Tänään on 21.05.2018, 04:54.

Haka - Inter

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Haka - Inter

Viesti Kirjoittaja epe »

Sattuiko joku katsomaan eilistä Tv-peliä ? Jos katsoit niin olisin todella kiitollinen pienimuotoisesta raportista joukkueiden pelistä yleisestä jne.
Kiitos.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


KR
Jäsen
Viestit: 554
Liittynyt: 23.01.2004, 16:52
Pisteitä: 38

Viesti Kirjoittaja KR »

Pari sanaa (Spämmään loppuun myös MTV3:n analyysin):

Haka oli käytännössä ainoa joukkue kentällä; ehkä ensimmäisellä jaksolla vartin kohdalla Inter sai hetkeksi hidastettua peliä ja joukkue pyrkikin vain rauhoittamaan peliä; niin valtavaa painetta Haka jatkuvasti loi. Ensimmäisen jakson pallohallinta 55%-45% Hakalle antoi AIVAN liian mairittelevan kuvan Interin osallistumisesta peliin.

1. Maali oli heikko esitys Interin puolustukselta/ Torkkeli juoksi oikealta päätyviivan ja pakin välistä HELPOSTI boxiin ja syötti matalan Vallulle keskelle kuuteen metriin josta tämä la(u)kaisi varmasti verkkoon.
2. Maali oli HIENON HIENO esitys Vallulta. Suora juoksu "keskivasemmalta" ja Ylönen (muistaakseni) nousi vasemmalta Vallun rinnalta kohden kulmaa; Vallu KATSOI VASEMMALLE mutta siirsikin pallon ovelasti eteen OIKEALLE hölmistyneiden pakkien välistä 16 rajaan Lehtiselle joka pyrähti pari askelta ja pilkun paikkeilta sijoitti helposti pallon maaliin vastaantulleen Bahnen ohi; pakkien juostessa selän takana. Peli oli tässä vaiheessa jo pelattu eikä voittajasta ollut epäselvää oikeastaan missään vaiheessa.

Inter loppujen lopuksi ei saanut otetta ollenkaan ja roiski useita palloja vain pois omasta boxistaan keskiympyrään; Kunnolla rakennetut Interin hyökkäysavaukset... en muista oliko edes niitä?

Itse en suoraan sanottuna nähnyt kokonaan kuin 1. jakson vaan menin välillä takapihalle juomaan pari Karhua koska ottelu oli liian yksipuolista Haka-dominointia. Puoliaikahaastattelussa Vallu oli "jopa hieman tuohtunut" siitä että peli ei ollut jo 5-0 tai 6-0...

Mitä laukaisutilastoihin tulee, ne EIVÄT kuvaa ottelun kulkua:
Laukaukset:
Haka 14-6 Inter
joista maalia kohti:
Haka 8-3 Inter

Paremmin ottelun kulkua kuvaavat IS-tähdet:
*** VALLU (antaisin kyllä neljännenkin Vallulle!)
** TORKKELI
* OKKONEN

Pertot olisi voinut ehkä auttaa vierasjoukkuetta (turha silti spekluoida!); Alvarez oli pitkästä aikaa avauksessa mutta tämä oli täysin näkymätön kuten myös Mahouve, Botha, Niskala ja koko muukin joukkue! Bahnea ei pahemmin voinut syyttää maaleista.

-kr-
-------------------
www.mtv3.fi:

Kärkikamppailu Hakan ylivoimaa
05.08.2004 21:55

Valkeakosken Tehtaan kentällä oli torstaina vaikea uskoa, että vastakkain olivat jalkapalloliigan ykkönen ja kakkonen. Siksi ylivoimainen sarjakärki Haka oli. Valeri Popovitsh oli täysin pitelemätön, sillä hän teki kolme maalia ja syötti yhden, kun Haka kaatoi Interin luvuin 4-0 (2-0).

Popovitshin ensimmäinen maalipaikka tuli jo kymmenen minuutin pelin jälkeen, mutta tuolloin Interin maalivahti Magnus Bahne venytti venäläisen puskun yläriman kautta väljemmille vesille. Pariakymmentä minuuttia myöhemmin Popovitsh ei enää erehtynyt, vaan sijoitti Tommi Torkkelin keskityksen varmasti ohi Bahnen.

