Tänään on 21.05.2018, 20:54.

OLS-JBK

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
Lv
Jäsen
Viestit: 842
Liittynyt: 14.01.2003, 16:45
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

OLS-JBK

Viesti Kirjoittaja Lv »

Näitä ei ole ehtinyt oikein kirjoittelemaan mutta laitetaan jotakin. Nyt voin jopa myöntyä sanomaan että Olssilla kävi pienet tuurit, no se otettakoon tasoittavana viime viikon epäonnesta. OLS ei pelannut tässä ottelussa läheskään yhtä hyvin kuin VIFK-pelissä, ainoa maali syntyi rajaheiton jälkeisestä hässäkästä josta Palosaari sai nostettua tyhjään maaliin noin 16 metristä, muuten paikkoja ei paljon syntynyt. JBK piti enemmän palloa mutta useimmiten Rönkkö poimi roiskaisut hyppysiinsä, lopussa möreä-ääninen vahti pelasti huipputorjunnoillaan JBK:n maalintekoaikeet. JBK:n maalivahdilla ja pulustuksella oli jonkinsorttisia kommunikaatio-ongelmia lukuisista oudoista koomailuista päätellen, OLS ei kuitenkaan päässyt niistä kertaakaan rankaisemaan. JBK:lle täytyy kuitenkin nostaa hattua, ei todellakaan kannata tuomita joukkuetta vaikka ovat "jo" 2 peliä hävinneet.

Ville "Ice" Perälä oli sananmukaisessa kunnossa ja vaihdettiin onneksi ennen puoliaikaa Tommi Kurkelaan. Juha Mensonen on pelannut näkemissäni peleissä aivan päin persettä, toivottavasti tajuaa ottaa itsensä avauksesta pois. Ukko on tainnut tosiaan syödä liikaa omia pizzojaan. Keskikentän duo Järvitalo-Kauppila on pohjoislohkon ehdotonta eliittiä, mitä taidossa hävitään se taistelussa voitetaan.

Paljon kehuttu Granholm pyöritteli pari kertaa kauniisti, tosin hän sai myös ansaitun keltaisen ja lopulta pannu keitti yli kun ukko otettiin vaihtoon aivan lopussa. Nyholm taas oli pehmeä kuin vaahtomuovi.

Ehdottomasti miinusta saa ottelun tuomari joka päästi esim. Janne Kauppilaa vastaan kohdistuneen tahallisen vahingoittamisyrityksen pelkällä keltaisella ja antoi 5 minuuttia lisä-aikaa, täysin syyttä.

Seuraavana sitten vuorossa kauden ensimmäinen paikallispeli.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Raportoi peleistä & Jälkipelit”