolainen. Nuorukainen näytti muutaman kerran näppärää tekniikkaa ja loi pari maukasta maalipaikkaa kavereilleen.

Kommentti:
- Tuohon on vaikea sanoa mitään, sillä en tiedä, miten Pallo-Iirot viime kaudella pelasi. Ehkä olen tuonut joukkueeseen jotain, ehkä en. Nyt ainakin peli kulkee ihan kivasti, Pallo-Iirojen valmentaja Kari Kannisto vastasi kysymykseen, miten joukkueen peli on parantunut viime kaudesta näin roimasti.

Erikoista:
Kun Rami-Pekka Raivio teloi nilkkansa, katsomossa ihmeteltiin, miksei hänen tilalleen heti vaihdettu uutta miestä. Kari Kannisto vastaa:

- Tarkoitus oli laittaa ”Miksu” (Mika Saari) kentälle saman tien, mutta hänellä ei ollut paitaa. Sitten tajusimme, että se oli jäänyt koppiin, joten laitoimmekin kentälle ”Ankun” (Jani Andreasen). Miksun unohdus vei häneltä nyt vähän peliaikaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pahars
Jäsen
Viestit: 98
Liittynyt: 14.01.2003, 09:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Rauma
Viesti:

Viesti Kirjoittaja pahars »

MaPS – P-Iirot 0-2

Ratkaisu: Rami-Pekka Raivion nopeus ja kärkkäys kärjessä oli yksinkertaisesti liikaa maskulaisille. Raivio meni puolustuslinjasta puolen tusinaa kertaa läpi. Saldona ainakin yksi rankkari (josta Jussi Aalto viimeisteli), yksi maali, yksi niukka ohilaukaus ja pari veskarin hyvää pelastusta. Helppo oli palkintoraadin löytää kentän kingi.


Kentän näkyvin: Raivion lisäksi väläytteli J-P Savolainen. Poikamaajoukkueen luottovintiöihin kuuluva ”Junnu” alkaa pärjätä miesten väännöissä. Hyviä harhautuksia, tarkkoja syöttöjä – kelpo puolitoistatuntinen nuorukaiselta. Vaihtopelaajista Jani Andreasen toi keskikentälle kokemusta, terävyyttä ja kovuutta loppuvaiheissa.


Kommentti: Iirojen peruskannattajan kuuluvat ”Hyvä Raumam boja” –huudot vierasmaalien jälkeen herättivät hilpeyttä paikallisissa.


P-Iirojen kokoonpano: Salminen, Suoknuuti, Kauppi, Peltonen, Hörkkö, Savolainen, Ärling (Koivuviita), Vahanto, Saari (Lehtonen), Aalto (Andreasen), Raivio.

Arvio: Ensi viikolla FC Rauman luulisi Äijänsuolla kaatavan Maskun. Mutta vastaavasti sarjanousija tulee napsimaan Taponkedon peltojen keskellä yllätyspisteen jos toisenkin kesän mittaan. Keskikastin ryhmä.

Erikoista: Maskun otteluohjelmalehtisen mainostajien joukossa virnuilee tuttu kettu (www.raumanlukko.fi) - Palloseuran joukkueenjohtaja Aki Simola on Lukon bisnesklubin vakiojäseniä

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pahars
Jäsen
Viestit: 98
Liittynyt: 14.01.2003, 09:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Rauma
Viesti:

Viesti Kirjoittaja pahars »

20.05

Avauspiste Pallo-Iiroilta

PIF - P-Iirot 0-0


Kokoonpano: Veli-Heikki Maunila - Lauri Randell, Patrik Holmberg, Miika Puputti, Tomas Lindblom - Teemu Laine (71. Niklas Westerlund), Jussi Holopainen, Kim Virta (81. Stefan Heinänen), Saku Kiili - Sören Strömborg, Jussi Mäkilä (90. Hannes Hautala)

Piffen avasi pistetilinsä vasta kauden kolmannessa ottelussaan Pajbackalla. Pallo-Iiroille kyseessä oli taas ensimmäinen pistemenetys, joten Paraislaiset voivat olla tyytyväisiä tasapeliin. Piffen majailee tällä hetkellä kymmenentenä P-Iirojen johtaessa sarjaa (yhden ottelun SalPaa ja TPVtä enemmän pelanneena).