Interin puolustus ei saanut Popovitshia lainkaan kuriin ja taiturin seuraavaa näytettä saatiin ihailla 35. minuutin kohdalla. Popovitsh vapautti nerokkaalla pystysyötöllä Toni Lehtisen läpiajoon, eikä Lehtisellä ollut vaikeuksia tehdä kauden seitsemättä maaliaan.

Popovitsh kasvatti kauden maalisaldonsa yhdeksään toisen puoliajan kahdella maalillaan. Ensimmäiseen hyvän passin antoi laitapakki Juuso Kangaskorpi ja toisen tarjoili vaihdosta kentälle juossut Mika Nenonen. Interin ilta synkistyi lopullisesti, kun Samuli Lindelöf hölmöili itselleen ulosajon reilu vartti ennen päätösvihellystä.

Hakan päävalmentaja Olli Huttunen sai ensimmäistä kertaa tämän kesän aikana koko arsenaalinsa käyttöön.

- Minulla oli oikeastaan melkoisia vaikeuksia valita avauskokoonpano, sillä kaikki pelaajat ovat olleet hyvässä vireessä. Mietin pitkään keskikentän koostumusta, mutta näin jälkikäteen on helppo sano, että yhden hyökkäävämmän pelaajan valinta oli oikea ratkaisu, Huttunen myhäili.

Haka - Inter 4-0 (2-0)
29. Valeri Popovitsh (Tommi Torkkeli) 1-0
35. Toni Lehtinen (Popovitsh) 2-0
48. Popovitsh (Juuso Kangaskorpi) 3-0
66. Popovitsh (Mika Nenonen) 4-0.

Haka:
Mikko Vilmunen, Jarkko Okkonen, Juha Pasoja, Cheyne Fowler, Toni Lehtinen (50. Mika Nenonen), Valeri Popovitsh, Juuso Kangaskorpi, Harri Ylönen, Sergei Terehhov, Sami Ristilä (62. Lasse Karjalainen), Tommi Torkkeli (76. Mikko Innanen).

Inter:
Magnus Bahne, Janne Oinas, Diego Corpache (v, 78. Henri Lehtonen), Ari Nyman, Mika Niskala, Marcel Mahouve, Ryan Botha (46. Richard Teberio), Luciano Alvarez, Mats Gustafsson, Valtter Laaksonen (43. Touko Tumanto), Samuli Lindelöf (73. ulosajo).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

@Rajainmaki

Minikommentit


epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Viesti Kirjoittaja epe »

Kiitos! Netistä löytyvät raportit jo lukaisinkin läpi, mutta siellä ei puhuttu muusta kuin että Vallu on niin hyvä jatkä :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3177
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Katselin itse ensimmäisen puoliajan touhuten muuta samalla, mutta ei mitään vastaväitteitä: Haka vei ja Inter vikisi, eikä vierailijoilla ollut mitään sanomista tuossa pelissä. Hurjan kovalta näyttää tasoero Hakan jälkeen muihin joukkueisiin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tycci99
Jäsen
Viestit: 439
Liittynyt: 20.04.2004, 13:11
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja tycci99 »

Haka esitti ensimmäisellä puoliajalla todella hyvää peliä ja Inter oli täysin luokaton. Puoliaikatulos olisi voinut olla aavistuksen tarkemmalla viimeistelyllä hyvin pari maalia suurempikin. Puoliajalla on tainnut turkulaisten kopissa tullut kovaääninen palaute, joka höystettynä vaihdoilla sai Interiin ryhtiä. Kun Haka vaipui toisella jaksolla virkamiespalloiluun ei edes miesylivoima Lindelöfin tyhmän ulosajon jälkeenkään näkynyt kentällä.
Kyllä pitää ihmeitä tapahtua, jos mestaruus menee tänä vuonna muualle kuin Valkeakoskelle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Raportoi peleistä & Jälkipelit”