Tänään on 28.05.2018, 13:42.

Deportivo - AC Milan

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

Deportivo - AC Milan

Viesti Kirjoittaja Berrie »

En nyt sen pidempiä sepustuksia ala kirjoittamaan, mutta pakko on jotain sanoa.

En ikipäivänä ole nähnyt noin huonoa Milania kentällä, olihan siinä tietysti vastustajan hyvyydelläkin tekemistä, mutta Depor oli joka osa-alueella niin paljon Milania edellä ettei paremmasta väliä. Puolustus Pancaro - Maldini - Nesta - Cafu pitäisi olla maailman huippuluokkaa ja jokaisen äijän ohi mentiin että heilahti. Cafu pelasi välillä normaalilla tasollaan, mutta ainakin topparit floppasivat ja lujaa. Myös keskikenttä oli heikko, Gattuso juoksenteli pallon perässä kuin G-junnut ikään ja hänen piikkiin laitan Deporin viimeisen maalin. Jon Dahl Tomasson hyökkäyksessä oli niin huono kuin hän huonoimmillaan voi olla. Shevchenko pysyi myös pimennossa, eikä Inzaghikaan puolikuntoisena pystynyt ihmeisiin, yksi selkeä maalipaikka hänellä oli mutta ruuti oli märkää. Rui Costa tuli lopussa kentälle ja hän oli Seedorfin kanssa Milanin vähiten huonoimmistoa (parhaimmistosta on turha puhua). Didan piikkiin menisi ehkä yksi maali kuten Rautiainen taisi sanoakin, muuten puolustusta voi huoletta syyttää.

Deporin pelaajia voisi kehua tässä vaikka kuinka paljon, mutta puhukoon tulos puolestaan. Puolustajat pysyivät varsin hyvin näkymättömissä, koska tilanteita tuli niin vähän ettei heitä paljoa tarvittu.

Mikä lienee Nelosen päässä liikkunut kun lähetti tämän matsin kakkoskanavaltaan... Pitivätkö sitten selvänä pelinä. Mutta olipahan loistofutista kerrassaan...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tuomo
Jäsen
Viestit: 304
Liittynyt: 19.04.2003, 02:07
Pisteitä: 0

Re: Deportivo - AC Milan

Viesti Kirjoittaja Tuomo »

Berrie kirjoitti:Mikä lienee Nelosen päässä liikkunut kun lähetti tämän matsin kakkoskanavaltaan... Pitivätkö sitten selvänä pelinä. Mutta olipahan loistofutista kerrassaan...
Kyllä minä ainakin pidin ennalta "mielenkiintoisempana" Lyon-Porto -peliä. Ajattelin, että ei Milan pysty enää ryssimään 4-1 johtoa, mutta kuinkas kävi. Eiköhän Nelonenkin ajtellut näin, että Lyon-Porto -pelissä on enemmän jännittämistä.

Nim. Deportivo-Milan -pelin Nelonen+:lta katsonut

:wink:

PS. Oli muuten aika paska selostaja Nelonen+:lla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

Re: Deportivo - AC Milan

Viesti Kirjoittaja Berrie »

Tuomo kirjoitti:PS. Oli muuten aika paska selostaja Nelonen+:lla.
Taisi olla äänestä päätellen Jukka Järvinen, selostaa ÄrrÄrrää myöskin Nelosella, joten taisi olla melkoisen puhtaasti kakkoslajissaan. Road racingissa hänellä on vielä aisapari, joten ei tarvitse yksin selostaa koko ajan ja asiantuntemusta löytyy vierestä. Olisi ehkä pitänyt siirtää Rautiainen lauteille viereen, tosin Lijoon - Porto matsin kommentointi olisi ollut arvailua.

Jos jotain positiivista vielä hakee, niin olkoon se tällä kertaa RR-kauden aloituksen "uhkaava" lähestyminen. :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Raportoi peleistä & Jälkipelit”