Tänään on 28.05.2018, 13:57.

Kreikka-Tsekki

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
Zenmaster
Jäsen
Viestit: 608
Liittynyt: 21.05.2003, 12:55
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Kreikka-Tsekki

Viesti Kirjoittaja Zenmaster »

Kyllä oli jäätävää analyysia Ylikertoimen eiliseen Kreikka-Tsekki peliin osallistuneilla jäsenillä. Likimain kaikkien arvioilla pääsi paukuttamaan peliä Kreikalle, joidenkin arvioilla enemmän ja joidenkin vähemmän( :oops: ). Toivottavasti kaikki saivat rahallista kompensaatiota kun ainakin oma suosikkini putosi. No Portugalin pelistä olen kyllä myös tykännyt, joten katsotaan miten finaalissa käy.

Ottelu kulki aika pitkälti käsikirjoituksen mukaisesti ja Tsekki aloitti ottelun vahvalla hallinnalla. Rosicky ampui ylärimaan ja pian Jankulovski tuhlasi loitstopaikan ampumalla päin veskaa, vaikka tilaa olisi ollut sijoittaa maaliinkin asti. Seuraavaksi jäi mieleeni toinen Jankulovskin paikka, joka oli ehkä ottelun parhaita tekopaikkoja. Samassa tilanteessa (?) Nedved loukkaantui ja omasta mielestäni Tsekkien tiimi heikentyi selvästi Smicerin vaihdon myötä. Tässä vaiheessa tuli laitettua lisää ropoja tasurille :wink:

Toisella puoliajalla oli Kollerin kaato rangaistusalueella, Kollerin tiputus Rocickylle ja hänen vihainen laukaus ylärimaa hipoen. Sitten loppua kohti Koller tuhlasi myöskin yhden parhaimmista paikoista ampumalla ohi pelattua loistavasti seinän Rocickyn kanssa. Rosicky pelasi mielestäni turnauksen ottelun (saattoi saada palloa enemmän Nedvedin poissaollessa). Loppua kohden vielä Baros ampui huti kohtuullisesta paikasta. Varsinaisella peliajalla ei näköjään jäänyt mieleen yhtään Kreikan vaarallista paikkaa, mutta kai niitä joku oli. No jatkoajallahan niitä alkoi syntymään ja loppuun isketty hopeinen maalikin oli sinällään ansaittu.

Kreikka oli siis todella hyvä ja kuten nuo Epen postaamat arviot alkulohkon matsiin osoittavat, on prossia rukattava finaalissa reilusti Kreikan suuntaan.

Tässä vielä vähän statistiikkaa:

Koodi: Valitse kaikki

KREIKKA           TSHEKKI 
                    
   1     Maalit      0   
                    
   4    Kulmapotkut    8   
                    
   4     Paitsiot     2   
                    
   16     Rikkeet     27   
                    
   3    Varoitukset    3   
                    
   0     Ulosajot     0   
                    
   29    Vapaapotkut    20   
                    
   6 Laukaukset kohti maalia 8   
                    
   4  Laukaukset ohi maalin  9   
                    
   50   Pallon hallinta (%) 50 

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

3.7.2005 (wanhoja)
vihjattu 137 (436)
palautus
108,7 % (102,7%)
palautus tasap.
105,0 % (102,4%)
profit 69,46 (81,3)

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Raportoi peleistä & Jälkipelit”