Tänään on 21.05.2018, 01:01.

Copa America: Brasilia - Costa Rica

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 16:18
Pisteitä: 69
Paikkakunta: Imatra

Copa America: Brasilia - Costa Rica

Viesti Kirjoittaja harakka »

Joitain hajatelmia ottelusta.

Ekat 30min Costa Rica oli parempi, eikä 1-0 maalikaan karmea vääryys olisi ollut, Brassit eivät sitä kuitenkaan olisi ansainneet. Kohti taukoa mennessä Brasilia ottivat otetta paremmin peliin ja siirtyivät hienosti pelanneen Adrianon maalilla johtoon ehkäpä himpun verran pelinkulun vastaisesti, jos koko 45min huomioidaan.

Tauon jälkeen mentiin suht tasaisissa merkeissä, Brassit teki maalin helposti, kun Fabiano pelattiin yksin läpi. Costa Ricalla oli erinomainen paikka tehdä kavennus suoraan ilmasta lähteneestä hienosta kudista, mutta Julio Cesar torjui vieläkin hienommin. Brassien kolmas maali tulikin Adrianon toimesta melkein heti tuon tilanteen jälkeen; kulmurista kahvijengin maalivahdin huolimattoman nyrkkeily-yrityksen jälkeen. Neljännen teki läheltä taas kerran Adriano, veskarin hiukkasen nukkuessa viivalla. 55-60min kohdilta hallinta oli Brassien, lopussa oli hienoja paikkoja tehdä lisääkin maaleja kun Costa Rica tuntui keskittyvän hyökkäämiseen edes pienen puolustamisen sijasta tai sitten muuten vaan olivat hapoilla.
Costa Rica teki ainokaisensa kulmurin jälkitilanteesta, liian myöhään paikkoihin verrattuna.

Numerot valehtelevat siinä mielessä, että CR ei ollut näin huono, ei se nyt tietenkään pistettäkään olisi ansainnut, mutta vähän siedettävämmän tappion ja turnauksen ensimmäisen maalinsa jo aiemmin, kuin viime hetkillä, jokunen paikka tähän olisikin ollut jo. Silloin tästä olisi varmastikin tullut tasaisempi peli ja Brasiliakin olisi testattu kunnolla. Brassien ensimmäinen maali vapautti aika paljon heidän peliään ja hyvällä viimeistelyllä ja vähän hapuilevalla costaricalaisten maalivahtipelillä numerot repesivät ratkaisevasti heti tauon jälkeen.

FT Brazil [4 - 1] Costa Rica

45' [1 - 0] Adriano
50' [2 - 0] L. Fabiano
55' [3 - 0] Adriano
68' [4 - 0] Adriano
82' [4 - 1] L. Marin

t. Pikkuflunssan tartuttama harakka (kaikki syyt tekstin virheistä sysätty siis flunssan syyksi ;))

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Raportoi peleistä & Jälkipelit”