Tasaisen avauspuoliskon jälkeen punanutut hallitsivat selvästi toista puoliaikaa. Kulmapotkut kirjattiin peräti 12-3 kotijoukkueen hyväksi, mikä myös kertoo jotain pelin hallinnasta. Jussi Holopaisella, Jussi Mäkilällä ja Sören Strömborgilla oli jokaisella todella hyvä maalipaikkansa, mutta Rami Viljanen torjui tuurilla ja taidolla pallot ohi. Veli-Heikki Maunila PIF-maalissa hoiti vähät työnsä mallikkaasti.

Piffen siis oli lähempänä voittoa, mutta maalinteko aiheuttaa ongelmia. Josko solmut aukeaisivat ensi torstaina EIF:ää vastaan?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pahars
Jäsen
Viestit: 98
Liittynyt: 14.01.2003, 09:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Rauma
Viesti:

Viesti Kirjoittaja pahars »

Pallo-Iirot sarjakärkeen – EIF kaatui 1–0
Ratkaisu:
Pallo-Iirot esitti jälleen hienoa jalkapalloa kotiyleisölleen. Raumalaisjoukkueen peli kulkee tällä hetkellä mainiosti, mikä näkyy sarjataulukossakin: P-Iirot nousi kärkeen. Tappioita ei vielä ole ja päästettyjäkin maaleja on vain yksi.


Torstai-illan ottelu Tammisaaren EIF:ää vastaan oli melkein koko ajan Pallo-Iirojen hallintaa. Ansaittu voitto irtosi Mika Saaren viimeistelemällä maalilla 69. minuutilla. Juuri vaihdosta kentälle päässyt Saari sai mainion syötön rankkarialueelle Jani Andreasenilta.


Yksi voiton perusteista oli ilman muuta myös Pallo-Iirojen puolustus, joka todellakin toimii. Esimerkiksi maalipörssiä johtava Kenneth Pulkki pysyi Äijänsuolla hyvin pimennossa.


Aivan loppuhetkillä vieraat järjestivät pari pahaa mylläkkää Iirojen maalille, mutta pitkään ilman takaiskuja pelannut Rami Viljanen torjui komeasti.


- Nyt joutui pari kertaa jopa torjumaan. Yleensä tilanteita tulee todella vähän, Viljanen tokaisi ja kiitteli puolustuksen toimintaa.


Kentän näkyvin:
Hyvin pelaavasta kotijoukkueesta voi tällä kertaa nostaa esille keskikentän työmyyrät Timo Ärlingin ja Sami Vahannon. Pelurit vaikuttavat väsymättömiltä puurtajilta, joilta sujuu molempiin suuntiin pelaaminen. Pallokin pysyy hyvin matkassa.


Pallo-Iirojen puolustus kulminoituu vahvasti tähän kaksikkoon, joka häiritsee vastustajan liikkeitä äärimmäisen hyvin.


Kommentti:
”Varoitus. Kuuluttaja, Harri Virtanen. Paitsioita ei saa kuuluttaa”, Hati murjaisi mikrofoniin ottelun päätyttyä.


Syytäkin oli, sillä herra kuuluttaja innostui pelin loppuvaiheilla avustamaan erotuomaria, joka ei heti huomannut paitsioliputusta.


Erikoista:
Toisen puoliajan jälkeen nähtiin harvinainen tapaus. Erotuomari Toni Vistbacka loukkasi sen verran jalkaansa, ettei kyennyt jatkamaan täyspainoisesti. Avustava tuomari Jukka Väänen vaihtoi Vistbackan kanssa rooleja.


Vähän myöhemmin yleisölle tarjottiin taas ihmeteltävää. Nyt Vistbacka huomasi olevansa liian huonossa kunnossa avustavaksikin, mutta onneksi katsomosta löytyi korvaaja: Esko Kangasmäki veti tuomaripaidan päälleen ja ryhtyi hommiin.


P-Iirojen kokoonpano:
Tommi Suoknuuti, Kimmo Hörkkö, J-P Savolainen, Jaakko Hovi (66. Mika Saari) , Sami Vahanto, Juho Kauppi, Timo Ärling, Saku Peltonen, Jussi Aalto (56. Rami-Pekka Raivio), Jani Andreasen (80. Jari Kiviniemi) ja Rami Viljanen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Raportoi peleistä & Jälkipelit”