Tänään on 23.06.2018, 14:49.

Dallas - Sacramento 107-98

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

Dallas - Sacramento 107-98

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Laitetaan pientä raporttia tuosta kauden avauksesta. Dallas aloitti ottelun todella tehokkaasti ja repi eroa heti ensi minuuteilta lähtien. Totuttuun tyyliin orkesteria johti Dirk Nowitzki, Erick Dampier teki varmasti vaikutuksen Dallasin kannattajiin ensimmäisen neljänneksen pelillään, mutta hyytyi kyllä ihan rivimieheksi muilla jaksoilla. Nowitzki pelasi koko ottelun erinomaisesti ja osoitti johtavansa joukkueen hyviin suorituksiin ilman Steve Nashiakin. Michael Finley oli totutun hyvä ja varma. Alan Henderson väläytteli ajoittain loistavia otteita ja oli hyökkäyspään levypalloissa agressiivinen ja tehokas.

Dallasin tuoreemmista kasvoista Devin Harris pelasi kohtuullisesti ajoittain jopa hyvin, Josh Howard oli hieman ulkona kuvioista, Jerry Stackhouse ja Jason Terry ihan mukiinmenevästi ottaen huomioon että monessa joukkueessa kaksikko olisi avausmiehistössä jolloin peliaikaakin tulisi enemmän.

Ja sitten hävinneeseen osapuoleen. Sacramentosta ei onnistujia kovin montaa löydy, Brad Miller oli ehkäpä paras, mutta odotuksiin nähden paras oli ehdottomasti Matt Barnes. Chris Webber pelasi "tusinamatsin" eli peruspelin vaikka tuplatuplan (21/10) saikin. Mike Bibby ja Peja Stojakovic olivat ihan kuutamolla. Peja heitteli aivan miten sattuu eikä saanut ainoatakaan kolmosta pohjaan.

Dallas näytti paljon valmiimmalta kauteen vaikka muutoksia olikin enemmän. Jos Dampier pystyisi pelaamaan koko matsin sillä tasolla miten ekan jakson pelasi niin siinä on vastustajan korinalus ongelmissa kun Nowitzki ja Dampier on vastassa. Pelin loppua kohden hänen puolustuspelaamisensa huononi melkoisesti ja Miller sai heitellä vähän turhan vapaasti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Raportoi peleistä & Jälkipelit”