Tänään on 26.05.2018, 13:42.

SAS-Liga: OB-AGF

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
Darren
Jäsen
Viestit: 2879
Liittynyt: 26.04.2004, 10:43

Tuotto: +29.17 yks.

Palautus%: 106.48%

Panosten ka: 0.32 yks.

Vetoja: 1386

Pisteitä: 1359

SAS-Liga: OB-AGF

Viesti Kirjoittaja Darren »

Tässä ollaan pakosti oltu poissa sivistyksen parista jo pitkään ja kaikesta tärkeästä siis urheilusta ollaan ihan pihalla, mutta kirjoitetaan tännekin nyt jotain kun siihen tilaisuus kerran tuli. Tuskin täällä hirveästi Tanskan liigan experttejä on tai edes liigasta kiinnostuneita, mutta laitetaan häilyviä havaintoja pelistä, jota paikan päällä tulin seuranneeksi:

OB-AGF 0-2

Odense Boldklub petti kannattajansa ottelussa aika pahasti. Peli televisioitiin suorana, eikä kannustus ehkä ollut aivan sitä normaalia mutta toki silti tyystin massiivisempaa kuin Veikkausliigassa ikinä. OB lähti otteluun suosikkina ja halitsikin kenttätapahtumia hienokseltaan läpi ottelun, mutta vain näennäisesti. Hyökkäysten viimeistely ja viimeinen rutistus uupui Odensen pelistä. Enemmän voimajoukkueena kuin taitojoukkueena tunnettu AGF oli tässä ottelussa näin jälkeenpäin kuin ajatellaan varsinkin taktisella osaalueella lähes suvereeni. Loppunumerot 0-2 olisivat voineet olla jopa rumemmat. Århusin voitto oli siis ansaittu ja mikäli sama tatsi peliin säilyy AGF on sarjan loputtua yllättävänkin korkealla. Odense ei tällaisilla peliesityksillä pitkälle sarjassa pötki, mutta uskon, että tämä oli vain hetkittäinen lama joukkueen esityksissä ja seuraavassa pelissä suunta on jo toinen.

Tuloksesta huolimatta oma valintani ottelun pelaajaksi oli Odensen laitapakki Fernando Derveld (Arvosteltiin Odensen parhaaksi myös lehdistössä). Derveld teki tukun loistavia katkoja ja ilman Hollantilaista numerot olisivat olleet kenties erittäin rumat OB:n kannalta. Kaveri myös nousi aika ajoin antamaan maalin suulle erinomaisia keskityksiä, vaihtoi hyvin puolta ja kontorolloi myös keskuspuolustusta esimerkiksi pelaamalla liberoa kulmatilanteissa. Selkeästi kentän näkyvin hahmo. AGF:n parasta pelaajaa vaikea nimetä (maalintekijät?), mutta joukkue olikin joukkue isolla J:llä ja siksi tulos oli täysin oikeutettu.

ps. minusta on turha koittaa tehdä Tanskan liigan agenttia, niin suuriin saappaisiin hyppääminen ei näillä tiedoilla millään onnistu;)!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Raportoi peleistä & Jälkipelit”