Tänään on 21.05.2018, 02:32.

2.9 Lahti - Haka 1-2

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 21:54
Pisteitä: 0
Viesti:

2.9 Lahti - Haka 1-2

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Ha ha, mun on taas pakko pelata "jälkipeliä" ja itkeä täällä :lol: Eli taas on väärä joukkue voittanut, nyt tällä kertaa Haka Lahden...

Onhan se nyt väärin että joukkue joka hallitsee kenttätapahtumia ja saa parhaimmat maalipaikat häviää koska vierailla on kaikki maailman tuuri puolellaan :twisted:

Tilastot tietty aina valehtelee ja vääristelee sun muuta, mutta siitäkin huolimatta Lahti vei kaikki laukaukset 19-11. Peliraporteista voi lisäksi lukea että Lahti hallitsi peliä, loi lukuisia hyviä tilanteita mm. tolppalaukaus, veto puoli metriä ohi maalin etc etc...

Ja ne Hakan maalit sitten...Eka maali ajassa 7.minuuttia lähtee yli 16:sta metristä vapaapotkuna kohti maalia, Lahden vahti saa pallon kiinni mutta jostain ihmeen kumman syystä pallo "luikasteleekin" vahdin kainalosta vielä maaliin asti :?:

Hakan toinen maali, 74.minuutilla..Kova veto jostain 25:n paikkeilta kohti maalin yläosaa uppoaa jostain ihmeen kumman syystä :?: :?: Pallo joka kaiken järjen mukaan olisi ollut otettavissa :evil:

Kannattaa siis laukoa kaukolaukauksiakin kun maalivahdille näyttää uppoavan...

Ja lisää Hakan viime pelien kommentointia tästä :wink:

Kommentit perustuen joukkueiden kotisivujen juttuihin, veikkausliiga.comiin, maikkarin futikseen, urheiluruudun maalikoosteeseen, pariin lehteen sekä eräiden keskustelufoorumien kommenteihin :wink: Paikan päällä en ollut ottelua katsomassa, jos joku oli niin sana on vapaa :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Raportoi peleistä & Jälkipelit”