Tänään on 24.05.2018, 13:53.

Borussia Mönchengladbac-Werder Bremen

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
jeepu
Jäsen
Viestit: 33
Liittynyt: 02.08.2003, 18:25
Pisteitä: 0

Borussia Mönchengladbac-Werder Bremen

Viesti Kirjoittaja jeepu »

Joku joskus pyysi raportteja UK:n Bundesliigapeleistä, joten tässä olis pieni raportti ottelusta Borussia Mönchengladbac-Werder Bremen.


Eli ottelun alku meni aikalailla päästä päähän, ei kunnon paikkoja kummallakaan. Bremen sai otteen noin 20 minuutin kohdalla, mutta pelasi yllättävän paljon pitkillä palloilla Klasnicille ja Valdezille(Ailton flunssassa, tuli vaihdosta toisen puoliajan alkupuolella), mutta kavereiden peli oli aika heikkoa ja varsinkin viimeistely ontui pahemman kerran.
Ekan puoliajan lopussa Gladbac sai loistavan paikan, kun nuori Tsekki taituri Sverkos nousi laidasta ja pääsi ohittamaan kaksi Bremen puolustajaa, jonka jälkeen ulkosyrjäveto ja Reinken ilmiömäinen pelastus.

Toisella puoliajalla Gladbac oli painostava osapuoli, mutta Bremen sai loistavan paikan, kun kulmasta Valdez pääsi puskemaan ylärimaan. Lopulta Gladbacin yritys palkittiin 51 minuutin kohdalla, kun oikeasta laidasta tuli upea keskitys ja hyvän pelin pelannut Sverkos pääsi puskemaan oikeaan yläkulmaan ja Reinkellä ei ollut mitään mahdollisuuksia.
Hetkeä myöhemmin Gladbac pakit olivat täysin unessa ja Bremen pääsi käyttämään tilaisuuden hyväkseen, maalin tekijänä Klasnic.
Sitten alkoivat tunteet kuumeta ja Krstajic otti jo toisen keltaisen korttinsa aivan pienen ajan sisään. Gladbac alkoi pyörittää, mutta ilman tulosta. Ailton vaihdettiiin Valdeziin ja hän pääsi heti nokikkain Gladbac-vahti Steelin kanssa, mutta puolustajan loistava liukutaklaus esti todennäköisen maalin.
Ottelun loppukin meni Gladbac pyörityksessä, mutta jälleen Bremen pääsi hyvään tekopaikkaan aivan ottelun lopussa ja Bremen-kapteeni Baumann pääsi tuikkaamaan kulman jälkitilanteesta joukkueensa 2-1 voittoon.

Eli peli oli aika rikkonaista ja tunteet kävivät kuumana. Gladbacin maalinteko vaikutti aika vaikealta. Bremenillä oli enemmän kunnon paikkoja, mutta Gladbac piti palloa enemmän.


Niin ja kertokaapa oliko toi hyvä raportti ja onko jollain jotain lisättävää/korjattavaa siihen. :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Portillo
Jäsen
Viestit: 564
Liittynyt: 23.07.2003, 19:21

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: 100.00%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 72
Paikkakunta: Helsingin mlk

Viesti Kirjoittaja Portillo »

Ailtonin poissaolo näkyi valtavasti, verrattuna Hertha-otteluun viikko sitten. Varsinkin Valdes hätäili pallon kanssa, ja pikemmin hajoitti kuin rakensi joukkueensa peliä. Bremen sai Ailtonin tultua kentälle heti vaarallisuutta hyökkäyksiinsä.

M'gladbach pelasi odotetun vahvasti kotonaan, ja varsinkin Sverkos jätti hyvän kuvan itsestään. Joukkueelta puttuu keskikentältä playmaker tyyliin D'alessandro,Marcelinho,Micoud.. Useimmat hyökkäykset käynnistettiin Van Lentin päähän, ja hän pyrki siitä ruokkimaan nopeaa Sverkosia.

Bremen osoitti miksi se on ollut Bundesliigan paras (vieras)joukkue tällä kaudella. Puolustus on rautaa, ja Baumann keskikentän pohjalla raataa loistavasti joukkueensa eteen. Hyökkäyspäässä Ailton on korvaamaton, ja hänen loukkaantumisensa olisi paha isku Bremenille. Mestaruuden ratkaisee kuitenkin keskinäiset pelit Stuttgartin ja Bayernin kanssa, mutta vahvan puolustuksen kautta Bremenin on hyvä lähteä pelaamaan ketä tahansa vastaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Raportoi peleistä & Jälkipelit”